Slobodan Milosevic - govor 02.10.2000

Pozdrav

Samo da se podsetimo govora Slobodana Milosevica iz oktobra 2000 god.
Rekao je sta ce se sve desiti nasem narodu i to se desava......
Kakav god da je bio,nekom los a nekom dobar, ali niko ne moze da kaze da nije bio u pravu

evo link.....

pa slusaj ako ja pobijem celu familiju i onda odem kod komsije i kazem da ce me uvatiti i osuditi na dugu robiju...............pa nije to nikakvo vidovnjastvo ili pamet.

Nije to ništa novo, oni po tom scenariju rade svugde, samo što nije imao ko da razume i poveruje da je istina to što je govorio, već su svi srljali u "bolji život", bez imalo kritičkog razmišljanja. Izgleda da mi ne umemo da slušamo ŠTA se govori, već samo KO govori, i ako nam se ne sviđa govornik, onda odmah odbacimo njegove tvrdnje, pa makar u sred bela dana rekao "dobar dan", mi kažemo: nije istina, laže, sigurno je noć, čim ON kaže da je dan! Tako samo sebi štetimo, i nije ni čudo šta nas sve snalazi kad smo isključili logiku iz naših glava. Malo manje predrasuda bi nam svima dobro došlo.

pa znas kad sam pitao komsiku zasto je glasala za tadica ona rece, zato sto je mlogo lep.
e .y..ebiga. srbin i politika ko crnogorac i lopata.

Nije rekao ono najbitnije. Zasto je prodao Republiku Srpsku Krajinu, zasto je oteo Srbima i poklonio muslimanima 20% teritorije Bosne, zasto je posle 3500 zrtava nato bombardovanja dozvolio dolazak natoa na KiM????????????????????????????????????????????

..................zatim zasto je "dobrovoljnom" mobilizacijom isterao 200 000 mladih akademika iz srbije, zasto je napravio mafiju u srbiji, zasto je napravio super-hiper-ultra inflaciju nezapamcenu u istoriji civilizacije........da bi narodu pokupio i zadnju marku i franak., zasto je "slucajno" bombardovao rezerviste iz opozicionih centara srbije na vukovarskom ratistu, zasto je u srbiju doveo 1 milion izbeglica iz takozvanih srpskih podrucja van srbije , zasto je , uostalom , unistio sfrj, srbiju, razbio srpski narod, izazvao cetvrt miliona zrtava i desetine hiljada invalida kod svih naroda u jugoslaviji, zasto je u dogovoru sa amerikancima bombardovao srbiju uranijumskim i bioloskim bombama tako da ce zatrovana srpska zemlja promeniti genetski kod naseg naroda i degenerisati ga....ako ne i istrebiti..........................

to ime , grozim se i da ga spomenem, uci ce istoriju sveta kao napogubnija licnost po egzistenciju jednog naroda, kao najprodanija dusa i ulizica, primitivna zver zeljna para moci i predvodnistva svog krda, kao ludak , kao covek sa problematicnim nivoom inteligencije koja mu nije bila dovoljna da cak i sebe zastiti a kamoli narod kome se nametnuo pendrekom i dobrovoljackim brigadama krajisnika, kosovara i crnogoraca..........
zlo koje nam je nametnuo, dugo cemo osecati u svakodnevnom zivotu i mocicemo ga se otresti jedino krvlju ....isto onako kako nam je to zlo i nametnuto.

..................zatim zasto je "dobrovoljnom" mobilizacijom isterao 200 000 mladih akademika iz srbije, zasto je napravio mafiju u srbiji, zasto je napravio super-hiper-ultra inflaciju nezapamcenu u istoriji civilizacije........da bi narodu pokupio i zadnju marku i franak., zasto je "slucajno" bombardovao rezerviste iz opozicionih centara srbije na vukovarskom ratistu, zasto je u srbiju doveo 1 milion izbeglica iz takozvanih srpskih podrucja van srbije , zasto je , uostalom , unistio sfrj, srbiju, razbio srpski narod, izazvao cetvrt miliona zrtava i desetine hiljada invalida kod svih naroda u jugoslaviji, zasto je u dogovoru sa amerikancima bombardovao srbiju uranijumskim i bioloskim bombama tako da ce zatrovana srpska zemlja promeniti genetski kod naseg naroda i degenerisati ga....ako ne i istrebiti..........................

to ime , grozim se i da ga spomenem, uci ce istoriju sveta kao napogubnija licnost po egzistenciju jednog naroda, kao najprodanija dusa i ulizica, primitivna zver zeljna para moci i predvodnistva svog krda, kao ludak , kao covek sa problematicnim nivoom inteligencije koja mu nije bila dovoljna da cak i sebe zastiti a kamoli narod kome se nametnuo pendrekom i dobrovoljackim brigadama krajisnika, kosovara i crnogoraca..........
zlo koje nam je nametnuo, dugo cemo osecati u svakodnevnom zivotu i mocicemo ga se otresti jedino krvlju ....isto onako kako nam je to zlo i nametnuto.

Глупости из пропаганде планетарних хуља, убица и гоља, психопата и злочинаца, а све са циљем да код народа испраног мозга, и народа коме мозак треба испрати, ОПРАВДА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД НАРОДОМ, У ОВОМЕ СЛУЧАЈУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ, - НИСУ И НИКАДА НЕЋЕ БИТИ АРГУМЕНТ ЗА ОДБРАНУ ЗЛИКОВАЦА:Тврдити да је Милошевић "разбио СФРЈ" је чисти идиотизам, слепило које траје деценију. То добро знају газде ових пропагатора на Форуму,
Жртве су изазвали и направили НАТО фашисти предвођени МОНСТРУМ АМЕРИКОМ,
ИТД,ИТД.......................
Злочине других приписивати Милошевићу је идиотизам.
Проглашавати жртву злочинцем а злочинца ослобађати је злочин и идиотизам.

1. Koliko su cene povecane od tada? Da li do to moze izraziti u procentima?
2. U Srbiji je danas 84% nekretnina u vlasnistvu fizickih lica (ljudi zive u svojim kucama i stanovima). Na zapadu je 12% otplatilo svoju hipoteku i moze reci da zivi u svojoj kuci.
3. Ti samo napred, ja (a i vecina u Srbiji) ne zelim da radim ceo zivot a da mi neko nabija kamatu na kamatu koju nikada ne mogu da otplatim.
4. Svetom vladajuo ni sto su Isusa razapeli, zato nam i je tako.Profit, alkohol droga, qrve itd. nisu i nikada nece biti moj smisao zivota. Kome se vise svidja da zivi u materijalnom sistemu vrednosti samo nek izvoli, ali neka ne pokusava da mene promeni i na tom profitira.

NE GLOBALIZMU !! ;)

stvar je u tome sto se u svetu mesaju ljudi humanoidi i ljudi zveri. ovi prvi osecaju lepote sveta i zivota i tome se raduju , koncentrisani na emocije i duhovno zadiovoljstvo..........druga grupa takozvanih ljudi su oni odrasli u problematicnim uslovima, u uslovima u kojima nisu imali normalan razvoj i mogucnost da postanu humane osobe koje ce se radovati ljubavi i lepotama jednostavnog zivota. ti ljudi su izrasli u zveri.....u´tacnije u krvozedne osobe zeljnih vlasti i moci, zeljnih da se i njih neko plasi, da i prema njima neko pokazuje emocije.....makar i negativne,......zatvoreni u svoj svet gramzivosti i mrznji prema ljudskom rodu , odaju se politici, kapitalizmu kao sistemu koji jnima kao takvima najvise odgovara, upravo sistemu koji favorizira sve njihove nedostatke, sistemu u kojem do mile volje mogu ciniti zverstva protiv covecnosti bez ikakvih sankcija i moralnih osuda drusttva...........................................................................................

to su jadni ljudi, iako su oni skloni da kazu da smo mi ostali ljubomorni, nesposobni, ....da dosegnemo materijalna dobra i moc koju oni stime dobijaju...............ne pitajuci se nijednog trenutka koliko su ljudskih dusa unesrecili, koliko je dece moralo umreti u bedi , koliko je ratova moralo biti izazvano ...............da bi oni imali to sto imaju......moc i novac.
pa zar su to ljudska bica. ne , gospodo, ljudska bica su one jedinke koje osecaju pripadnost ljudskom rodu, osobe koje u sebi imaju prirodno ugradjen instikt za solidarnost .......dok se za ove druge moze reci da su samo "greska prirode" jer ono sto oni cine, ne cine ni najkrvozednije zivotinje.
lav ubija samo kad je gladan a kad je sit slobodno prodji pored njega nece ti nista.
kapitalisticka zver ubija ne da prezivi vec da bude sto mocniji i bogatiji.........u stanju je pobiti celo covecanstvo da bi on prigrabio celo svetsko bogastvo bez obzira sto ostati sam na svetu. to ujedno pokazuje i izuzetno nizak stupanj inteligencije jednog ljudozdera koji je zasticen zakonom un a koji se popularno naziva kapitalista. poslednjih godina svi smo svedoci koliko najbogatiji ljudi na svetu nemaju ni gram inteligencije. seku granu na kojoj sede ne pitajuci se sta ce biti sutra sa njima sa njihovom familijom, potomstvom........................jeli normalno da se prebogati kapitalista ubije ako izgubi samo deo svog bogastva.....................naravno da nije. nazalost ta bolest je dosta rasprostanjena po svetu pa u svakoj naciji ima ovakvih defekta koji koriste onaj drugi deo zdrave i humane nacije i na taj nacin pokusavaju ostvariti svoje bolesne decacke snove: vladati svetom i kontrolisati narodne mase.

pitao bih sve crkve na svetu sta one misle o ovom fenomenu suzivota ljudi i monstruma. dali je ti biblijski, bozja zamisao................ali sudeci po audi 8 koji voze svestenici.........bolje da ne pitam.

Глупости из пропаганде планетарних хуља, убица и гоља, психопата и злочинаца, а све са циљем да код народа испраног мозга, и народа коме мозак треба испрати, ОПРАВДА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД НАРОДОМ, У ОВОМЕ СЛУЧАЈУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ, - НИСУ И НИКАДА НЕЋЕ БИТИ АРГУМЕНТ ЗА ОДБРАНУ ЗЛИКОВАЦА:Тврдити да је Милошевић "разбио СФРЈ" је чисти идиотизам, слепило које траје деценију. То добро знају газде ових пропагатора на Форуму,
Жртве су изазвали и направили НАТО фашисти предвођени МОНСТРУМ АМЕРИКОМ,
ИТД,ИТД.......................
Злочине других приписивати Милошевићу је идиотизам.
Проглашавати жртву злочинцем а злочинца ослобађати је злочин и идиотизам.

to sa nato ti je u redu. nisi otkrio ameriku al ipak lepo sto kapiras te vazne stvari. ono drugo sa milosevic........izgleda da moramo sacekati. ukapiraces i to.

Па шта је Цоби требао да уради? Да пусти да нас бомбардују, а да се не бранимо?
Да дозволи да на Косово дођу Чамуге, Швабе и ини и да нам заводе ред?

За ''Слобина земана'' знало се против кога смо, а сад смо са онима који су одговор на најглупље питање које може да се уклеше на спомен-плочу (ЗАШТО?)

Шта ЗАШТО?
Па зато што је НАТО пилот притиснуо дугменце и бацио бомбу која је убила 16 радника РТС-а.

И какав холокауст, антисемитизам, апартхејд, какви бакрачи. Жалим само српске жртве као што волим само своју мајку.

Слоба је мој злотвор, МОЈ, и не дам га никоме.

Па гласали сте Слобу, па сте га спалили на ломачи; гласали сте за оног...како-се-зваше...оног што га убисте...ма не могу да се сетим како се зваше, па сте гласали за Тадића...
Море, изгледа да проблем није у томе за кога се гласа, изгледа да је проблем у томе што се уопште ГЛАСА!

Какво гласање, какви јади.

Ево шта си изгласао:
Изгласао си ово!

И шта рећи осим: Рат је био бољи.
Једно је Цоби погрешио, погрешио је што је потписао Кумановски споразум и што је понестало муниције.
Демократе, од Србијице сте направили Елдорадо за белосветске пробисвете, хохштаплере, мешетаре и осталу фукару.
Нашу Обећану земљу сте претворили у њихову. Је вас бала ЕУ.
Имао си 2 марке месечно за време Слобе, сад имаш целих 200 евра, а немаш ништа, н и ш т а!

Е тако је кад одлучује демократа...демократски. :dash:

Какво гласање, какви јади.

Ево шта си изгласао:
Изгласао си ово!

И шта рећи осим: Рат је био бољи.
Једно је Цоби погрешио, погрешио је што је потписао Кумановски споразум и што је понестало муниције.
Демократе, од Србијице сте направили Елдорадо за белосветске пробисвете, хохштаплере, мешетаре и осталу фукару.
Нашу Обећану земљу сте претворили у њихову. Је вас бала ЕУ.
Имао си 2 марке месечно за време Слобе, сад имаш целих 200 евра, а немаш ништа, н и ш т а!

Е тако је кад одлучује демократа...демократски. :dash:

:ok::ok::ok:

Nije to još ništa.
Gde si bio prethodnih mesec dana kad je forumom zombiralo milion tema o drugu Titi?
:mrgreen:

Sloba je gresio i ja ga nisam voleo ali on je bio covek i vodja sa greskama a ovi greske bez ljudi.Sta je on toliko strasno uradio i gde je pogresio?Zar ovi ne grese deset puta gore?imamo pomoc od evrope nema sankcija. trgovinski sporazumi a sta se desava.Koja diktatura u vreme Slobe kad si mogo da radis sta oces?Mogli smo da pricamo o preteranoj slobodi samo a oni su 1000000000 puta ponovili da je dijtator i on je to postao.Koje slobode su bile ugrozene?

Sloba je gresio i ja ga nisam voleo ali on je bio covek i vodja sa greskama a ovi greske bez ljudi.Sta je on toliko strasno uradio i gde je pogresio?Zar ovi ne grese deset puta gore?imamo pomoc od evrope nema sankcija. trgovinski sporazumi a sta se desava.Koja diktatura u vreme Slobe kad si mogo da radis sta oces?Mogli smo da pricamo o preteranoj slobodi samo a oni su 1000000000 puta ponovili da je dijtator i on je to postao.Koje slobode su bile ugrozene?

Mism, izvini Nikola, ali zaista nisam imala nameru da povredim tvoja najiskrenija osećanja.
U postu koji si citirao, reč nisam rekla o Slobi, a baš sam htela kad si me prekinuo:lol:
Zar je to neki tabu...nešto o čemu se samo šapatom govori, šta?

:roll:

Па гласали сте Слобу, па сте га спалили на ломачи; гласали сте за оног...како-се-зваше...оног што га убисте...ма не могу да се сетим како се зваше, па сте гласали за Тадића...
Море, изгледа да проблем није у томе за кога се гласа, изгледа да је проблем у томе што се уопште ГЛАСА!

Problem je u tome ko glasa.

Ma dajte ljudi o cemu se ovde prica?

Doticni je bio izuzetno los politicar i to cinjenica. Da nije tako za vreme njegovog opstajanja na vrhu srpske vlasti ne bi izginulo toliko Srba i ne bi ih toliko ostalo bez igde icega!

Meni licno je oteo 10 godina zivota. Umesto da studiram i radim ono sto je normalno raditi u tom periodu zivota ja sam jurcala ko manijak i pokusavala da zaradim koju kintu. Koliko je smo moja majka i ja vremena provele u redovima za hleb, mleko, ulje i ostale osnovne zivotne namirnice - mislim da je nemoguce izracunati. Umesto da vreme provodim u ludovanju i putovanjima radila sam 2 posla da bih imala novac za hranu!

Niko ne moze da me ubedi da se to nije moglo izbeci.

Ratovi,sankcije,inflacija,izolacionizam,nesaradnja sa ostalim zemljama,kriminal,šverc,javna pljačka naroda,krađa na izborima,bahatost porodice,to se dešavalo za vreme njegove vlasti.
Za njegovo vreme su se sve negativnosti zapatile ali najgore što se i posle njega sve to vuče i nekako niko odlučan da se protiv toga izbori.Slobin govor je trovački a i znao je šta je ostavio iza sebe,pa mu i nije bilo teško da bude pakostan.

Problem je u tome ko glasa.
Ма није проблем у томе ко гласа. Плебс гласа, а плебс се понаша онако како се понаша највећа будала.
Маса је увек глупа, увек. Не каже се џаба: Глупа маса!
Каква је то уравниловка, једнообразност, где се глас једног академика изједначава са гласом Милорада из винограда, једне грацилне госпођице Нине Стајић са оном што још увек нема ''десну руку''?
Зар да ова ''без десне руке'' има право глеса као и ти и ја и свако нормалан, бар нормалан?

У Слобино време је порез на књиге био 1%, а колики је сад?

Ma dajte ljudi o cemu se ovde prica?

Doticni je bio izuzetno los politicar i to cinjenica. Da nije tako za vreme njegovog opstajanja na vrhu srpske vlasti ne bi izginulo toliko Srba i ne bi ih toliko ostalo bez igde icega!

Meni licno je oteo 10 godina zivota. Umesto da studiram i radim ono sto je normalno raditi u tom periodu zivota ja sam jurcala ko manijak i pokusavala da zaradim koju kintu. Koliko je smo moja majka i ja vremena provele u redovima za hleb, mleko, ulje i ostale osnovne zivotne namirnice - mislim da je nemoguce izracunati. Umesto da vreme provodim u ludovanju i putovanjima radila sam 2 posla da bih imala novac za hranu!

Niko ne moze da me ubedi da se to nije moglo izbeci.

Грујице, ево, о овоме ти причам.
Смисао живота екстра клинке је у ''лудовању и питовању''. И она има право гласа!
Ништа није урадила, нити ће ишта урадити...нема ''десни руку''. А крив јој је Слоба.

to ime , grozim se i da ga spomenem, uci ce istoriju sveta kao napogubnija licnost po egzistenciju jednog naroda, kao najprodanija dusa i ulizica, primitivna zver zeljna para moci i predvodnistva svog krda, kao ludak , kao covek sa problematicnim nivoom inteligencije koja mu nije bila dovoljna da cak i sebe zastiti a kamoli narod kome se nametnuo pendrekom i dobrovoljackim brigadama krajisnika, kosovara i crnogoraca. .........

On sa akademicima i nije imao veće probleme skoro do kraja svoje vladavine.Sigurno misliš na akademske građane(tako nazivaju one sa fakultetskom diplomom).

Лепо Слоба збори, истина касно. Знао је он то и раније па су га опет прејебали јер није био довољно одлучан и паметан. Знала је и блентава раја па је опет гласала за ДОС и безалтернативну будућност која се сад већ извесно неће остварити.

Питам се каква је сада тактика демократских власти? Нема алтернативе, нема будућности, али идемо напред! Не одустајемо! Брзо, одлучно правац ЕУ иако су рекли да нас неће!

Back