Слободан Антонић: Ко се више препао протеста – Вучић или N1 oпозиција?

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
Колико је само политика превртљива… Још само пре месец дана Вучић се чинио као политички бог.
Друго, корумпираност и нестручност његовог мегатренд-апарата довели су до слома управљања COVID-19 кризом у Србији. Јавност је изгубила свако поверење у струку, а власт и оно мало ауторитета.

И треће, маневром атлантистичке закулисе Тачи је ибачен из игре, чиме је покварен састанак у Белој кући. Сада је поново морао да се врати на бриселске шине.

Меркелова и Макрон су, после четворног самита, издали саопштење да су се Вучић и Хоти „сложили да наставе дијалог под покровитељством ЕУ“, а с циљем „нормализације односа Србије и Косова, уз постизање коначног правно-обавезујућег споразума“.

С друге пак стране, протести су оголили и сву подмуклост компрадорских медија и колонијалне интелигенције. Јасно се видела њихова функција пете колоне.

Чим се показало да већину демонстарната чини омладина која кличе Косову, одмах је покренута пропаганда да се то затре.

Већ прве вечери, N1 и Б92 емитују поруку да су се „уредници НИН-а и КРИК-а оградили од протеста“, јер, смртног ли греха, „окосницу чине десничари“.

Наредних дана, како протест остаје ван контроле, Блиц јавља: „Неколико стотина људи испред скупштине, протест постаје лепак за хулигане, распопе, антивакцинаше и екстремне десничаре – све мање обичних грађана“. А N1 емитује вест с насловом: „Суша: Десничари отели протест грађанима Београда“, где је прва реченица: „Ово нису провокатори, ово су десничари, има и руље“.

Тако је „народ“ који је 5. октобра јуришао на скупштину, 20 година доцније постао „руља“. Само због: „Косово је Србија“.

N1 нас је такође обавестио да „Суша напомиње како грађански демонстранти морају јасно да се ограде од ових демонстраната и да се зна да су то потпуно различите опције. Додаје да им саветује да оду и да не посматрају шта се дешава“.

Сирота N1 опозиција. Не сме чак ни да гледа младеж која скандира српском Косову. Да се случајно не зарази.

https://stanjestvari.com/2020/07/22/slobodan-antonic-ko-se-vise-prepao-protesta-vucic-ili-n1/

Ту су негде

Kao mu zamerate zato sto ste svi redom umislili da ce "izdati" Kosovo na kome vec odavno nema sta da se izgubi... Pa nece on potpisati nista... Kad dodje vreme konfrontirace se sa celim svetom... I sta cete mu onda zamerati? Pa nista... Dakle, strpite se i prepoznacete se....

Poslednja izmena:
Mislim da politicko pitanje,koje pretstavlja Kosovo,treba ostaviti nasim politicarima koji cine vlast,da donesu validno resenje tog pitanja.Cinjenica je da
"narod" na ulici,ne moze da resava to pitanje.Mi,obican narod,ne ucestvujemo u politickim razgovorima,koji se vode u Briselu i na drugim mestima.
Samim tim,"narod" nije kvalifikovan da rulja ulicama beograda,i trazi neka nemoguca resenja.

Kao mu zamerate zato sto ste svi redom umislili da ce "izdati" Kosovo na kome vec odavno nema sta da se izgubi... Pa nece on potpisati nista... Kad dodje vreme konfrontirace se sa celim svetom... I sta cete mu onda zamerati? Pa nista... Dakle, strpite se i prepoznacete se....
Da, ponavljaju vam se devedesete, samo mnogo gore.

Ево девете године како је на власти, а ти "стрпите се", па докле бре, хајде нека уради нешто. И то што је урадио боље да није: предао српске институције на северу, дао тел. број, дао електропривреду па се и ти лепо питаш шта још има да да, па нема све је дао.

Два светска рата су трајала колико његов досадашњи мандат, свашта се за то време издешавало у свету, а он ко стрина само прати шта се дешава и пази да се не замери НАТО земљама.

Mislim da politicko pitanje,koje pretstavlja Kosovo,treba ostaviti nasim politicarima koji cine vlast,da donesu validno resenje tog pitanja.Cinjenica je da
"narod" na ulici,ne moze da resava to pitanje.Mi,obican narod,ne ucestvujemo u politickim razgovorima,koji se vode u Briselu i na drugim mestima.
Samim tim,"narod" nije kvalifikovan da rulja ulicama beograda,i trazi neka nemoguca resenja.
Као што није квалификован ни да на изборима изабере праве људе. Па по теби тако изабрани људи нису способни да воде земљу, ту си случајно у праву.

Ево девете године како је на власти, а ти "стрпите се", па докле бре, хајде нека уради нешто. И то што је урадио боље да није: предао српске институције на северу, дао тел. број, дао електропривреду па се и ти лепо питаш шта још има да да, па нема све је дао.

Два светска рата су трајала колико његов досадашњи мандат, свашта се за то време издешавало у свету, а он ко стрина само прати шта се дешава и пази да се не замери НАТО земљама.
Pa dobro zameri se ti nato zemljama sam, ne mora cela Srbija, ionako je to isto stete po nato zemlje, svejedno je da li im se ti zamerio ili mi svi zajedno...
Ma nemoj da brines, strpi se, veruj mi. Vucic i nase drustvo je na laznom putu u EU, na dohvat pristupnim fondovima... Necemo mi nikad ni u kakve evroatlanske integracije... Kad njihova administracija prepozna taj nas lazan put, tada ce se i konfrontirati sa nasom vodecom politikom.. Tako da samo se strpi i zavoleces ti tvog Vucica... Nece ovaj sistem sam protiv sebe, a EU bi znacio smrt ovom sistemu...

Tvoj voljeni *******i ipak
ЏЕГИ, ја ценим твоју доседност у поштовању Закона и финансијској дисциплини!
uzmite-racun-obmf-a4.jpg

;)
felacio.jpg

Ali recimo ako se vratimo u maj 2012. (tzv. prokleti maj)

Teško mi je da zamislim da je Zbrčkani Slobodan navijao za inkumbenta tadića.
Istina, nije ni tada navijao.
Bio je više fazon neki Koštunica podrška Nikoliću drugi krug.
Sad je samo serronja Abu Ćirjak klase

Mogu prihvatiti tu hipotezu, uz malu korekciju da je Antonić pokazivao sporadične odbljeske normalnosti do sezone jesen zima 2007-08
Već 2003. su počela sukobljavanja političkih ideja Vučića i normalnih ljudi.

Teško mi je da zamislim da je Antonić tada navijao za ikoga osim Vučića.

За мене је највеће разочарање Коштуница.

Наиме, он је 2004 уморио Југодрво, ослободио Фјору Бровину и послао Бучера у Хаг. Такође се три пута пољубио са Кондолизом Рајс.

А онда је 2007. продао Нафтагас КГБ-у и претворио се у неку карикатуру из 19. века са изјавом "Ваљано ће се министарство спољних дела борити против американске депеше".

Poslednja izmena:

Back