Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ПЕДЕРСКА ОКУПАЦИЈА НА ДЕЛУ....... кажу да оваква брука и срамотатоталне окупације центра града није била ни за време злочинца Броза - једино је било за време Хитлера.

ПОТРЕБАН ТИ ЈЕ ПОСАБАН "АУСВАЈС" - СЛОБОДА КРЕТАЊА ГРАДОМ ЈЕ УКИНУТА. Не само што је забрањено паркирање НЕГО СЕ НЕ МОЖЕ НИ ПЕШКЕ ПРОЋИ - ГРАД ЈЕ ПАРАЛИСАН.

Тотални бесмисао, тотална глупост, окупирати и испразнити читаве квартове центра града И ОНДА КАО ПРАВИТИ ПАРАДУ.....:hahaha::hahaha::hahaha: па то НИЈЕ ПАРАДА... а буљашки "понос" и да не поомињем.
A da li je bilo korekcije u saobraćaju i kad je bio miting Ćao Radovane? I da li je tad bilo policije i ko je plaćao policiju? Opet poreski obveznici ili ko? :lol:

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita
ПЕДЕРСКА ОКУПАЦИЈА НА ДЕЛУ....... кажу да оваква брука и срамотатоталне окупације центра града није била ни за време злочинца Броза - једино је било за време Хитлера.

ПОТРЕБАН ТИ ЈЕ ПОСАБАН "АУСВАЈС" - СЛОБОДА КРЕТАЊА ГРАДОМ ЈЕ УКИНУТА. Не само што је забрањено паркирање НЕГО СЕ НЕ МОЖЕ НИ ПЕШКЕ ПРОЋИ - ГРАД ЈЕ ПАРАЛИСАН.

Тотални бесмисао, тотална глупост, окупирати и испразнити читаве квартове центра града И ОНДА КАО ПРАВИТИ ПАРАДУ.....:hahaha::hahaha::hahaha: па то НИЈЕ ПАРАДА... а буљашки "понос" и да не поомињем.

A da li je bilo korekcije u saobraćaju i kad je bio miting Ćao Radovane? I da li je tad bilo policije i ko je plaćao policiju? Opet poreski obveznici ili ko? :lol:

Не засмејавај ме - КАКВА ЦРНА КОРЕКЦИЈА ... погледај бедници једни шта сте направили од Београда......ЦРКЛИ ДАБОГДА ДА ЦРКНЕТЕ ПРОКЛЕТНИЦИ:evil:

Не засмејавај ме - КАКВА ЦРНА КОРЕКЦИЈА ... погледај бедници једни шта сте направили од Београда......ЦРКЛИ ДАБОГДА ДА ЦРКНЕТЕ ПРОКЛЕТНИЦИ:evil:
Pitao sam te da li je na Ćao Radovane bilo policije i ko ih je tada plaćao? I da li je bilo promene režima saobraćaja ili je sve teklo normalno? Da te čujem?

poznajes li ti nekog geja? sumnjam.
odgovoricu ti prvo na poslednje pitanje, ne znam o kakvom pomodarstvu je rec, ali ako ti tako

sklapas prijateljstva, onda si slucaj za zaljenje ili posmatranje.
dalje, ne znam zasto bih osecala bilo kakvu vrstu empatije prema mom prijatelju, pa nit je

sakat, nit je bolestan, on je osoba od krvi i mesa, sa svim svojim manama i vrlinama, te

problemima koje ima bilo koji dvadesetsestogodisnjak u srbiji...
njegov drustveni zivot je i vise nego zavidan, tako da ne znam zasto to spominjes? niti trpi

diskriminaciju bilo koje vrste. normalno radi, normalno zivi, izlazi, druzi se, msm, ima i decka

ako te bas zanima :) tako da ne shvatam cemu ta paranoja.
dalje, ako treba da poredimo radnike neke fabrike koji 67 meseci nisu primili platu i

prosecnog srpskog geja koji izlazi na ulicu jer mu se bas nosa sarena zastava, onda...

:zcepanje:

Nisam ovo video pa da ti odgovorim. Malo je trebalo vremena za ovo ali za ovo nije kasno.
Nisam mislio na tvoje ponodarstvo već na tvog druga i bilo je delimično šaljivo.
Ne sklapam prijateljstva iz pomodarstva i ne znam odakle ti ta pretpostavka. I to što

pretpostavljam za drugoga ne znači da pretpostavljam na osnovu svojih razmišljanja i

doživljaja. Ili je to tvoj model pretpostavki?
Empatija po pravilu ne znači žaljenje već saosećanje, a saosećanje može izazvati žaljenje ili

radost ili nešto treće. Moram malo da te obrazuejem (jel me mrziš?). Nisam ja svepametan,

evo obrazuj ti mene. I kontekst priče nije vezan konkretno za tvog druga već za gay populaciju

koja misli da ima razloga da izađe na ulice. Čim izlaze pretpostavka je da imaju razloga.

Današnji dan upravo pokazuje opravdanost postojanja ovolikog obezbeđenja.

I ne možemo da poredimeo radnike na ulici i gay paradu. Svako ima svoje motive i svako ima

pravo na svoje motive. Postoji drastična razlika u tim skupovima jer radnici ne smetaju

huliganima.

Mogu reći da mi je drago što se održava gay parada. Ne zato što me toliko pogađaju njihovi

problemi već zato što će navući i pohapsiti najvatrnije netolerantne kretene koji traže k*rca i

idu da se obračunaju sa onima koji im se ne sviđaju. A ko su oni da se prema njihovom

sviđanju kroji svet tako što će svi drugi da budu premlaćeni ili ubijeni. Nisu to izgrednici i

budale koje mrze samo gayeve. Oni mrze druge nacije, druge boje, drugo mišljenje, stavove,

ponašnje, odevanje, zastave...
Od njih bi trebalo da strepiš i ti jer može nekome od njih da se ne svidi tvoje razmišljanje, ponašanje, garderoba, politički stav ili šta god drugo.

I nadam se da ćeš da preživiš ovaj današnji dan. Ali ako si se već opredelila da živiš u glavnom gradu i u centru svih događaja, onda trpi. A imaš izbor. Možeš da odeš u planinu i čivaš ovce i jedina opasnost su vukovi. A i oni su pod zaštitom. Pa svuda je rizično.

Ovih izgreda ne bi bilo da ne postoje oni koji po svaku cenu hoće da unište sve što im se ne sviđa. Gey parada je samo jedan od povoda. I drago mi je što će neki kreteni biti pohapšeni. Jer se ovde stvorila svest netolerancije prema drugim nacijama, stavovima, idejama, političkim opredelenjima, ponašanju, oblačenju, načinu kako ga gledaš...
Da li takve treba odobravati i štititi?

http://www.bgsaobracaj.rs/index.php...catid=7:2009-02-21-19-12-10&Itemid=40&lang=sr

Дакле мења се режим саораћаја за параду поноса.
Парада која пропагира демокрацију људска права и слободе те једини систем вриједности.
Елем да приупитам поштоване колеге каква је то промоција слобода кад се због те исте промоције ка једином путу ограничава слобода кретања граџанству те се о трошку истих ангажује 5000 хиљада полицајаца да подрже промотере?

И не само што се ограничава слобода кретања, него смо сад МИ "екстремисти", ултра-десничарске снаге", "хулигани", "навијачи", итд. :rtfm:

Ја нисам била у граду данас али тотално подржавам ове "ултра-десничаре" којима, као и мени, смета да се улицама Србије пропагира перверзија (ето, политички сам коректна - нисам назвала хомосексуалност поремећајем, иако тако мислим :cool:).
А ако ће због оваквог става да ме хапси интернет полиција, нек' се онда припреми да похапси (бар) пола Србије. :lol:

Због 1.200 егзибициониста, већина грађана Србије је проглашена назадним. :rtfm:

И још нешто - влади је боље да не завлачи руку у буџет да би платила штету коју је највише сама изазвала! :rtfm:
Нек' плати Дачић и сви они којима је ово "доказ да је Србија демократско друштво" :dash:, невладине организације које су организовале ову параду срама, Марко Караџић, и остали уплетени у ову срамоту! :rtfm:
Већина грађана је била против ове шараде.

Policajci nisu tamo da podrže paradu nego da ih zaštite od divljaka koji ne mogu legalnim putem da se izboe sa gej populacijom.

Ma ne, oni su njihova "Pretorijanska garda". :lol:

Iskreno se nadam da si to znao ali se praviš nevešt. :lol: U suprotnom bi se moglo zaključiti da nisi baš...

... str8. ;)

Pre devet godina ucesnici Parade su prebijani, danas se rusi grad, kamenuju policajci. Zbog tako nastale vanredne situacije ljudi su spreceni da se bave redovnim zivotnim aktivnostima. Ali homofobi vide u seksualnim manjinama, organizatorima i ucesnicima Povorke nekakvu opasnost, dok nasilje, divljanje, rusenje shvataju samo kao logican odgovor na tu strasnu opasnost.

Posle se cude sto ih neko smatra latentnim homicima. Pa kad neko ima negativnu fiksaciju na javno pojavljivanje LGBT osoba i dize frku i paniku zbog jedne mirne povorke, da toliko izvrnuto gleda na nastalu situaciju, jedino se moze zakljuciti da ima neki bas veliki problem sa sobom i svojom seksualnoscu.

Druga je mogucnost da je u pitanju tezi oblik umne zaostalosti.

Uz najbolju volju ne znam stvarno sta bi trece moglo biti po sredi... :(

И не само што се ограничава слобода кретања, него смо сад МИ "екстремисти", ултра-десничарске снаге", "хулигани", "навијачи", итд. :rtfm:

Ја нисам била у граду данас али тотално подржавам ове "ултра-десничаре" којима, као и мени, смета да се улицама Србије пропагира перверзија (ето, политички сам коректна - нисам назвала хомосексуалност поремећајем, иако тако мислим :cool:).
А ако ће због оваквог става да ме хапси интернет полиција, нек' се онда припреми да похапси (бар) пола Србије. :lol:

Због 1.200 егзибициониста, већина грађана Србије је проглашена назадним. :rtfm:

И још нешто - влади је боље да не завлачи руку у буџет да би платила штету коју је највише сама изазвала! :rtfm:
Нек' плати Дачић и сви они којима је ово "доказ да је Србија демократско друштво" :dash:, невладине организације које су организовале ову параду срама, Марко Караџић, и остали уплетени у ову срамоту! :rtfm:
Већина грађана је била против ове шараде.
Pa pametnice, upravo sam gledao na TVu razbijene civilne automobile, napadnut autobus sa mamografima medicinskim osobljem i pacijentkinjama.
Dakle, ovo ti podržavaš. Ne sumnjam da si muško da bi otišla i ti da razbijaš.
E vidiš ja bih želeo da se takvi nađu iza rešetaka.
Uvo nasleđe 90-tih neka sada Dačić i rešava. Prevelike su slobode date maloumnim kretenima koji ne razbijaju Beograd samo ovim povodom, već im je povod sve što im se ne sviđa. A misliš da bi im se ti svidela? Bar jednom se od njih ne bi svidela, a onda bi na*ebala, jer to mozga nema mnogo, pa još u kombinaciji sa alkoholom. Među njima su i oni koji maltretiraju i svoje subruge i decu ako ih imaju. Nisu oni specijalno netolerantni samo prema homićima. A preverzija je upravo ono što trenutno rade.

Битно је да су опет махали балончићима... :lol::dash:

Baločići ti smetaju, a razbijanje ti ne smeta? Može se razumeti i ostrašćenost, ali se preko neke mere ne može sve tolerisati. Pitam se da li pored ostrašćenosti barem onih koji sada sede u foteljama i ovde kuckaju postoji i malo razuma. Ili se svodi na plitko razmišljanje šta mi se trenutno sviđa, makar mi se to sutra olupalo o glavu.

Ma ne, oni su njihova "Pretorijanska garda". :lol:

... str8. ;)

Pre devet godina ucesnici Parade su prebijani, danas se rusi grad, kamenuju policajci. Zbog tako nastale vanredne situacije ljudi su spreceni da se bave redovnim zivotnim aktivnostima. Ali homofobi vide u seksualnim manjinama, organizatorima i ucesnicima Povorke nekakvu opasnost, dok nasilje, divljanje, rusenje shvataju samo kao logican odgovor na tu strasnu opasnost.

Posle se cude sto ih neko smatra latentnim homicima. Pa kad neko ima negativnu fiksaciju na javno pojavljivanje LGBT osoba i dize frku i paniku zbog jedne mirne povorke, da toliko izvrnuto gleda na nastalu situaciju, jedino se moze zakljuciti da ima neki bas veliki problem sa sobom i svojom seksualnoscu.

Druga je mogucnost da je u pitanju tezi oblik umne zaostalosti.

Uz najbolju volju ne znam stvarno sta bi trece moglo biti po sredi... :(

Воља ти и није баш најбоља кад не видиш ширу слику целог овог догађаја. ;)

Овде више и није реч о припадницима ЛГБТ популације, односно о њеном мањем делу - егзибиционистима који су се данас "по-носили", већ о жутој диктатури.

А та жута диктатура је лукаво подметнула хомосексуалце ("јадну мањину", ЕУ законима заштићену), тако да се боримо с "рибом" од репа, док "риба" удобно седи по фотељама и немилице троши народне паре. :rtfm:

Pa pametnice, upravo sam gledao na TVu razbijene civilne automobile, napadnut autobus sa mamografima medicinskim osobljem i pacijentkinjama.
Uvo nasleđe 90-tih neka sada Dačić i rešava. Prevelike su slobode date maloumnim kretenima koji ne razbijaju Beograd samo ovim povodom, već im je povod sve što im se ne sviđa. A misliš da bi im se ti svidela? Bar jednom se od njih ne bi svidela, a onda bi na*ebala, jer to mozga nema mnogo, pa još u kombinaciji sa alkoholom. Među njima su i oni koji maltretiraju i svoje subruge i decu ako ih imaju. Nisu oni specijalno netolerantni samo prema homićima. A preverzija je upravo ono što trenutno rade.

Е, видиш и ја бих желела да се такви као ти - којима је једно насиље "демократско" а друго није, нађу иза решетака.

Воља ти и није баш најбоља кад не видиш ширу слику целог овог догађаја. ;)

Овде више и није реч о припадницима ЛГБТ популације, односно о њеном мањем делу - егзибиционистима који су се данас "по-носили", већ о жутој диктатури.

А та жута диктатура је лукаво подметнула хомосексуалце ("јадну мањину", ЕУ законима заштићену), тако да се боримо с "рибом" од репа, док "риба" удобно седи по фотељама и немилице троши народне паре. :rtfm:

Tako? Pa ko vam je onda kriv sto lako nasedate. Umesto toga, mogli ste da se pravite ludi, kao da se parada ni nece odrzati.

:kpozdrav: Ali hvala sto si mi razjasnio. Znaci ovo drugo je u pitanju.

Baločići ti smetaju, a razbijanje ti ne smeta? Može se razumeti i ostrašćenost, ali se preko neke mere ne može sve tolerisati. Pitam se da li pored ostrašćenosti barem onih koji sada sede u foteljama i ovde kuckaju postoji i malo razuma. Ili se svodi na plitko razmišljanje šta mi se trenutno sviđa, makar mi se to sutra olupalo o glavu.

А јел' теби сметало "демократско" разбијање града 5. октобра?

Или оно '90-тих (Вук Драшковић, ДОС)?

Ајде да похапсмо те "острашћене" како кажеш, па да онда причамо разумно о овим данас...

А јел' теби сметало "демократско" разбијање града 5. октобра?

Meni jeste smetalo. Ali povod je bilo gazenje prava glasa na izborima, elementarni oblik neslobode u drustvu u kom formalno postoji institucija demokratskih izbora. Uz to, svakakva su se zla i nasilje prethodno dogodili tokom devedesetih. I sad to porediti sa paradom je krajnje debilno, izvini...

Koje nasledje 90 ih? :dontunderstand:

I dokle vise te 90-te, dokle vise 'vadjenje' na 90te kad nemate drugih argumenata :dash:

nisu zarazni, ima ih oduvek, studije kazu da su deca usvojena od gey parova potpuno ista kao i podizana od strejt para ...

ne ugrozavaju nisacim, da su ih navijaci samo malo iskulirali ...
Blajbinger je lepo napisao.

A, mene su ucili da odavno ne postoje ugrozene grupe stanovnistva ;)

nisu zarazni, ima ih oduvek, studije kazu da su deca usvojena od gey parova potpuno ista kao i podizana od strejt para ...

ne ugrozavaju nisacim, da su ih navijaci samo malo iskulirali ...
Blajbinger je lepo napisao.

A, mene su ucili da odavno ne postoje ugrozene grupe stanovnistva ;)

Ne ugrozavaju nas nicime, niti imam nista protiv tzv LBGT populacije
ali su sve vreme gurali prst u oko i insistirali da se parada odrzi ocigledno po svaku cenu[/b].

http://www.bgsaobracaj.rs/index.php...catid=7:2009-02-21-19-12-10&Itemid=40&lang=sr

Дакле мења се режим саораћаја за параду поноса.
Парада која пропагира демокрацију људска права и слободе те једини систем вриједности.
Елем да приупитам поштоване колеге каква је то промоција слобода кад се због те исте промоције ка једином путу ограничава слобода кретања граџанству те се о трошку истих ангажује 5000 хиљада полицајаца да подрже промотере?

Sta reci ...tzv sloboda se uvodi ukidanje OSNOVNE SLOBODE NA KRETANJE ....u Srbiji postoji sloboda taman koliko i demokratije .... i jedno i drugo su farsa u cilju održavanja vlasti od strane Zute bande ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back