SlipKnot

slipknot...ja kad sam ih prvi put chuo...kao ma daj kako je ovo urlanje shta je ovo...a onda chovek prochita o chemu to oni pevaju...i skapira da se o takvim stvarima ne mozhe pevati uz klavir u chashu vina...muzika-manje vishe...stav-genijalan...
e moj arnolde...lako je tebi ti si tralala...
neko dete je reklo da su im maske super...se.rem ti se u opazhanje...kad cenish nekog muzichara na osnovu izgleda...

nije bio :P :P :P
...nego ja slucajno uzela nekom cd,pa gledala kuci par puta,jer mi se mnogo svidja,al pred kraj koncerta je bilo najjace,kad su svirali wait and bleed,i uopste je bio dobar izbor pesmica...
eh . . . bas bi bilo lepo gledati slip uzivo . . . . . . . . . :roll:

Vala i bi bilo ekstra... al možda tek za nekolko godina...
Nije slipnot ono štoje nekad bio... sad kodasu rekli štasu teli i krenuli drugim putem... dobro sad... nekažem daje loše... al nije to TO...
Kad uporedim "Disasterpieces" i "9.0 Live" oću se prevrnem... recimo... piplšit sa poslednjeg cedea mije bio malo i smešan... al kadsu u Londonu pre četri godine počeli istu da rnjaju na početku koncerta... eee toje slipnot...

pa da,zato mi se i svidelo ovo,i ostali koncerti sto sam gledala od ranije...
najgore od svega je sto vecina bendova ne uspe do kraja da odrzi istu energiju itd.
komercijala...pare..ovo ono,samo sto vise para,manje osecanja u pesamama itd...
****** nista nije ko sto je nekad bilo :P

Vala... njih nisu pare ubile... čito sam nešto daje Kori odbio ponudu od kozna kolko dolara za snimanje reklame za nekitamo sok...
A i dasu nastavili istim putem na silu bilo bi bezveze i naravno isfolirano...
A i Kori više ne peva isto... a i sad imaju neke gej instrumente... te neki lajt šou... strobovi... video bimovi... au k****... presu na bini divljali... aaali divljali...

Back