SlipKnot

meni je jos smesnije kad vidim kod male sestre da daju intervju za bravo....ma kakvi komercijala....

al vi kad kazhete komercijala,to zvuchi kao neshto loshe.....stavljate u tu grupu sve koji su uspeshni,pa shta to znachi....mora chovek da bude slepac,da mu dolazi po 100 kloshara na koncert u proseku i da izdaje po 1000 diskova da bi takvi ko shto si ti priznali ono shto radi....otkad je to karakteristika kvaliteta,minimalna potrazhnja i zainteresovanost....oni su prodali na milione albuma,intervjui u bravo-u i slichno je neshto chime su se obavezali sa izdavachkom kucom,nemaju izbora....ali su kao umetnici potpuno nezavisni,nadji neshto o njima,i videcesh da su za svaku notu u svakoj pesmi odgovorni oni,i da ne prave muziku za mase,vec za sebe pa kome se svidi.....a svidja se mnogima.....

a dobro....pa ja vas ljudi ne razumem,to se zove jebena evolucija,da se bend ili solo umetnik ne menjaju i ne napreduju u nekom snmislu na svakom novom albumu brzo bi dosadili ljudima....a to da ce se malo pretopiti u hardrock je vec bilo ochigledno na''vol3 subliminal verses''.....

Ma šta reče... Esi siguran... ?... El lepo piše dae to njihova stvar...

al vi kad kazhete komercijala,to zvuchi kao neshto loshe.....stavljate u tu grupu sve koji su uspeshni,pa shta to znachi....mora chovek da bude slepac,da mu dolazi po 100 kloshara na koncert u proseku i da izdaje po 1000 diskova da bi takvi ko shto si ti priznali ono shto radi....otkad je to karakteristika kvaliteta,minimalna potrazhnja i zainteresovanost....oni su prodali na milione albuma,intervjui u bravo-u i slichno je neshto chime su se obavezali sa izdavachkom kucom,nemaju izbora....ali su kao umetnici potpuno nezavisni,nadji neshto o njima,i videcesh da su za svaku notu u svakoj pesmi odgovorni oni,i da ne prave muziku za mase,vec za sebe pa kome se svidi.....a svidja se mnogima.....

zasto Iron Maiden nisu dali ni jedan intervju posle koncerta u BG? Zato sto su rekli da su metal bend i da daju intrevju iskljucivo za metal medije,a posto takvih nema u Srbiji nece ni dati intervju...a uspesniji su i kvalitetniji 10000X od jednog Slipknota gde rec kvalitet moze da vazi samo za sminku....

bas sam trazio temu........dobar je slipknot textovi mi se jako jako svidjaju..... i bice ok novi album bre ! :D

Did you never gave a damn in the first place,
Maybe it's time you had the tables turned
'Cause in the interest of all involved I got the problem solved
And the verdict is guilty...

@ Mladen

Prvo ih pljujes k'o niko, sad se kao pravis da ces ici na koncert?!

@ Trifo

Tako su i za slayer, pa nista skoro nije bila istina...

ja misim da su slayerov intervju izmislili,a sto se tice kad bi gledao kao metalc slipknot jeste zivo shranje,al ipak imaju neke kulj pesme i dok ti nisi ni znala sta je to ja sam se mucio da nabavim njihov koncerty Disasterpices,zato sami poceo da se menjam. . .ta imaju odlicne sceneske nastupe ikoncerte i iso bi,a moglo bi se i reci da ponekad slusam ovaj beend,NOVA PESMA JE DO J :mrgreen:

zasto Iron Maiden nisu dali ni jedan intervju posle koncerta u BG? Zato sto su rekli da su metal bend i da daju intrevju iskljucivo za metal medije,a posto takvih nema u Srbiji nece ni dati intervju...a uspesniji su i kvalitetniji 10000X od jednog Slipknota gde rec kvalitet moze da vazi samo za sminku....

e ajde ***-e ne prichaj gluposti....prvo momci poseduju kvalitet pre svega kao muzichari....corey je fantastichan vokal,neverovatan glas ima,root i thompson su bili medju najboljim gitaristima u iowa-i,joey jordison je jedan od ako ne i najbolji bubnjar na svetu,sid je najbolji dj lik ima svoje udruzhenje dj-jeva,crahan i fehn su isto odlichni.....i sa 3 izdata albuma kladim se mogu da skupe vishe fanova nego ti tvoji fosili sa 100 koliko su ih izdali....i naravno da nece davati intervju u bravo-u to chitaju tinejdzeri,kako ce oni da se poistovete sa grupom penzosa koji na shtapovima ulaze na binu....

e ajde ***-e ne prichaj gluposti....prvo momci poseduju kvalitet pre svega kao muzichari....corey je fantastichan vokal,neverovatan glas ima,root i thompson su bili medju najboljim gitaristima u iowa-i,joey jordison je jedan od ako ne i najbolji bubnjar na svetu,sid je najbolji dj lik ima svoje udruzhenje dj-jeva,crahan i fehn su isto odlichni.....i sa 3 izdata albuma kladim se mogu da skupe vishe fanova nego ti tvoji fosili sa 100 koliko su ih izdali....i naravno da nece davati intervju u bravo-u to chitaju tinejdzeri,kako ce oni da se poistovete sa grupom penzosa koji na shtapovima ulaze na binu....

bahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah maideni su bog i batina,a najbolji metla vokali su Dio,Halford,Bruce Dickinson ti likovi bas imaju glascine,a sto se tice gitarista hohoho ovi samo cepaju rifofe nema solaza,jes ti cuo sa neke gitariste ka osto su Dime,Kerry king,joe satriani ,steve vai... i slicni metal i rock bogovovi,a da nepominjemo bluz i te solaze e ti likovi znaju da sviraju a bubnjar je veomna dobar to priznajem,a sto se tice DJa on moze da se tera u PM jer on nema sta da trazi u metal muzici ..toliko

pa cepaju rifove zato shto je to njihov stil....kao da korn ima solazhe,to je nu metal,ili kako ga vec zovete....a to shto ne sviraju solazhe ne menja chinjenicu da su odlichni gitaristi,uzmi Stone Sour....tu root ima dosta solazha.....i nisam pravio nikakvo poredjenje,rekoh da corey ima odlichan glas,savrshen-nishta vishe....

bahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah maideni su bog i batina,a najbolji metla vokali su Dio,Halford,Bruce Dickinson ti likovi bas imaju glascine,a sto se tice gitarista hohoho ovi samo cepaju rifofe nema solaza,jes ti cuo sa neke gitariste ka osto su Dime,Kerry king,joe satriani ,steve vai... i slicni metal i rock bogovovi,a da nepominjemo bluz i te solaze e ti likovi znaju da sviraju a bubnjar je veomna dobar to priznajem,a sto se tice DJa on moze da se tera u PM jer on nema sta da trazi u metal muzici ..toliko

Nije da omalovazavam Dimea, Vaija i Satrianija, ali Thompson je shredder, slushao sam neke solazhe njegove, nije losh...

slipknot je smesan,kako vizuelno tako i muzicki.

ok,tebrex....koj si album preslushao??....jel si im dao shansu??....nemoj kao ovi,shto se hvataju u ''vozic mishljenja'',nekako mi sve to klishe....kao ''pravi metalci''ne gotive slipknot,ljudi koji nishta o hop-u ne znaju gotive pac-a, itd.,ochigledna je poenta....nego ako lichno mislish da su loshi,onda ok....a ako imash neke nauchne skice i formule kojima si dokazao da su loshi reci nam molim te,poshto smo izgleda svi mi ostali budale,a ima nas mnogo....

slusao sam sve albume,a aktivno sam im pruzao sansu kako ti kazes 2003/2004 godine kad sam bio malo u fazi ekperimentisanja sa zanrovima...
meni nisu nista posebno,scenski nastupi su dobri ali je corey live katastrofa.tesko izvlaci ona dranja,sto zbog maske sto su mu glasne zice prsle.imam preko 30 live snimaka od njih i 3 koncerta,svuda zvuci isto...imao sam iowa original pa sam ga poklonio...ne razmisljam ja na taj nacin pravi metalac bla bla.cepam ono sto mi se svidja i gledam da sa mog aspekta argumentovano potkrepim SVOJA zapazanja.

nema solaza ali ni nisu toliko potrebne da bi zvucalo super.......svi se vade na to kao "ah jadna muzika, uporedi sa ovim sa onim, ovaj ima pro solazu ovi samo siluju gitaru itd.....ljudi slusaju sta im se slusa i cim je slipknot prodao vec toliko albuma verovatno nije jel su jadni........mozete samo da ih pljujete kao sto je vec ranije receno......... :D

slusao sam sve albume,a aktivno sam im pruzao sansu kako ti kazes 2003/2004 godine kad sam bio malo u fazi ekperimentisanja sa zanrovima...
meni nisu nista posebno,scenski nastupi su dobri ali je corey live katastrofa.tesko izvlaci ona dranja,sto zbog maske sto su mu glasne zice prsle.imam preko 30 live snimaka od njih i 3 koncerta,svuda zvuci isto...imao sam iowa original pa sam ga poklonio...ne razmisljam ja na taj nacin pravi metalac bla bla.cepam ono sto mi se svidja i gledam da sa mog aspekta argumentovano potkrepim SVOJA zapazanja.

ne znam....pazi,iskreno kod mene je bio slichan efekat,ja sam skinuo diskografiju na preporuku i na prvo slushanje sam ih sklonio,tad nisam ni znao shta je metal,a oni su ubijali....mene je privukao''vol3 subliminal'',recimo pesma''before i forget'' poshto je to vishe bio hard rock,posle tog albuma sam slushao''slipknot''a album''iowa''zadnji,jer je najtezhi....kao shto je neki kritichar rekao''izmedju svog krsha i dranja krije se savrshena logika''shto je istina,zato sam ih slushao vishe i vishe,i na kraju shvatio to.....a shto se tiche live nastupa,ovako-bdo 2005,belfort i disasterpieces(brutalan manijachki koncert)....tim redom,ako budesh ikada zheleo o5 da ih slushash....a to za corey-a,pa zamisli ti da morash na turneji svakog dana u drugom gradu da urlash,nije lako....

corey ima gej glas to ti kaze lik koji ima njihov poster u sobi hahaha,aj da je growl onda mi mozda i bil idobar death metal bend,al nisu oni meni losi mogu da ih slusam,al kao metalc volim da ih pljujem haahha i zato jer ima mnooogo mozda i previse boljih metal bendova hah

..a to za corey-a,pa zamisli ti da morash na turneji svakog dana u drugom gradu da urlash,nije lako....

a zato onaj "deda" iz Maidena peva i trci po bini svaki dan isto, njemu je sve lako....pa se malo zapitaj......drugo taj bubnjar Slipnota je obican sivonja koji verovatno u zivtotu nije svirao neparne ritmove,a ako jeste to je zato sto se zabunio pa je pogresno svirao....uvek mi je bilo najsmesnije kad ljudi govore za nekog bubnjara da je dobar zato sto brzo svira ili iz slicnih razloga.....Nick McBrain je majka otac deda baba i tetka za Jordisona......
drugo kakve veze ima da li je neki bend mator,Maideni ne sviraju nista losije i posle 25 godina,imaju pesme koje ce se uvek slusati,jedva cekam da vidim kako ce se Slipknot slusati za 10 godina....

Poslednja izmena:

pa i Tokio Hotel sa neznamkoliko izdatih albuma moze a skupi vise fanova nego Slipknot....a Maideni su sa svojim trecim albumom dobili vise fanova nego sto ce Slipknot ikada imati,i to ne jer su nosiili neke smesne maske i pravili se da su opasni jer to napaljeni tinejdzeri vole,vec svojim muzickim umecem,genijalnim textovima,kompozicijama....e vidis to se svidjalo njihovim fanovima.....a ta grupa penzosa koja na stapovima ulazi na binu moze biti samo slipkno jer sviraju gore i od mog dede penzosa, Maideni se krecu vise od 90% bendova danas...

Back