Nenad1331
Poznat
- Poruka
- 7.420
Zato što su Makedonci nastali početkom 20. veka, a Aleksandar Filipovski je bio Grkče. Znači ni ajvar ni Aleksandar nisu vaši.a zašto su Heleni ili Grci , a nisu Makedonci
Pravda za ajvar. Ne kradite Srbima ajvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što su Makedonci nastali početkom 20. veka, a Aleksandar Filipovski je bio Grkče. Znači ni ajvar ni Aleksandar nisu vaši.a zašto su Heleni ili Grci , a nisu Makedonci
kako sad i Aca i Filip Grci, nešto ti ne štima u mislimaZato što su Makedonci nastali početkom 20. veka, a Aleksandar Filipovski je bio Grkče. Znači ni ajvar ni Aleksandar nisu vaši.
Pravda za ajvar. Ne kradite Srbima ajvar.
Aca Grk, Goce Bugarin, Jane Vlah, Ajvar Srbin. Šta i koga ste još ukrali komšijama?kako sad i Aca i Filip Grci, nešto ti ne štima u mislima
ma to komšije to sve ukrali od Makedonaca, koliko si ti tačan toliko ti zdravlja, isto i meni , koliko sam u pravu toliko mi zdravljaAca Grk, Goce Bugarin, Jane Vlah, Ajvar Srbin. Šta i koga ste još ukrali komšijama?
šta je sad, počele ruke da ti se znojeAca Grk, Goce Bugarin, Jane Vlah, Ajvar Srbin. Šta i koga ste još ukrali komšijama?
Daj izvor da je ajvar iz Makedonije. Ja sam ti dokazao da je iz Srbije, razuveri me i dokaži da grešim.ma to komšije to sve ukrali od Makedonaca, koliko si ti tačan toliko ti zdravlja, isto i meni , koliko sam u pravu toliko mi zdravlja
eto mene , ja sam ti izvorDaj izvor da je ajvar iz Makedonije. Ja sam ti dokazao da je iz Srbije, razuveri me i dokaži da grešim.
Nepouzdan.eto mene , ja sam ti izvor
a ti i tvoj izvor , koji sam ja uredio , mnooogo ti je pouzdanNepouzdan.
Veliki broj naučnih radova spominje ajvar kao hranu poreklom iz Srbije.a ti i tvoj izvor , koji sam ja uredio , mnooogo ti je pouzdan
kao ovaj na primerVeliki broj naučnih radova spominje ajvar kao hranu poreklom iz Srbije.
Ajvar i naučni radoviVeliki broj naučnih radova spominje ajvar kao hranu poreklom iz Srbije.
Slovenci su "ukrali" ajvar, a ne "makedonski ajvar". Pitanje je da li može da se zaštiti ajvar kao ime, jer je generičko.Slovenci su ukrali Makedonski ajvar tako što su ga patentirali u Ženevi kao Slovenački autentični proizvod
sada je očigledno da su se namerili na Sarajevske ćevape, a ono kao kobajagi neki biznismen stoji iza ovoga je smešni izgovor
nameračili su se Slovenci opet na nešto koje nije njihovo
može , kao što su učinili Grci sa onim svojim sirom,Slovenci su "ukrali" ajvar, a ne "makedonski ajvar". Pitanje je da li može da se zaštiti ajvar kao ime, jer je generičko.
nije generičko ime , jer ne sadrži konkretan sastav svojstven za proizvodSlovenci su "ukrali" ajvar, a ne "makedonski ajvar". Pitanje je da li može da se zaštiti ajvar kao ime, jer je generičko.
Bravo Manga cenim poznavanje tih Janeza sa tvoje strane.Ja mislim od 1241 da su uvek isti bili.Mnogo zajebani igraci.Daleko im lepa kuca.ma takvi su od 1941 ve pa na ovamo
može , kao što su učinili Grci sa onim svojim sirom,
i da _Ajvar_ je zaštićeno ime i vlasništvo je Slovenaca , to što oni prave ajvar od krompira je druga stvar
ajvar ima još jedno staro Makedonsko ime , koje se koristi zbog one zabrane
Priču o tome kako su nam Slovenci ’ukrali’ ajvar i zaštitili to ime u svetu, retki nisu čuli. Stvari su, ipak, kako objašnjavaju stručnjaci, po Srbiju mnogo bolje. Ajvar, kao takav, ne može da se zaštiti, jer je to generičko ime. Zaštićeno može da bude samo ime proizvoda sa geografskim poreklom, a to su, srećom, Leskovčani već uradili.nije generičko ime , jer ne sadrži konkretan sastav svojstven za proizvod