Slobo strike again !

• Začetnik teme Začetnik teme YOF13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
????

Malo sam "glup" , ili zivimo u razlicitim svetovima . Pa ako mozes da mi posasnis sliku .

Ove navodnike slobodno mozes da izbrises. A u razlicitim svetovima zivimo definitivno, tvoj se svodi na bazu podataka mantri koje su ti usadjene u vugla, a moj svet nema granica jer razmisljam slobodno! Nemam sta ja tebi da pojasnjavam, ako ni kad ti neko nacrta ne mozes da skapiras, onda je svaka nada za tebe izgubljena. Uzivaj u svom zatvoru bez resetaka!

Idi pa to pricaj muslimanima i shitarima, oni su se poprilicno uziveli u tu ulogu. Al' ne smes. Lakse je ovde pricati.

Zabole me za njih...
Sto se mene tice, oni mogu da budu sta god hoce...
Niti ja zivim sa njima, niti ih vidjam, niti imam bilo kakvih kontakta sa njima...

Mene interesuju ljudi koji su pre svega u mom neposrednom okruzenju.

Ove navodnike slobodno mozes da izbrises. A u razlicitim svetovima zivimo definitivno, tvoj se svodi na bazu podataka mantri koje su ti usadjene u vugla, a moj svet nema granica jer razmisljam slobodno! Nemam sta ja tebi da pojasnjavam, ako ni kad ti neko nacrta ne mozes da skapiras, onda je svaka nada za tebe izgubljena. Uzivaj u svom zatvoru bez resetaka!

Ma znas sta ! Mnogo si opasan :D ! Koliko ljudi ima koji sve znaju , pa to je neverovatno . Pa kad bi vas stvarno toliko bilo , pa vozili bi se do marsa kolima i ziveli 500 godina bez gladi i bolesti ...

Molim te procitaj ponovo svoj post , i zapitaj se sto si ga uopste postovao ?! Sto bezveze gubis vreme ? Ako vec mislis da ti znas nesto sto ja ne znam , onda podeli to tvoje znanje ovde sa ostalima . Koja je svrha foruma , ako to nije ?

Pojasni mi onu sliku ? Ja je ne razumem ! To ti je kao kad su se budisti i hriscani prvi put sreli . Pa hriscani kazu kako oni veruju u boga . A budisti ( posto do tad za boga nisu culi ) pitaju " A sta je to bog ? " . A hriscani " beeee " .

Ma znas sta ! Mnogo si opasan :D ! Koliko ljudi ima koji sve znaju , pa to je neverovatno . Pa kad bi vas stvarno toliko bilo , pa vozili bi se do marsa kolima i ziveli 500 godina bez gladi i bolesti ...

Ni u jednom trenutku nisam rekao da znam sve (to si ti rekao), a jos manje mislim da postoji iko ko zna sve! Znam ja da bi ti voleo da zivis 500 godina i da imas taj svemirski brod, ali evo vesti za tebe: Svako na ovom svetu umire, pa ces i ti. I to znas sta ce da ti se desi tada? Usled opustanja misica po poslednji put ces se ukakati! ;) Ti nikada neces shvatiti da iz doopeta ne izlazi cvece vec nesto mnogo neprijatnije! :lol:

Molim te procitaj ponovo svoj post , i zapitaj se sto si ga uopste postovao ?! Sto bezveze gubis vreme ? Ako vec mislis da ti znas nesto sto ja ne znam , onda podeli to tvoje znanje ovde sa ostalima . Koja je svrha foruma , ako to nije ?

Moj post ispunjava svrhu koju sam mu namenio, a to je da se sto vise ljudi uveri u pogresnost verzije zivota koju ti ovde promovises! Dakle, moj odgovor pretezno nije bio ni namenjen tebi!

Da u pravu si, svrha foruma i jeste da se izrazava necije misljenje, ali posto se to cesto zloupotrebljava potrebno je i pokazati oskudnost i netacnost necijih tvrdnji! Ja sam to upravo demonstrirao na tvom primeru!

Pojasni mi onu sliku ? Ja je ne razumem ! To ti je kao kad su se budisti i hriscani prvi put sreli . Pa hriscani kazu kako oni veruju u boga . A budisti ( posto do tad za boga nisu culi ) pitaju " A sta je to bog ? " . A hriscani " beeee " .

:rotf::rotf::rotf:

Moguce.

Iskreno, nemam potrebu gledati drugacije na svet osim egzistencijalisticki.
Svako prvo susrece sebe, posmatra okolinu i na kraju sebe definise.

Ja ne vidim tu problem.

Odgovor ti je sadrzan u odgovoru na prvi citat!

Odoh na spavanje, laku noc! :whistling:

Ni u jednom trenutku nisam rekao da znam sve (to si ti rekao), a jos manje mislim da postoji iko ko zna sve! Znam ja da bi ti voleo da zivis 500 godina i da imas taj svemirski brod, ali evo vesti za tebe: Svako na ovom svetu umire, pa ces i ti. I to znas sta ce da ti se desi tada? Usled opustanja misica po poslednji put ces se ukakati! ;) Ti nikada neces shvatiti da iz doopeta ne izlazi cvece vec nesto mnogo neprijatnije! :lol:

Boze . Ti sam sebe protivrecis . Sve znas o meni i sta volim , i sta iz doopeta izlazi , i da ci ja to shvatiti ... znas sve ...

Moj post ispunjava svrhu koju sam mu namenio, a to je da se sto vise ljudi uveri u pogresnost verzije zivota koju ti ovde promovises! Dakle, moj odgovor pretezno nije bio ni namenjen tebi!

Da u pravu si, svrha foruma i jeste da se izrazava necije misljenje, ali posto se to cesto zloupotrebljava potrebno je i pokazati oskudnost i netacnost necijih tvrdnji! Ja sam to upravo demonstrirao na tvom primeru!

A kakav to ja "zivot" promovisem ??? Ja sam postavio neke klipove za koje smatram i znam da nisu fake . A ti veruj u sta god zelis da verujes . Ja uopste ne promovisem nikakav zivot . Ja samo promovisem istinu .

A ta istina ( relativna ) je ova :
Politika Slobodana Milosevica = politika Tomislava Nikolica

A ti ako imas neke protiv dokaze tih ih javno iznesi . Bar u nekoliko recenica ovako kao ja:D .

I dalje tvrdim da Mozemo da biramo izmedju dva zla od kojih je mnogo vece zlo Tomislav Nikolic i "Srpska" Radikalna stranka . Jer oni su nosili Slobodanu Krst , i verovatno ce taj isti krst nositi i nama , ako mi to budemo zeleli sad na izborima . A poznatoje da su Srbi mazohisti . Hteli su Sloba , Slobo hteo rat skoro sa svima , vecina se sa njim slozila . OK , ali kako sad nije sramota da danas ta ista vecina za bombardovanje ex-YU krivi NATO a ne Sloba ?!

Davno je receno " Svaki narod ima onakvu vladu kakvu zasluzuje " a to se moze upotpuniti - "Svaki narod dobije ono sto zasluzuje " ...

Dakle, socijalizam zameniti fashizmom ili, u najboljem sluchaju, liberal-fashizmom.

Da verujemo da je sve OK, da nam najveca radost bude to shto ,,sada mozhemo slobodno da dishemo" i da odrzhavamo privid demokratije i poshtovanja volje naroda, a sve to za nashe dobro, koje nismo sposobni da uvidimo?

To sve deluje tako progresivno i lobotomizirano da narod nece moci da odoli. Ubaci josh po koju nulu na fantomske deonice i priblizhi malo evropsku shargarepu, pa da nastavimo nashe nezadrzhivo cupkanje u mestu narednih 10-ak godina dok svi ne rodimo Mladica i Karadzica.

Slobodan Milosevic = Tomislav Nikolic

More info on this clip :

Slika vredi hiljadu reci ...

:ok:

Srbiju uništavali za svoje goozice a narod držali kao taoce.
Invalidima upućuju toplu reč pa zato niko od forumaških patriota ne mrda da oslobadja - znaju za jadac, traže se naivni.
Samo bih poručio njihovim slepačkim sledbenicima i ljubiteljima da sve što zarade nek im pošalju na adresu stranke.
Nije svet kriv što je neko proklet.

A možete da se cerekate i debilnim fotomontažama pojedinih forumaša ovde samo daj neka napravi fotomontažu bogalju koji je ostao bez noge zbog učešća u nečemu u čemu Srbija nije bila i što je branio konkretno ono što je degenerik branio na rečima.

Pećinsko doba za životinje.
Zveri u kaveze!

Srbija se nalazi između radikala koji ne nude ništa i ''demokrata'' koji nude debele račune sebi u inostranim bankama.Alternativa nema,ako izuzmemo satelite jednih ili drugih.
Rešenje je da do kraja života kukamo kako je u Srbiji loše,i ne radimo ništa da to popravimo bar za sebe,kao postavljač teme.

I ja sam dan posle bombardovanja došao na fakultet u vojnoj uniformi kod dekana fakulteta i za sat vremena položio 3 ispita koliko mi je falilo da očistim godinu..............Toliko o štrebanju za vreme bombardovanja.................

Dakle, socijalizam zameniti fashizmom ili, u najboljem sluchaju, liberal-fashizmom.

Da verujemo da je sve OK, da nam najveca radost bude to shto ,,sada mozhemo slobodno da dishemo" i da odrzhavamo privid demokratije i poshtovanja volje naroda, a sve to za nashe dobro, koje nismo sposobni da uvidimo?

To sve deluje tako progresivno i lobotomizirano da narod nece moci da odoli. Ubaci josh po koju nulu na fantomske deonice i priblizhi malo evropsku shargarepu, pa da nastavimo nashe nezadrzhivo cupkanje u mestu narednih 10-ak godina dok svi ne rodimo Mladica i Karadzica.

Bolje ikakva sargarepa nego nikakva :D . hvala bogu da sad mozemo da disemo , nekad nismo mogli ni to ...

Ja sam postavio one klipove , pa ih odgledaj ako si zaboravio kako je bilo ... i nedaj boze da se ikad tako nesto ponovi .

I ja sam dan posle bombardovanja došao na fakultet u vojnoj uniformi kod dekana fakulteta i za sat vremena položio 3 ispita koliko mi je falilo da očistim godinu..............Toliko o štrebanju za vreme bombardovanja.................

Ja sam ovu temu postavio kako bi raspravljali o sadasnjem stanju u zemlji , o buducnosti i proslosti . A ne o tome koliko je ko ispita polozio i koliko je ko ucio . Forum nije nista individualni i licno kako ga mnogi dozivljavaju . Ovde si samo broj koji ima priliku da kaze nesto , da iskaze svoje mishljenje . To je i svrha foruma ...

Ljudi dodju na neku temu i pocnu da traze gramaticke greske . I onda pljuju zbog tih gramatickih gresaka . A svi oni u svojim postovima imaju mali milion istih ...

Ako te bas interesuje Velimir Ilic je polozio 11 ispita preko noci ... :lol:

Srbija se nalazi između radikala koji ne nude ništa i ''demokrata'' koji nude debele račune sebi u inostranim bankama.Alternativa nema,ako izuzmemo satelite jednih ili drugih.
Rešenje je da do kraja života kukamo kako je u Srbiji loše,i ne radimo ništa da to popravimo bar za sebe,kao postavljač teme.

Odprilike tacno . Ali dobro se zapitaj " Kakvo stanje uopste i moze da bude posle onih silnih ratova , propadanja i raspadanja u svakoj sferi tokom Slobodana milosevica i njegovih istomishljanika ? "

Ljudi ocekuju da ce se sve popraviti preko noci .

Sto je najgore - za odcepljenje Kosova optuzuju ove danasnje Demokrate . Pa tako nam i treba ... " Svako dobije ono sto zasluzuje " .

A možete da se cerekate i debilnim fotomontažama pojedinih forumaša ovde samo daj neka napravi fotomontažu bogalju koji je ostao bez noge zbog učešća u nečemu u čemu Srbija nije bila i što je branio konkretno ono što je degenerik branio na rečima.

Jezivo ali istinito . Meni je zao samo one manjine srba koja razmishlja svojom glavom . Mada vec ima preko 500 000 visoko obrazovanih ljudi koji su napustili zemlju od 1990 . U krajnjem slucaju , pametni ljudi .

:ok:

Srbiju uništavali za svoje goozice a narod držali kao taoce.
Invalidima upućuju toplu reč pa zato niko od forumaških patriota ne mrda da oslobadja - znaju za jadac, traže se naivni.
Samo bih poručio njihovim slepačkim sledbenicima i ljubiteljima da sve što zarade nek im pošalju na adresu stranke.
Nije svet kriv što je neko proklet.

Pećinsko doba za životinje.
Zveri u kaveze!

Ово због "меморије памћења"!8)8)8)

Odprilike tacno . Ali dobro se zapitaj " Kakvo stanje uopste i moze da bude posle onih silnih ratova , propadanja i raspadanja u svakoj sferi tokom Slobodana milosevica i njegovih istomishljanika ? "

Ljudi ocekuju da ce se sve popraviti preko noci .

Sto je najgore - za odcepljenje Kosova optuzuju ove danasnje Demokrate . Pa tako nam i treba ... " Svako dobije ono sto zasluzuje " .
Ko šta očekuje?Ja nisam imao problema ni dok su trajali ratovi.Sad mi jedino smeta što lopovi u sprezi sa političarima imaju monopol,pa neke stvari moraš da kupiš od njih...ne možeš da uvezeš ili prošvercuješ kao nekad,nego moraš da platiš reket.

Back