ŠLJIVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ih.
Đek i Bubu, obojica.
Ili su izašli napolje (pp) da se makljaju, što je nekad, kad sam bio nešto malo mlađi, smatrano viteškim gestom, ili su verovatnije, obojica popili po Banana Split.
Nova kafana je ustupak kvaziargumentu, koliko vidim, ali možda i ne vidim, ali svaki novi početak je nekakva prilika.

i za mene je provokacija tvoja tvrdoglavost u nastojanjima da sa mnom uspostavis prijateljsko caskanje
a što ću kad sam prijateljski raspoložena. Ljuti se ti koliko hoćeš, ali ja ću takva i ostati :p
Q.E.D. znaci, namerno me provociras...
što znači ova skraćeica ? :D Ne provociram te uopće, osim ako je moje bivstvovanje provokaicija-onda jesam :D
Mozda je to bila tvoja zelja, ali sam ti zato i objasnio onu stvar sa listama koje jesu, odnosno, nisu popunjene ili prenatrpane.
Ako si ljubomoran na Bikilix, moram ti reci da nije jedina, i da ih ima jos dosta kojima bih na takvu "salu" odgovorio sasvim kako i dolikuje da odgovorim zenskoj koja se na takav nacin sali sa mnom.
Naravno da sam ljubomorna :D Takve su ti žene, žele da ih svi muškarci obožavaju :p
Kako? Tvoju sliku nisam nikada video, a i da jesam , kako bih mogao biti siguran da je tvoja?
Ako toliko zelis da me ubedis da si zensko, dovoljno je da se upoznamo preko Fejsa ili na pp.
Posaljes mi uverljiv dokaz: ti, nag(a) sa listom papira (ili jos bolje novinama sa danasnjim datumom) ispred sebe, i natpisom "Brzi, to sam ja - Tes"
E, tada bih javno rekao, i stavio u potpis da sam pogresio i da sam magarac, i to bi bilo bar sest meseci na mom potpisu....
a i tad kako bi mogao znati da sam to ja ? :p
Kad dođeš lijepo u Split -možemo popit piće (ja , ti i tvoja supruga :p ) eto tako ćeš znati tko sam ja :p :D
pošto znam da nećeš, znači osuđena sam biti muškarac :D :D
oki-doki :p
Moze i celofan umesto novina.....:mrgree
ti pakiraš...tvoji ukusi, kako hoćeš :p

Nema ih.
Đek i Bubu, obojica.
Ili su izašli napolje (pp) da se makljaju, što je nekad, kad sam bio nešto malo mlađi, smatrano viteškim gestom, ili su verovatnije, obojica popili po Banana Split.
Nova kafana je ustupak kvaziargumentu, koliko vidim, ali možda i ne vidim, ali svaki novi početak je nekakva prilika.

Sreća mod je dobar, bar ne prekida chat temu. :)

Jesi ti vidio slike koje sam ti slikala ? ...ništa on :p

Sreća mod je dobar, bar ne prekida chat temu. :)

Jesi ti vidio slike koje sam ti slikala ? ...ništa on :p

Jesan.
Letos kad smo bil tamo nisam uočio taj portal i tu zgradu, mislim da je bilo zatvoreno. Izgleda mi kao neki izložbeni prostor.
Kod Grgura proveli smo frtalj ure max. Pre ga nikad nisam video uživo, pa me iznendadilo koliko je monumentalan. Palac mu je taman, stao u moj šešir, ali prvo sam opekao ceo dlan Onda su nagrnuli neki česi da se slikaju, jedva smo se nekako provukli
Okačiću par fotki večeras, nemam ih sad kod sebe.

Taj potpis ces da gledas samo ako dobijem pp sa goreopisanim sadrzajem, i naravno, ako jesi zensko...
hahah, ja luda :D

Zaboravljaš važne postavke...da bi ti takvo nešto išla dokazivati moralo bi mi biti stalo do toga što ti misliš u znatnoj mjeri. Je da sam tvrdoglava i volim da sam u pravu,a li ne toliko :D

Dogovoreno, ja sam za tebe muško, a ti si za mene homoseksualac. :p (1:1)

Jesan.
Letos kad smo bil tamo nisam uočio taj portal i tu zgradu, mislim da je bilo zatvoreno. Izgleda mi kao neki izložbeni prostor.
Kod Grgura proveli smo frtalj ure max. Pre ga nikad nisam video uživo, pa me iznendadilo koliko je monumentalan. Palac mu je taman, stao u moj šešir, ali prvo sam opekao ceo dlan Onda su nagrnuli neki česi da se slikaju, jedva smo se nekako provukli
Okačiću par fotki večeras, nemam ih sad kod sebe.

MA ovo ti je prolaz do Grgura , tu se desno vidi klapa koja prodaje (po paprenoj cijeni) CD :D
slikala sam znači prolaz ispod zlatnih vrata do Grgura i Grgura. Aj okači slike, baš da vidim s koje si ti strane to došao. :)

MA ovo ti je prolaz do Grgura , tu se desno vidi klapa koja prodaje (po paprenoj cijeni) CD :D
slikala sam znači prolaz ispod zlatnih vrata do Grgura i Grgura. Aj okači slike, baš da vidim s koje si ti strane to došao. :)
E,
ne mogu sad da ih opet nađem u gomili ovog prepucavanja, od jutros, ali učinilo mi se, da taj portal gleda na Grgura sa juga, a ne sa zapada, mada bi to mogao biti taj prostor sa klapon.
Grguru smo prišli od Dioklecijana, tj sa zapada.

E,
ne mogu sad da ih opet nađem u gomili ovog prepucavanja, od jutros, ali učinilo mi se, da taj portal gleda na Grgura sa juga, a ne sa zapada, mada bi to mogao biti taj prostor sa klapon.
Grguru smo prišli od Dioklecijana, tj sa zapada.

Grgur je s svih strana čist (nema zgrada) osim od Dioklecijanove palače. Na suprotnoj strani je Đardin i lijevo i desno je takoreći ništa. Parkić. Onda si došao kroz isti volat kao i ja....to je ta klapa. Uvijek je gužva pored njega, ljeti....pa ne možeš dobro ni vidjeti. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back