SlipKnot

E DA SRECNU NOVU GODINU ZHELIM SLEDECIM LJUDIMA.....
Chris Fehn-u
Corey Taylor-u
Craig Jones-u
James Root-u
Joey Jordison-u
Mick Thompson-u
Paul Grey-u
Shawn Crahan-u
Sid Wilson-u

TJ.CELOM SLIPKNOT-U I KUCI ROADRUNNER.......

blastmaster:
Jel moze neko da mi preporuci dobar Slipknot forum? Da ne bude prevelik i da nije pun umisljenih debila koji bi samo da se psuju i vredjaju (na engleskom)?

E imash na njihowom official sajtu www.slipknot1.com ql 4um. . .
http://forums.slipknot1.com.accel.sparkart.net/
Admin sajta radi za/sa Slipknot-om,Stone Sour-om,radi u menadzmentu i promociji DJStarscream tako da swe informacije na 4umu koje kaze su tachne.
Eto,toliko. . . ;-)

pravo je vreme za....

1arge-msg-115671461813-1.jpg

:lol:

[sic]BUTCHER[grl]:
E imash na njihowom official sajtu www.slipknot1.com ql 4um. . .
http://forums.slipknot1.com.accel.sparkart.net/
Admin sajta radi za/sa Slipknot-om,Stone Sour-om,radi u menadzmentu i promociji DJStarscream tako da swe informacije na 4umu koje kaze su tachne.
Eto,toliko. . . ;-)

Oba oficijelna foruma su odaaaaavno zatvorena za nove clanove (slipknot1 i slipknot2) a koliko znam, jedan uredjuju gitaristi a deugi Craig. Pogledacu ovaj drugi, hvala ;)

@СрбскиМутант: Slipknot vode kampanju protiv narkomanije :roll:

СрбскиМутант:
kako samo mozete da slsate te narkomane i drogerante, ja sam slucajno cula jednu njihovu pesmu i odmah sam pobegla jer su satanisti i ne zelim da budem takva a vi ste stvarno budale ako ih volite.

Ne seeeri dasu njihove pesme stigle ido Preljine... alal vam vera... napredujete... (; ...

Sta serete da je vol.3 sranje? Svi albumi su dobri, a za to sto se nekome ne svidja SlipKnoT ili neki njihov album ili pesma, me bas zabole. By the way imam sve pesme od KnoT-a kao i veliku kolekciju video zapisa:
primeri
Rock in Rio Lisboa 2004
London arena 2002
Ozzfest 1999
Welcome to our neighbourhood - home video
KnoT gone Wild - kao home video
Astoria 2004
SlipKnoT & Metallica @ parc des princes, Paris 2004
tmf awards 2004
Rock am Ring 2000, 2005
Flippaut festival 2005
Ozzfest 2001
Sao Paulo 2005...i jos mnogo, mnogo toga

Ma evo... jaću datise ovde ovako jaaavno divim do imbecilnosti zbog toga... al ako proslediš nešto od tog materijala...

Back