Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ti je dosta kompleksno.Rob zna cenu neslobode, ali i slobodan čovek može izgubiti slobodu u sebi, čak i dok spolja izgleda slobodno.
Što se tiče zaključavanja nisam mislila samo na fizičko, već i na mentalno. Zaključavamo vrata iza sebe kada biramo sigurnost umesto rizika, ćutanje umesto iskrenosti, naviku umesto promene..
Ja sam jedan od onih koji misle da sloboda nije ni u naama, ni oko nas. I da za mene, na primer, slobode neće da bude sve kok me svi, koji se nalaze oko mene, ne budi voleli kao što sami sebe vole. Ne pre.Zar još ima onih koji ne znaju da je sloboda u nama a ne oko nas?
Ovo ne postoji.Apsolutna sloboda vodi u brzu smrt![]()
Ovde se mesaju pojmovi sloboda i mogucnosti.
Jesam slobodna da nesto ucinim, a mozda nisam u mogucnosti?
Slobodu volimo da izjednacavamo sa zeljom?
Hipoteticki, da.Sloboda je stanje duha i stvar karaktera.
Bicu pristojna s odgovorom: Nemoj pisati neistine.Sloboda je imati dovoljno novca. Bogat čovjek je slobodan čovjek.
Dobro reče, samo hipotetički.Hipoteticki, da.
Realno, fizicki definisano, sloboda je ono sto nam je dozvoljeno, regulisano odredjenim pravilima.
Često bogataši plaćaju rekete, to je posebno bilo devedesetih, sada se ne zna šta je gore, imati ili nemati, onog ko ima napadaju sve vrste ljudskih lešinara, pijavica i ološa svake vrste, onog ko nema ne napada niko, ali je etiketiran kao "grebator".Sloboda je imati dovoljno novca. Bogat čovjek je slobodan čovjek.
Imam slobodu takve konverzacije sa njom.Pa dobro, nemoj joj spočitavati, svako ima pravo na svoje mišljenje, ni ja ne mislim kao @lapsi ali poštujem šta piše i misli.
OKImam slobodu takve konverzacije sa njom.
Ne brini.
Sloboda je imati dovoljno novca. Bogat čovjek je slobodan čovjek.
Bravo Frede, to je život.Osim ako nisi rob novcu.
Uvek uzimam primer jedne zenine koleginice i njenog muza: oboje lekari, odlicno zaradjuju, a toliko su u grču da zarade jos vise jer im duppe zinulo za vise i ne mogu da se zasite nikako.
Najlosija torbica je od 5000 evra. Patike ne uzimaju ispod 500 evra, preksupi automobili, ovo, ono....
A stalno napeti i nervozni. Smeju se na silu. I samo o parama i stvarima pricaju. Poceo sam da ih izbegavam
Mi, sa druge strane, slicna primanja a jedan 10 godina star mali auto (ionako sluzi samo za po gradu), po jedan motorčic, i osmeh na licu
I laganica![]()
Kakve neistine.Bicu pristojna s odgovorom: Nemoj pisati neistine.
Zivot je klasje zreloga zita.Bravo Frede, to je život.
I tako smo zakljucili da za izvesne likove sloboda nijeKakve neistine.
Evo ja da sam tokom vikenda dobila Jackpot odmah u ponedjeljak bi dala otkaz, a prije toga pljunula direktora. Ne ženski, ne, ne, muški onako, znaš ti već kako. Onda bi romima prodala budzašto kuću da usrećim onaj pogani komšiluk. Zatim bi kupila kućicu kraj mora u drugoj državi. Uzgajala malo zdavog voća i povrća za svoje potrebe.Simo bi mi orao i kopao sve dok ne padne na zemlju od umora. Malo putovala. Raspitala se šta je sve Rokfeler kupovao da produži život. S vremena na vrijeme bi ,,privela,, nekoga.
Kupila bi i Krstu. Da ja baniram i sumiram kako ja hoću. Tihom bi zabranila registraciju. Ticu u kavez. Životu bi poslala na liječenje od alkohola. Totsija oženila nekom slabovidnom. Nasti bi platila bar tri psihotarapeuta. Garfu i Čvarka poslala u azil za pse.
i tako... Svašta bi mi palo na pamet.
Ja se jednostavno više ne bi pojavio na poslu.Evo ja da sam tokom vikenda dobila Jackpot odmah u ponedjeljak bi dala otkaz, a prije toga pljunula direktora. Ne ženski, ne, ne, muški onako, znaš ti već kako.
Onda bi romima prodala budzašto kuću da usrećim onaj pogani komšiluk.
Kupila bi i Krstu. Da ja baniram i sumiram kako ja hoću. Tihom bi zabranila registraciju. Ticu u kavez. Životu bi poslala na liječenje od alkohola. Totsija oženila nekom slabovidnom. Nasti bi platila bar tri psihotarapeuta. Garfu i Čvarka poslala u azil za pse.
i tako... Svašta bi mi palo na pamet.
I jedno i drugo spojeno je slobodaDa, figurativno..ne trebaju nam kazamati, sami sebi ograničavamo slobodu, recimo zaključavanjem a puna su nam usta iste..
Sloboda je stanje duha a ne tela..
https://voca.ro/1juatDhBja44I jedno i drugo spojeno je sloboda