Slovenački vojnik IZVRŠILA samoutepuvanje na Kosmetu

Hahaha, dobra logika ! :hahaha: Ma idi begaj, pametna si za celo selo, a i šire. Ma za 2 sela, bre ! :rotf:

Наравно ја прво сагледам све чињенице па па онда донесем закључак.

Али када је себи пуцала у груди пред војницима који су је заустављали,сигурно да није хтела да буде у саставу војске који је срушио Југославију.Сигурно да је много тога видела и схватила боравком на Космету и сигурно да није хтела да буде део окупатора.

A onaj njen decko , sto je u stvari zaljubljen u muskarca . A ona bas u teranju , a tuzno pismo od od bivseg decka , koji radi kaomaneken za prezervative , samovisenece da bude sa njom .
To nista . Sve to potresne i ozbiljne stvari nisu dovoljne za samouistvo . nego samo ubila se zato sto je Jugoslovenka ...
S duge strane , ja da nisam Srbin , nego da sam Jugosloven , i ja bi se odmah sad ubio ... tako da mogu da razumem logiku .

Aha ..

Vi bi ste opet , da nema Boga , pa ono Kardelju i Titu .. al ne daju ovi dusmani na TVu .

Sto ne probate sa nakim animoranim serijama ?

Како мислиш да нема Бога па ако ти верујеш да га има онда га има.

СССР није био атеистичка земља ,није била ни једна Источна земља осим Албаније .али то нема везе са темом.

A onaj njen decko , sto je u stvari zaljubljen u muskarca . A ona bas u teranju , a tuzno pismo od od bivseg decka , koji radi kaomaneken za prezervative , samovisenece da bude sa njom .
To nista . Sve to potresne i ozbiljne stvari nisu dovoljne za samouistvo . nego samo ubila se zato sto je Jugoslovenka ...
S duge strane , ja da nisam Srbin , nego da sam Jugosloven , i ja bi se odmah sad ubio ... tako da mogu da razumem logiku .

Морбидан си ,веома си морбидан ..чуди ме од таквог верника такве речи!

Па у ствари и не чуди ме много!

Нико није рекао да се убила само зато што је Југословенка него зато што је желела да пробуди Словенију и покаже грешке које ради та република.

Ради против воље народа!

Back