Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sloveni u istorijskim izvorima zvanične istoriografije
Mislim da sam shvatio gde si zabrljao. U jednom postu ne smes imati vise od 1000 karaktera. Dakle ako ti je post predugacak podeli ga na nekoliko dela. Prvi postuj kao temu, a ostale kao odgovor na temu. Kao sto sam ja radio napocetku ove teme.
Upravo sam to uradio pre 5 minuta da još jednom ponovim kako. Dakle otišo sam na započni temu u onom prozorčiću za naslov sam pritisnuo naslov a u tekst polje sam iskopirao tekst koi sam pripremio zatim sam pritisnuo alt s da pošaljem poruku ali od poruke nema ni traga ako sam to što sam sad opisao uradio dobro onda neznam stvarno u čemu je problem
Ne znam sta bi moglo onda da bude. Aj probaj bez Alta, umesto toga klikni na posalji novu temi. I z apocetak u polje za text stavi samo prve 2-3 recenice teksta.
Ne znam sta bi moglo onda da bude. Aj probaj bez Alta, umesto toga klikni na posalji novu temi. I z apocetak u polje za text stavi samo prve 2-3 recenice teksta.
Dakle konačno sam uspeo. Problem je bio u tome što sam ubacio u tekstu više karaktera nego što je predviđeno pa sam morao jednu poruku da podelim na dve uživajte u novoj temi D