Slike

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
73.144
Gledam tako neke profile sa ovih bezobraznih sajtova i svakoj drugoj pise: Ne pokazujte mi slike penisa, gadi mi se to, to mrzim, ako nemas nesto vise da pokazes onda se ne trudi da mi pises i sl.
I nesto razmisljam.. pustimo sada zene, vole to sto vole, nego muskarci :
Ja cu biti iskren (kao i uvek).
Da odem tako na neki sajt, otvorim profil, i gomila zena navali sa ponudama : Hej macane, hoces da se upoznamo i u prilogu slika njene vagine, sise, sta vec... Ne bi mi smetalo. Na protiv, super. Nije da bih imao sex sa svakom od njih, naravno, niti da bi mi bilo dovoljno da mi pokaze picu (barem obrijanu). Ali mislim da mi za pocetak govori da je osoba poprilicno sexualna.. sto je super zar ne? Bolje nego da mi salje citate Pavica , Bukovskog ili Sedela sam na kamicku i plakala.

Sta vi mislite?

pa nauci nesto od njih,tvrdjenje pazara je dizanje cene
naime poslace im stotine kita to je kvantitet ali nece stotine slika ili cinjenica koje potkrepljuju pozadinsku pricu te qite tako da samo qita ko qita otpada
isto bi trebalo da vazi i za picu... zato one ni ne salju,to je obaranje cene

Gledam tako neke profile sa ovih bezobraznih sajtova i svakoj drugoj pise: Ne pokazujte mi slike penisa, gadi mi se to, to mrzim, ako nemas nesto vise da pokazes onda se ne trudi da mi pises i sl.
Da odem tako na neki sajt, otvorim profil, i gomila zena navali sa ponudama : Hej macane, hoces da se upoznamo i u prilogu slika njene vagine, sise, sta vec... Ne bi mi smetalo. Na protiv, super. Nije da bih imao sex sa svakom od njih, naravno, niti da bi mi bilo dovoljno da mi pokaze picu (barem obrijanu). Ali mislim da mi za pocetak govori da je osoba poprilicno sexualna.. sto je super zar ne? Bolje nego da mi salje citate Pavica , Bukovskog ili Sedela sam na kamicku i plakala.

Sta vi mislite?

Potpuno se slazem sa tobom. Poznato je da su nase zene aseksualne. Pokazivanje slika penisa trbalo bi da ih uzbudi, ali avaj.

Ali te zanima tema?

Na neki način. Znam za slučaj gde je žena namerno preko neta chat svodila delimično na nešto kao cybersex i onda se navodno prenerazi kada joj neko pošalje dicpic, zapravo gotovo sam siguran da joj je to bio cilj.
Žene često govore ili pišu jedno ali misle drugo.

Na neki način. Znam za slučaj gde je žena namerno preko neta chat svodila delimično na nešto kao cybersex i onda se navodno prenerazi kada joj neko pošalje dicpic, zapravo gotovo sam siguran da joj je to bio cilj.
Žene često govore ili pišu jedno ali misle drugo.

Pa ok pusti zene. One rade to sto rade.
Jel bi tebi smetalo da ti sada neka forumaljka posalje sliku pikane i da li bi skocio do admina i zalio se uvredjen i povredjen?

Pa ok pusti zene. One rade to sto rade.
Jel bi tebi smetalo da ti sada neka forumaljka posalje sliku pikane i da li bi skocio do admina i zalio se uvredjen i povredjen?

Potpuno sam indiferentan, možda bih i prijavio. Verovatno možeš da vidiš kvalitetnije stvari besplatno na netu mada.... ne vidim šta je tu posebno, rupa ko rupa.

Potpuno sam indiferentan, možda bih i prijavio. Verovatno možeš da vidiš kvalitetnije stvari besplatno na netu mada.... ne vidim šta je tu posebno, rupa ko rupa.

Sexualna intencija. Na netu besplatno se i svodi samo na to - gledanje, ovde postoji namera iza toga. Osim ako potpise ispod: Lajkuj.

Zato što nisam ginekolog. Ne zanima me takav vid komunikacije, mislim da nije baš najnormalnije. Ajde da ti pokaže sliku sa golim grudima, da se vidi figura, ali pi.čka... čemu? Nećeš na slici videti koliko je tesno.
Pa neke zanima cela figura, neke poseban deo tela. To je sada stvar ukusa. Ali fenomen frapiranja na polni organ, o tome pricam. Na pr posalje sliku dok masturbira dole - to moze da simbolizuje konkretnost, direktnost i td. Super. Polni organi su za mnoge civilizacije tabu i problem pri sexualnoj komunikaciji - dokazano. Ako ona prebrodi to onda i pokazuje da je odvazna osoba i td.

Sta vi mislite?

Uzmi u obzir da su veteranke tih sajtova verovatno videle kolekciju dickpic-ova svih veličina i obima i uglova a često je dovoljno samo da im stoji u profilu da su žensko...dakle bez imalo truda su zatrpane. Tako da iako pretpostavljam da na kraju priče i jesu zainteresovane da vide i taj potencijal,daleko ih više intrigira druga vrsta igre. Teško i da je zagorela kako kaubojski tiganj da će ti biti dovoljno da ga samo tresneš o sto.
Sa druge strane ti moraš da se igraš i igraš dok ne dobiješ neku malo slobodniju fotku pa ti to predstavlja uspeh i postoji neka satisfakcija što si je "ubedio" pa i mnogo bolje reaguješ na takve stvari...

Ima sexy sličica i selfija i poza koje daleko bolji efekat imaju nego ginekološke slike...pre će me tako ubediti...

A zar se niko od vas ne zapita, da taj neki neodstatak reciprociteta u uzajamnom slanju fotki potiče možda i od činjenice da je xy procenata populacije tih sajtova zapravo muškog pola?
Tj. da te neke sajber cice uopšte nisu žene?
Možda je to neko retro paranoisanje (internet je zlo: ) moguće da sam naivna, ali čitala sam iskustva likova koji baš ubedljivo govore u prilog tome da se iza većine tih ženskih sajber profila kriju neki tipovi...zašto, kako..nemam pojma.

Pa to je jos ludje ako je tako. Da su muski 90 posto populacije. Znaci samo muski vole sex? Ili muskarci imaju manje izbora u stvarnom zivotu pa moraju da se oslone na takve sajtove?

A zar se niko od vas ne zapita, da taj neki neodstatak reciprociteta u uzajamnom slanju fotki potiče možda i od činjenice da je xy procenata populacije tih sajtova zapravo muškog pola?
Možda je to neko retro paranoisanje (internet je zlo: ) moguće da sam naivna, ali čitala sam iskustva likova koji baš ubedljivo govore u prilog tome da se iza većine tih ženskih sajber profila kriju neki tipovi...zašto, kako..nemam pojma.

To je opšte poznata činjenica,ali promuva se izgleda i koja ženka...iz samo njoj znanih razloga :rotf:
Pored fejsa i eventualno badoo i tindera mene čudi da ti sajtovi uopšte rade.

Pa meni bi fejs i sl bilo poslednje mesto gde bih trazio sex avanturu.
Sve dosadno, lajkuje poluumetnicke fotke sa neta proleca i jeseni, neko kuce na naslovnoj strani, pa onda namestanje pred kamerom u svadba izdanju, bela haljina, sledeca mini suknja...Ne znam, meni to dosadno. Plus previse javno, ni malo intime i privatnosti.

- - - - - - - - - -

Samo to ti ne okace i tvoj jmbg na profil.

Moguće da si u pravu. Ali znam za primer gde je čovek postavio sliku nabildovanog momka sa penisom umesto sebe, a da mu je stoodstotni poziv bio od gejeva. Dakle, niti jedna žena mu se nije javila.

ne zna bre to sta hoce.
penis je u njihovim glavama glavna kontroverzna stvar.
htele bi da ih imaju a nemaju, penis envy, komplex od rodjenja

Poslednja izmena:
Mislim da jedine osobe ženskog pola na sajtovima za upoznavanje su tu preko Omladinske zadruge zapošljene na pisanju mamiporuka i sl naspram daleko prisutnije muške populacije, tako sve i da šalju sličice nisu njihove, šta koga briga.

Back