dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.708
Smatram se da sam zauzeo ubedljivo 101. mesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tu prvog i zadnjeg mesta samo opcie hočeš date nominujemSmatram se da sam zauzeo ubedljivo 101. mesto
no no , moja vrlina je iskrenost, a ne lepota.Nema tu prvog i zadnjeg mesta samo opcie hočeš date nominujem
Covek nije slobodan, sta ti je..
Nisam znala bre saču daga maknemsa popisaCovek nije slobodan, sta ti je..
Maknulaga i kao razlog brisanja napisalada nie bre slobodanNisam znala bre saču daga maknemsa popisa
Nisam znala bre saču daga maknemsa popisa
Kakoooo?Pa samo su lepotani na spisku. Žika nije lep![]()
lep mačor ima?Iskreno, pojma nemam kako koji izgleda mada sam videla poneku sličicu.
Primetila sam na već davnoj slici onog @Trust no one da fino izgleda zahvaljujući mačku sa kojim se prikazao... ali, da budem iskrena, bolje se sećam kako izgleda mačak nego on.![]()
sta mu fali?Pa samo su lepotani na spisku. Žika nije lep![]()
Opiši ga kako izgleda...Glasam za georga.
A sto nema Zileta na spisku?
Koga da opišem?Opiši ga kako izgleda...
I za šta glasamo?
Zar ne treba da se izabere jedan i vodiš ga kući?
To je bilo na svečanom otvaranju nastavka jedne meni drage teme. Nekako smo mnogi u nju krenuli sa fotkama uz mačkiće. Mačkara sam, šta ću.lep mačor ima
Šalim seKakoooo?![]()
to se uvek lako dat sredit ako se ima volje,nikakav problem.sklekovi,teretana,seks ujutru i uvece,zdrava ishranaIma viška. Kila![]()
Ma zezam se. Zgodan je.to se uvek lako dat sredit ako se ima volje,nikakav problem.sklekovi,teretana,seks ujutru i uvece,zdrava ishrana
gde su fotografije pa žene da glasaju?Opiši ga kako izgleda...
I za šta glasamo?
Zar ne treba da se izabere jedan i vodiš ga kući?
June ..glasaš za njega gaKoga da opišem?
Da.June ..glasaš za njega ga