SlipKnot

pa jesu dosta naravno,
ali pitanje je dal ce i dalje imati takve uspehe,ili ce sve ostati na "staroj slavi" :roll:

da,malo po malo pa skroz skinuli..
prvo joey u murderdollsima,pa malo u before i forget spoticu,pa jos i pre toga neke fotke na netu..
a ja mislila nikad nece prikazati face..
al dobro..njihova stvar..

Narafno da sik zna...
Kolko mene pamet služi, nije bilo najava za nov album.
Još plus Corey#8 i James#4 rade na novom albumu StoneSoura, što znači da treba sačekati da prođe sveto sa novim albumom... Promocije, turneje i tako te stvari... pa možda posle budu teli i dase odmore... pa treba sačekati da urade novi album... pa sad vidite kolko je to vremena...
Beše i Joey#1 našo neki treći bend da snjima odradi jedan album...

Štose tiče pomenutih maski... štaja znam... možda je najviše uticao raspad benda... pa ono... kadsuse ponovo okupili nije bilo tog nekog žara kadsu počeli da rade pa valjda nastavili sa maskama čisto redaradi...
Onda... štajoš... nisuse samo otkrivali sa sporednim bendovima... i vako suse češće pojavljivali bez maski. Intervjui i tako to...
Presam mislio da oni spavaju sonim maskama...

au pa kori je u stone sour pre knota i nikad nije nosio masku u ssu. isto vazi i za jamesa i za joeya u murderdollsima.
A naravno da ih budale love po ceo dan sa kamerama cekajuci da skinu maske.
Ne vidim sto bi skidali maske, to je njihova stvar, neki njihov trip (iako su ga ukrali od mushromhead).
I stone sour izdaje album na leto tako da nece knot skoro.

Pa narafno daje bio u StoneSouru pre SlipKnota...
Al koje teo tad i daga slika... tad nije bio ono štoje sad i nije nosio masku... i koje tad tolko teo daga slika... e druga je priča kad ihje napustio i prešo u SlipKnot...

Maaaa jok...
Legenda kaže daje Shawn#6 na jednu probu došo sa maskom klovna i nešto blesio i posle kao odlučili da nose maske...
Druga legenda kaže dasu na jednom nastupu bezveze navukli maske i nastup imje bio bolji zbog maski i nekihtamo zelenih svetala...
A oni kažu da maske oslikavaju njihove ličnosti...
Tako da nebi trebalo da maske imaju veze sa bilo čim drugim...

E j****liga sad...
Za SlipKnot neznam kadsu tačno počeli.
Znam za sigurno dasu svirali devedez šeste sa maskama, alsu počeli i ranije al neznam sa sigurnošću kad... al prepostavljam daje bilo negde devedez treće...
Znači, računaj od devedez treće...

Sta mislite o ovom heavy metal bendu? Devet likova iz Iowe sa maskama koji rasturaju na koncertima,imaju ubedljivo najbolje live nastupe itd...
Ma samo napisite sta mislite.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    92,3 KB · Pregleda: 16

Back