T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Само да ти скренем пажњу да се дилетант не пише дисидент.
Cudno ovi Mexikanci pisu voda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само да ти скренем пажњу да се дилетант не пише дисидент.
Djindjic je bio nenadmasan u marisanju bundi, uveo je sibicarenje u politiku, prizivao je jos zesce bombardovanje Srbije ( on je za to vreme bio na bezbednom mestu ) i zaista mi je zao sto su ga ubili njegovi kompanjoni mafijasi.Mislim da nije fer sto se izvukao i spasao se sudjenja na kom bi nam lepo ispricao ko ga je sve i za sta placao.
Само се слаби убиају јаки се боре друже мој
strucnjaci
privredni zajam za preporod srbije
dafina, jezda, stara devizna stednja, do mojega
Био је велика битанга и као швапски ђак представник немачког БНД ...који је ушао у дил са најгорим криминалцима и мафијом која је била повезана са нашим ДБ - али и са страним обавештајним службама. У вези његове смрти ја верујем изјави тадашњег Министра унутрашњих послова оног Михајловића КОЈИ ЈЕ РЕКАО ЈАВНО ДА СУ У ПИТАЊУ СТРАНЕ СЛУЖБЕ...
Pa i sada su strucnjaci , ortoped ministar za planiranje ili sta vec ( izmislili ministarstvo) , neki Patrovic za poljoprivredu i trgovinu svaki put kad kaze nece biti poskupljenja , sledeci dan cene skacu , nesposobna Malovicka koja ni siske ne zna da namesti .
Nekad dafina i jezda , danas se zovu pireus , intesa ... sa kamatama od 150% .
Privredni zajam , danas MMF , nikad zaduzeniji , a nikada veca ne zaposlenost , nikada manji natalitet , idu iz zemlje podjednako .
Moj glas uvek za g.dina Milosevica . Ipak je tada drugo vreme bilo . Da nam sad uvedu sankcije ,pola stanovnistva bi umrlo od gladi , a i ne moraju polako umiremo jer nemamo od cega da kupimo hranu , tad si barem mogao da svercujes , prodajes na ulici ,da se snalazis da prezivis niko te nije dirao .
Dopada mi se tvoje obrazlozenje (i ja sam glasala za Milosevica) ali me nesto drugo buni, dakle:milosevic...u njegovo vreme sam gladovala, a da kojim slucajem danas zivim u srbiji umrla bih od gladi...
Dopada mi se tvoje obrazlozenje (i ja sam glasala za Milosevica) ali me nesto drugo buni, dakle:
ubija evrotalibane u pojam...
Ko su evrotalibani, i da li zivis u drzavi (ne moras reci kojoj) koja je clanica EU?
Ako smatras da sam indiskretna, ne moras odgovoriti, naravno....
a ne koleginice...ove nase teletabise od evrotalibana ne mozes uprediti sa recimo nemcima...
nijedan nemac nije lud da svesno srlja u propast iako zna da ce mu to doneti samo vece problme...
![]()
![]()
Ti ako stavis danas pare u banku, ti mozes prekosutra da ih uzmes, zar ne ? Takvo je vreme ? Nema Borke Vucic da ode do Kipra.
![]()
A za kredit, pa niko ne bije da uzima narod kredite, e sad sto narod voli da trosi vise nego sto ima, to je ovde druga stvar.
Tada je narod imao neki stek iz doba pre haosa i to je trosio.
Ali je mogao i da se dovija na razne nacine da zaradi , a sada ?
1914
1941
I sada se narod "dovija"
A ko ti sad brani da svercujes i da se snalazis?Pa i sada su strucnjaci , ortoped ministar za planiranje ili sta vec ( izmislili ministarstvo) , neki Patrovic za poljoprivredu i trgovinu svaki put kad kaze nece biti poskupljenja , sledeci dan cene skacu , nesposobna Malovicka koja ni siske ne zna da namesti .
Nekad dafina i jezda , danas se zovu pireus , intesa ... sa kamatama od 150% .
Privredni zajam , danas MMF , nikad zaduzeniji , a nikada veca ne zaposlenost , nikada manji natalitet , idu iz zemlje podjednako .
Moj glas uvek za g.dina Milosevica . Ipak je tada drugo vreme bilo . Da nam sad uvedu sankcije ,pola stanovnistva bi umrlo od gladi , a i ne moraju polako umiremo jer nemamo od cega da kupimo hranu , tad si barem mogao da svercujes , prodajes na ulici ,da se snalazis da prezivis niko te nije dirao .
Kao i uvek u ovo doba godine, u Srbiji se obeležava godišnjica smrti Slobodan Miloševića (11. mart), odnosno Zorana Đinđića (12. mart). Iskoristio bih priliku da vidim koga više poštujete od njih dvojice, kao i vaše mišljenje o njima uopšte uzev.
Što se mene tiče, izbor pada na Miloševića. Ne bih mogao reći da sam bio neki ljubitelj njega i politike koju je vodio, ali imala je ta politika mnogo prednosti u odnosu na onu koju je instalirao Đinđić i čije produkte sada, nažalost, gledamo u vlasti.
Pre svega, rukovođenje odbranom zemlje u nejtežim trenucima je moje najveće priznanje Slobodanu Miloševiću. Na stranu njegove greške, imao ih je, naravno, ali duboko sam ubeđen da je on bio poslednji državnik u Srbiji koji je imao m.uda kada je to trebalo pokazati.
Šta vi mislite?
a ne koleginice...ove nase teletabise od evrotalibana ne mozes uprediti sa recimo nemcima...
nijedan nemac nije lud da svesno srlja u propast iako zna da ce mu to doneti samo vece problme...
jok...oba outa su bili sigurni da ce pobediti....
kako se dovija? tako sto nema novca za lecenje i sto ima mesa na trpezi prosecno jednom mesecno?
ubila si me u pojam....
prodavnice su pune i nemate argumente protiv toga, sad cete da napisete aaaa pa niko to ne kupuje, niko nema para
a ta roba se ne kvari i to kupuju samo bogati, havarija
za vreme S.M. narod nema para i prazni rafovi i to je bilo mnogo bolje, parola snadji se![]()
iskreno, ni ja nisam pristalica miloseviceve politike. doduse, on je vladao u mnogo tezem periodu nego zoran djindjic. u svakom slucaju, neuporedivo bolje smo ziveli iako je zemlja bila izlozena nevidjenom spoljnom pritisku. ono sto zameram milosevicu, jeste sto je dopustio to sto je dopustio cerki, sinu i zeni.
i on je kao i sam djindjic oko sebe na vlasti imao sljam, nista novo. to zameram obojici.
djindjicu zameram mnogo toga. od poseta surcincima, druzenja sa zemuncima, do dovodjenja na ministarska mesta ljudi popout dusana mihajlovica. nije imao m00da da se razracuna sa mafijom, nije imao m00da za mnogo toga.
volela bih da vidim kako bi se djindjic ponasao da je bio na vlasti u toku nato bombardovanja. kako bi se ponasao pocetkom devedesetih, da li bi stao u odbranu srpskog naroda ili ne, makar diplomatskim putem.
apsolutna nepravda je u tome da je jedan sahranjen u dvoristu porodicne kuce, a drugi u aleji zasluznih. smatram da takvo nepostovanje prema jednom bivsem predsedniku moze samo kao naciji da nam steti jer time pokazujemo ko smo.
iskreno, ni ja nisam pristalica miloseviceve politike. doduse, on je vladao u mnogo tezem periodu nego zoran djindjic. u svakom slucaju, neuporedivo bolje smo ziveli iako je zemlja bila izlozena nevidjenom spoljnom pritisku. ono sto zameram milosevicu, jeste sto je dopustio to sto je dopustio cerki, sinu i zeni.
i on je kao i sam djindjic oko sebe na vlasti imao sljam, nista novo. to zameram obojici.
djindjicu zameram mnogo toga. od poseta surcincima, druzenja sa zemuncima, do dovodjenja na ministarska mesta ljudi popout dusana mihajlovica. nije imao m00da da se razracuna sa mafijom, nije imao m00da za mnogo toga.
volela bih da vidim kako bi se djindjic ponasao da je bio na vlasti u toku nato bombardovanja. kako bi se ponasao pocetkom devedesetih, da li bi stao u odbranu srpskog naroda ili ne, makar diplomatskim putem.
apsolutna nepravda je u tome da je jedan sahranjen u dvoristu porodicne kuce, a drugi u aleji zasluznih. smatram da takvo nepostovanje prema jednom bivsem predsedniku moze samo kao naciji da nam steti jer time pokazujemo ko smo.
para nema...i sta coveku vrede puni rafovi kad ima promaju u dzepovima?
objasni ti meni odakle novac ako je prosecna plata 300€, pri tome nemas nikakvih mogucnosti da se dovijas i nekako zaradis da prehranis porodicu, rezim te davi kao zmija zabu a niotkuda izlaza...jer, jelte, kod nas je sve u redu, mi smo lideri u regionu, radna mesta licu kao pecurke, standard se popravlja...tece med i mleko u zemlji krvi i meda, ali lenji srbi nece da rade!
milosevic je gromada i genijalac, djindja saradnik lopova iz silerove
Nacija koja tipa ko sto je Sloba zove herojem stvarno ima malo sanse da opstane.nacija koja heroja kao sto je slobo sahrani u dvoristu neke kuce umesto u aleji velikana, ne zasluzuje da postoji.zamislite da tadic umre i onda neka vlast zabrani sahranu u aleji zasluznih? neverovatno stvarno