blastmaster
Primećen član
- Poruka
- 520
Skinuo sam cim sam video.....otkaceno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu ili da ga skinem,ili da kupim s`ortakom nashao sam 2000 dinara.....[sic]BUTCHER[grl]:E da. . .jel neko gledao Voliminal?
blastmaster:Jel moze neko da mi preporuci dobar Slipknot forum? Da ne bude prevelik i da nije pun umisljenih debila koji bi samo da se psuju i vredjaju (na engleskom)?
[sic]BUTCHER[grl]:E imash na njihowom official sajtu www.slipknot1.com ql 4um. . .
http://forums.slipknot1.com.accel.sparkart.net/
Admin sajta radi za/sa Slipknot-om,Stone Sour-om,radi u menadzmentu i promociji DJStarscream tako da swe informacije na 4umu koje kaze su tachne.
Eto,toliko. . . ;-)
blastmaster:Oba oficijelna foruma su odaaaaavno zatvorena za nove clanove (slipknot1 i slipknot2) a koliko znam, jedan uredjuju gitaristi a deugi Craig. Pogledacu ovaj drugi, hvala![]()
СрбскиМутант:kako samo mozete da slsate te narkomane i drogerante, ja sam slucajno cula jednu njihovu pesmu i odmah sam pobegla jer su satanisti i ne zelim da budem takva a vi ste stvarno budale ako ih volite.
Sta serete da je vol.3 sranje? Svi albumi su dobri, a za to sto se nekome ne svidja SlipKnoT ili neki njihov album ili pesma, me bas zabole. By the way imam sve pesme od KnoT-a kao i veliku kolekciju video zapisa:
primeri
Rock in Rio Lisboa 2004
London arena 2002
Ozzfest 1999
Welcome to our neighbourhood - home video
KnoT gone Wild - kao home video
Astoria 2004
SlipKnoT & Metallica @ parc des princes, Paris 2004
tmf awards 2004
Rock am Ring 2000, 2005
Flippaut festival 2005
Ozzfest 2001