SlipKnot

Makijavelli:
ali,imaju ugovor pod roadrunnerom tako da i nemaju bash izbora.....a stone sour i murder dolls(ako si na njih mislio)su grupe u sklopu iste izdavachke kuce,i nastali su kao eksperiment....

Stone Sour je bend stariji od Knot-a. To je takodje Korijev i Dzimov maticni bend. U to vreme, Kori je bio poznat kao kralj De Mojna (tamo su nastali Knot), i Shon (klovan) je osnovao novi bend sa Polom (basista) ali je originalni pevac bio mnogo los (snimili su Mate, Feed, Kill, Repeat album sa njim) pa su hteli Korija, koji je radio u erotik-shopu, i tako jednom otisli Shon, Dzoi i Mick (onaj veliki, strasni gitarista) tamo i rekli Koriju da ce da ga prebije ako im se ne pridruzi, a Kori je hteo neki zeshci bend (a ostatak SS-a to nije hteo) pa ih je zato napustio.

Murderdolls nisu bili nikakav eksperiment, nego ubijanje dosade - Tripp dobio shut-kartu iz Static-X-a, Slipknot se raspali, pa im bilo dosadno, slucajno poznavali Wednesday 13-a, i eto, naslo se nekoliko debila na okupu :lol: (nista uvredljivo, slusam ja i Dolls-e ;) )

Bice novog Slipknot albuma, definitivno, jer su opet zajedno (koliko-toliko) izdali su novi DVD, Kori je rekao da mu nedostaje Slipknot, bla bla bla bla......samo se nadam da ce novi album biti nesto poput Iowa-e, jer je Vol3 zivo sranje :shock:

ma vol.3 je fantastichan......bash me njihov treci album podseca na treci album Systema......dozhiveli su promene,postali malo mekshiji ali ta novina im bash super lezhi......dosta su melodichniji na vol.3......ma u svakom sluchaju vol.3 je zakon......a corey je chudo.....bez njega SlipKnot ne bi bio isto.......

gledao sam disasterpieces......shta reci jebbeno ludilo.....a nisam mogao da verujem kako je corey naterao sve da sednu....hehe...a ludi dj-sid...otishao u publiku,a ovi ga kao majmuna pocepali.....a ``heretic anthem``su fantastichno izveli......savrshen koncert stvarno.....

Sta serete da je vol.3 sranje? Svi albumi su dobri, a za to sto se nekome ne svidja SlipKnoT ili neki njihov album ili pesma, me bas zabole. By the way imam sve pesme od KnoT-a kao i veliku kolekciju video zapisa:
primeri
Rock in Rio Lisboa 2004
London arena 2002
Ozzfest 1999
Welcome to our neighbourhood - home video
KnoT gone Wild - kao home video
Astoria 2004
SlipKnoT & Metallica @ parc des princes, Paris 2004
tmf awards 2004
Rock am Ring 2000, 2005
Flippaut festival 2005
Ozzfest 2001