SLOVENI IMAJU SVOJ HOROSKOP

Imela (01. februar - 10. februar)

Veoma ste radoznali, i podložni uticaju okoline. Ne bojite se rizika, pa žene imele mogu osvojiti i najnepristupačnijeg muškarca. Muške imele su poznate po svojoj lepoti. Čak su i žene su lude za vama! Međutim, trebalo bi da se bavite sportom, to će vam koristiti da zadržite i fizičko i psihičko stanje.

Nek crknu dušmani

Smilje (21. januar - 31. januar)

Skromni ste, ali je praćenje modnih trendova i oblačenje po poslednjoj modi vaša opsesija. Upravo zbog te vaše opsesije možete postati objekat tračeva ili ljubomore. Nije vam teško da se nosite sa "zlobnim jezicima", i vrlo lako izlazite iz teških situacija.

Jorgovan je simbol svežine, nevinosti, i večne mladosti. Zbog toga i vama mnogi zavide na izgledu i vitalnosti. Ukoliko imate ljubomorne suparnike, najbolje ih je ignorisati. Atraktivnog ste izgleda, uvek ugodnog ponašanja, volite da pomažete drugima. Volite prigovarati, što zna da naljuti vaše najbliže.

:think:

- - - - - - - - - -

ugodnog ponasanja, volim da pomazem drugima...:zcepanje:

Saznajte da li ste narcis, čičak, bela rada, mimoza...

Ja sam se baš nadala da sam bela rada, kad ispadoh imela, poluparazitska biljka...:(
Baš me zanim šta li je Čičak? :think: :lol:

Georgina (21. april - 30. april)

Uvek tražite zlatnu sredinu u bilo kakvoj situaciji. Sreća vas prati kroz život i većina stvari vam polazi za rukom, a mana vam je što imate vrlo visoko mišljenje o sebi, što vam ponekad može zasmetati da realno sagledate situaciju. Nemojte imati previše poverenja u sudbinu, niti u poslovnom niti u privatnom planu.

realno wsam trebala da budem narcis:lol:

Georgina (21. april - 30. april)

Uvek tražite zlatnu sredinu u bilo kakvoj situaciji. Sreća vas prati kroz život i većina stvari vam polazi za rukom, a mana vam je što imate vrlo visoko mišljenje o sebi, što vam ponekad može zasmetati da realno sagledate situaciju. Nemojte imati previše poverenja u sudbinu, niti u poslovnom niti u privatnom planu.

Sta je za ime sveta:

Planinski čubar (23. septembar - 03. oktobar)

Vi ste osoba poznata po prefinjenom ukusu i lepim manirima. Imate vrlo široko znanje i vrlo ste dobar i predan radnik. Znate ceniti svoje veštine, i vrlo ste dobar prijatelj onima do kojih vam je stalo. Izdržljivi ste i tolerantni.

Mada sa opisom bih se slozila :smeker:

Nasla sam

cubar.jpg

Ruža (13. avgust - 23. avgust)

Vi ste kraljica, svi vam zavide, pa se oko vas pletu brojne intrige. Ali, vi ostajete nedodirljivi. Nedostupni ste, i imate veoma jak karakter zbog čega možete imati probleme sa suprotnim polom. Pazite na svoje zdravlje, iscrpljivanje izbegavajte po svaku cenu.

Ma ista ja
flower36.gif
:mrgreen:

Ruža (13. avgust - 23. avgust)

Vi ste kraljica, svi vam zavide, pa se oko vas pletu brojne intrige. Ali, vi ostajete nedodirljivi. Nedostupni ste, i imate veoma jak karakter zbog čega možete imati probleme sa suprotnim polom. Pazite na svoje zdravlje, iscrpljivanje izbegavajte po svaku cenu.

Ma ista ja
flower36.gif
:mrgreen:

eto, sad samo pripazi na zdravlje...ide zima sipaj antifriz redovno :lol:

ps imas vrlo shik nick <3

Back