Србин Србиновић
Aktivan član
- Poruka
- 1.088
СМРТ НАТО ФАШИЗМУ - СЛОБОДА СРПСКОМ НАРОДУ !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav
Samo da se podsetimo govora Slobodana Milosevica iz oktobra 2000 god.
Rekao je sta ce se sve desiti nasem narodu i to se desava......
Kakav god da je bio,nekom los a nekom dobar, ali niko ne moze da kaze da nije bio u pravu
evo link.....
Nije to ništa novo, oni po tom scenariju rade svugde, samo što nije imao ko da razume i poveruje da je istina to što je govorio, već su svi srljali u "bolji život", bez imalo kritičkog razmišljanja. Izgleda da mi ne umemo da slušamo ŠTA se govori, već samo KO govori, i ako nam se ne sviđa govornik, onda odmah odbacimo njegove tvrdnje, pa makar u sred bela dana rekao "dobar dan", mi kažemo: nije istina, laže, sigurno je noć, čim ON kaže da je dan! Tako samo sebi štetimo, i nije ni čudo šta nas sve snalazi kad smo isključili logiku iz naših glava. Malo manje predrasuda bi nam svima dobro došlo.
Nije rekao ono najbitnije. Zasto je prodao Republiku Srpsku Krajinu, zasto je oteo Srbima i poklonio muslimanima 20% teritorije Bosne, zasto je posle 3500 zrtava nato bombardovanja dozvolio dolazak natoa na KiM????????????????????????????????????????????
..................zatim zasto je "dobrovoljnom" mobilizacijom isterao 200 000 mladih akademika iz srbije, zasto je napravio mafiju u srbiji, zasto je napravio super-hiper-ultra inflaciju nezapamcenu u istoriji civilizacije........da bi narodu pokupio i zadnju marku i franak., zasto je "slucajno" bombardovao rezerviste iz opozicionih centara srbije na vukovarskom ratistu, zasto je u srbiju doveo 1 milion izbeglica iz takozvanih srpskih podrucja van srbije , zasto je , uostalom , unistio sfrj, srbiju, razbio srpski narod, izazvao cetvrt miliona zrtava i desetine hiljada invalida kod svih naroda u jugoslaviji, zasto je u dogovoru sa amerikancima bombardovao srbiju uranijumskim i bioloskim bombama tako da ce zatrovana srpska zemlja promeniti genetski kod naseg naroda i degenerisati ga....ako ne i istrebiti..........................
to ime , grozim se i da ga spomenem, uci ce istoriju sveta kao napogubnija licnost po egzistenciju jednog naroda, kao najprodanija dusa i ulizica, primitivna zver zeljna para moci i predvodnistva svog krda, kao ludak , kao covek sa problematicnim nivoom inteligencije koja mu nije bila dovoljna da cak i sebe zastiti a kamoli narod kome se nametnuo pendrekom i dobrovoljackim brigadama krajisnika, kosovara i crnogoraca..........
zlo koje nam je nametnuo, dugo cemo osecati u svakodnevnom zivotu i mocicemo ga se otresti jedino krvlju ....isto onako kako nam je to zlo i nametnuto.
Pozdrav
Samo da se podsetimo govora Slobodana Milosevica iz oktobra 2000 god.
Rekao je sta ce se sve desiti nasem narodu i to se desava......
Kakav god da je bio,nekom los a nekom dobar, ali niko ne moze da kaze da nije bio u pravu
evo link.....

1. Koliko su cene povecane od tada? Da li do to moze izraziti u procentima?
2. U Srbiji je danas 84% nekretnina u vlasnistvu fizickih lica (ljudi zive u svojim kucama i stanovima). Na zapadu je 12% otplatilo svoju hipoteku i moze reci da zivi u svojoj kuci.
3. Ti samo napred, ja (a i vecina u Srbiji) ne zelim da radim ceo zivot a da mi neko nabija kamatu na kamatu koju nikada ne mogu da otplatim.
4. Svetom vladajuo ni sto su Isusa razapeli, zato nam i je tako.Profit, alkohol droga, qrve itd. nisu i nikada nece biti moj smisao zivota. Kome se vise svidja da zivi u materijalnom sistemu vrednosti samo nek izvoli, ali neka ne pokusava da mene promeni i na tom profitira.
NE GLOBALIZMU !!![]()
Глупости из пропаганде планетарних хуља, убица и гоља, психопата и злочинаца, а све са циљем да код народа испраног мозга, и народа коме мозак треба испрати, ОПРАВДА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД НАРОДОМ, У ОВОМЕ СЛУЧАЈУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ, - НИСУ И НИКАДА НЕЋЕ БИТИ АРГУМЕНТ ЗА ОДБРАНУ ЗЛИКОВАЦА:Тврдити да је Милошевић "разбио СФРЈ" је чисти идиотизам, слепило које траје деценију. То добро знају газде ових пропагатора на Форуму,
Жртве су изазвали и направили НАТО фашисти предвођени МОНСТРУМ АМЕРИКОМ,
ИТД,ИТД.......................
Злочине других приписивати Милошевићу је идиотизам.
Проглашавати жртву злочинцем а злочинца ослобађати је злочин и идиотизам.

Какво гласање, какви јади.
Ево шта си изгласао:
Изгласао си ово!
И шта рећи осим: Рат је био бољи.
Једно је Цоби погрешио, погрешио је што је потписао Кумановски споразум и што је понестало муниције.
Демократе, од Србијице сте направили Елдорадо за белосветске пробисвете, хохштаплере, мешетаре и осталу фукару.
Нашу Обећану земљу сте претворили у њихову. Је вас бала ЕУ.
Имао си 2 марке месечно за време Слобе, сад имаш целих 200 евра, а немаш ништа, н и ш т а!
Е тако је кад одлучује демократа...демократски.![]()

Kad nema ništa zanimljivo,tu je stari-dobri Sloba.
Diktator,neuspešni političar,uništivač Srbije,zapamtili smo ga.

Nije to još ništa.
Gde si bio prethodnih mesec dana kad je forumom zombiralo milion tema o drugu Titi?
![]()
Sloba je gresio i ja ga nisam voleo ali on je bio covek i vodja sa greskama a ovi greske bez ljudi.Sta je on toliko strasno uradio i gde je pogresio?Zar ovi ne grese deset puta gore?imamo pomoc od evrope nema sankcija. trgovinski sporazumi a sta se desava.Koja diktatura u vreme Slobe kad si mogo da radis sta oces?Mogli smo da pricamo o preteranoj slobodi samo a oni su 1000000000 puta ponovili da je dijtator i on je to postao.Koje slobode su bile ugrozene?

Па гласали сте Слобу, па сте га спалили на ломачи; гласали сте за оног...како-се-зваше...оног што га убисте...ма не могу да се сетим како се зваше, па сте гласали за Тадића...
Море, изгледа да проблем није у томе за кога се гласа, изгледа да је проблем у томе што се уопште ГЛАСА!
Sloba je gresio i ja ga nisam voleo ali on je bio covek i vodja sa greskama a ovi greske bez ljudi.Sta je on toliko strasno uradio i gde je pogresio?Zar ovi ne grese deset puta gore?imamo pomoc od evrope nema sankcija. trgovinski sporazumi a sta se desava.Koja diktatura u vreme Slobe kad si mogo da radis sta oces?Mogli smo da pricamo o preteranoj slobodi samo a oni su 1000000000 puta ponovili da je dijtator i on je to postao.Koje slobode su bile ugrozene?
Ма није проблем у томе ко гласа. Плебс гласа, а плебс се понаша онако како се понаша највећа будала.Problem je u tome ko glasa.
Ma dajte ljudi o cemu se ovde prica?
Doticni je bio izuzetno los politicar i to cinjenica. Da nije tako za vreme njegovog opstajanja na vrhu srpske vlasti ne bi izginulo toliko Srba i ne bi ih toliko ostalo bez igde icega!
Meni licno je oteo 10 godina zivota. Umesto da studiram i radim ono sto je normalno raditi u tom periodu zivota ja sam jurcala ko manijak i pokusavala da zaradim koju kintu. Koliko je smo moja majka i ja vremena provele u redovima za hleb, mleko, ulje i ostale osnovne zivotne namirnice - mislim da je nemoguce izracunati. Umesto da vreme provodim u ludovanju i putovanjima radila sam 2 posla da bih imala novac za hranu!
Niko ne moze da me ubedi da se to nije moglo izbeci.
..................zatim zasto je "dobrovoljnom" mobilizacijom isterao 200 000 mladih akademika iz srbije, zasto je napravio mafiju u srbiji, zasto je napravio super-hiper-ultra inflaciju nezapamcenu u istoriji civilizacije........da bi narodu pokupio i zadnju marku i franak., zasto je "slucajno" bombardovao rezerviste iz opozicionih centara srbije na vukovarskom ratistu, zasto je u srbiju doveo 1 milion izbeglica iz takozvanih srpskih podrucja van srbije , zasto je , uostalom , unistio sfrj, srbiju, razbio srpski narod, izazvao cetvrt miliona zrtava i desetine hiljada invalida kod svih naroda u jugoslaviji, zasto je u dogovoru sa amerikancima bombardovao srbiju uranijumskim i bioloskim bombama tako da ce zatrovana srpska zemlja promeniti genetski kod naseg naroda i degenerisati ga....ako ne i istrebiti..........................
to ime , grozim se i da ga spomenem, uci ce istoriju sveta kao napogubnija licnost po egzistenciju jednog naroda, kao najprodanija dusa i ulizica, primitivna zver zeljna para moci i predvodnistva svog krda, kao ludak , kao covek sa problematicnim nivoom inteligencije koja mu nije bila dovoljna da cak i sebe zastiti a kamoli narod kome se nametnuo pendrekom i dobrovoljackim brigadama krajisnika, kosovara i crnogoraca. .........
zlo koje nam je nametnuo, dugo cemo osecati u svakodnevnom zivotu i mocicemo ga se otresti jedino krvlju ....isto onako kako nam je to zlo i nametnuto.