Gledaj cika Vlado

Sto se tice datuma uclanjenja, razlika iznosi godinu dana u tvoju korist. Prvo sto pogledam kada pozelim da 'pametujem' je broj postova osobe kojoj odgovaram. Zbog toga ces primetiti da se ni s kim na forumu nisam posvadjala jer stvarno imam mali broj postova i ne osecam se pozvanom da 'upucujem' bilo koga ko toliko svog vremena posvecuje ovom forumu. Drugo, podseticu te da je ono za utakmicu protiv zvezde bila sala i nista vise. Znas valjda sta znaci ovo

Sasvim si fino odgovorio i nista manje nisam ni ocekivala (i ja bih branila celsi). Ali TI.... a ne ja, nego TI

..... si postavio tzv. evoluciju krave

to je bilo vise nego neukusno i stvarno ne znam sta ti je to treballo. Ruku na srce, nisam se trebala spustati na taj nivo, ali jesam (shit happen)
Sve ovo sam napisala ne zato sto mi je stalo do tvog misljenja, nego zato sto sam i ja napravila gresku, ali ti si ozbiljno preterao. Ne znam koliko godina imas, ali vidim da si stariji od mene (cika Vlado

) sto znaci da bi 'trebalo' da si mudriji od mene, ali sa ovih nekoliko postova si mi samo pokazao da ne znas da primis salu, da si sovinista i da volis da vredjas ljude......
P.S. Nemoj preterano da se radujes jer se ja nisam pronasla uvredjenom.