Slovenija: otkriveno na hiljade leševa !!!

Лугамент немој да мешаш ,СРБИ СУ УБИЈАНИ У СВОЈИМ КУЋАМА И СВОЈИМ СЕЛИМА СА СВОЈОМ ДЕЦОМ НА СВОМ ОГЊИШТУ ИЛИ ОДАТЛЕ ОДВОЕЂНИ У ЛОГОРЕ А СВЕ ТО СУ РАДИЛЕ ГОСПОДА УСТАШЕ ПОБИЈЕНЕ У БЛАЈБУРГУ.

Nemam ja šta da miješam, ubijani su i naši ratni zarobljenici, i njihovi, nestajala su cijela srpska sela, nestajala su i hrvatska...naša ''malo'' više, ipak je bila Nezavisna Država Hrvatska a ne NDSrbija...

Razumijem šta hoćeš da mi kažeš, ali nemoj od mene očekivati da se radujem što su pobijene ustaše u Blajburgu...ali nije mi ni žao...a to je već druga stvar.

1. Armija NOVJ koja je preuzela od Britanaca ustaše, domobrane i civile koje su ovi predali partizanima.
Kod Maribora ima jama sa oko 60.000 ubijenih uglavnom Hrvata, a takvih jama je stotine od Bleiburga, pa do Gevegelije kako su partizani vodali Križnim putem ove ljude i usput ubijali bez suđenja.
Pobijeno je više stotina hiljada ljudi. Najvećim dijelom civila.

Nisam znao da ustashe spadaju u civile.:eek:

Uviđajući da se četnici uopće ne bore protiv Nijemaca, nego s njima surađuju, Saveznici vrše snažan pritisak na kralja Petra i izbjegličku vladu u Londonu da se odreknu Mihailovića i sklope sporazum sa Titom. Kralj popušta i 1. lipnja 1944. imenuje za predsjednika vlade Hrvata Ivana Šubašića, sa zadatkom da sklopi sporazum s NKOJ. Milošević gubi položaj ministra. Sredinom lipnja Šubašić na Visu sklapa prvi sporazum s Titom.

Pod daljim pritiscima, kralj 29. kolovoza ukida četničku Vrhovnu komandu u zemlji; Mihailović je nekoliko dana kasnije umirovljen. Kralj je 12. rujna preko BBC-a uputio poziv svim Srbima, Hrvatima i Slovencima »da se ujedine i stupe u Narodnooslobodilačku vojsku pod vodstvom maršala Tita«. Tko se ne odazove tom pozivu, »neće izbjeći žig izdajstva pred narodom i poviješću«. (Šepić, str. 280)

..BEZ KRALJA NE VALJA..
..:rotf::rotf::hahaha::hahaha::bye::bye::bye::bye:

..ako ne vjerujes postavit cu tu i link...:bye::bye:
A Britanci su odali priznanje chetnicima jer su saradjivali sa Nemcima.:rotf:

Da su samo ustaše pobijene na Bleiburškom polju i po jamama, ja bih prvi pljeskao i slavio. Ali je pored ustaša pobijeno i stotine hiljada civila, cijele porodice, žene, djeca, a jedini grijh im je bio što su bili Hrvati.

U majku mu,stotine tisuća tamo,pa stotine tisuća poginulo u periodu 41-45,pa ih je ko fol bilo stotine tisuća u partizanima,pa ustaše,pa domobrani, pa onda oni što su se smucali oko Staljingrada,pa vražja,pa cvijeće,pa komunisti po Istri. Pa koliko je to bilo Hrvata,100 milijardi:eek:

Ajd se malo zbroji. Bit će ti lakše. :mrgreen:

Ček samo da dohvatim bespuća,odmah ima sve da mi bude jasno,i kako je Hrvata bilo najviše u partizanima i kako ih je istovremeno izginulo stotine tisuća na Blajburgu i kako ih je bilo stotine tisuća u domobranima i gomile tisuća u ustašama. Pa još stotine tisuča pod zlim Italijanima. Mora da su Hrvati prvi otkrili kloniranje pa od jednog ustaše naprave i partizana i domobrana i civila i još stignu da ga pošalju na Staljingrad:per:

Ček samo da dohvatim bespuća,odmah ima sve da mi bude jasno,i kako je Hrvata bilo najviše u partizanima i kako ih je istovremeno izginulo stotine tisuća na Blajburgu i kako ih je bilo stotine tisuća u domobranima i gomile tisuća u ustašama. Pa još stotine tisuča pod zlim Italijanima. Mora da su Hrvati prvi otkrili kloniranje pa od jednog ustaše naprave i partizana i domobrana i civila i još stignu da ga pošalju na Staljingrad:per:

..sad smo postali i ljubomorni...:per::per:

Back