Slike

Šalim se, nećemo da te ubijemo (barem ne još! :mrgreen:), mada je strašno tužno što ti se ne sviđa Jose... :sad2: Mada, to opet znači manja konkurencija... :mrgreen: Pošteđena si, definitivno...!!! :mrgreen:
:lol::lol::lol:

Oprosticemo joj, ne moze svako da ima ukusa.:mrgreen:

Panamaman
E aj zalepi na pdf Chelsea onu sliku sa Murinjom u Barseloni,ali normalni.Plz

f_q51m_4a3cf8d.png

Ovu?

Poslednja izmena:
Jaoj, fenomenalno izgleda na svakoj slici, mada mi se 3. i 4. najviše sviđaju (od ponuđenih! )
Ja tu 4. imam i na telefonu. :) Na toj slici izgleda kao milion dolara. :)

P.S: Jeko, pogledaj ovo:
Žozeov "boravak" U Čelsiju u slikama:
Pogledala. :) Bas mi se svidja. :) Nista....Ostaje samo da mu verujemo kad je rekao da ce se sigurno jednom vratiti u Celzi. (kad Roman ode) :sad2:

slozila bih se sa carem...........
sad tje me ubiti chelzijevke.........
Ma taman posla, kakvi da te ubijemo..... *evil_lol* hahaha :lol:

@care
Pa tebi ne moze da bude lep. Kao sto meni npr. A.Jolie ne moze da bude lepa. :)

Jer zgodniji i šarmantniji od njega ne postoji!
To treba da bude aksioma. Jer se to zna, bez dokazivanja. :)

Evo jos malo slicica:

mourinho_35942-2.jpg
mourinho3-2.jpg

2161-1-2.jpg

146245330_ab46fe9f0a-2.jpg

P.S
Vi (Mia i SpeedyC) ste krive sto sam opet tuzna... :sad2:
(Sala mala :mrgreen:, ali jesam tuzna :sad2:)

Nemoj da budes tuzna, vratice se rode... Ovaj, Zoze, pardon.:tongue: Na kraju krajeva... tu je Lega Calcio, Inter, ovo-ono, ne?:pivce: I za kraj...
f_2005BBCSporm_64008c2.jpg
f_JoseMourinhm_e9071e4.jpg

f_RAfa8581187m_bd7bf43.jpg
f_josem2m_bb053fa.jpg

(a jeste malo tuzno ovako kada pogledas...:()

boze, kako mozete toliko da zalite za njim ?!?!?!
:sad2: Kako ne?.... On je bio savrsen. Svi smo ga mnogo voleli, a pogledaj kako se zavrsilo? :sad2:
Bas bi volela da se za koju godinu vrati. :)

Što mi?!? Kriv je Roman što ga je oterao...
Bloody right! :mad:

Nemoj da budes tuzna, vratice se rode... Ovaj, Zoze, pardon. Na kraju krajeva... tu je Lega Calcio, Inter, ovo-ono, ne?
Nadamo se da ce se vratiti. :) Zamisli kroz koju godinu odes na www.chelsesafc.com i procitas: "Back to back: The Special One is in the house, again! " :D Pa mislim da bi me culi do Subotice! :D
A ona prva slika sto si postavila.... :shock: Ubalavih tastaturu... :D
Ali i to sto kazes... Tu je Calco! :) Nikada ih nisam volela (malo samo Romu), ali vidis..Covek uci dok je ziv, tako da sada bas nalazim nesto sarmatno u Italijanskom fudbalu :mrgreen:

(a jeste malo tuzno ovako kada pogledas...)
Pa jeste....Ta poslednja slika (crno-bela), je slikana kad je poslednji put napustao Celzi :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

Uuuu, pa ja cu ubuduce morati da navijam i za ovog... Materacija! Dotakla sam dno zivota!
Jaoj cuti...Meni pricas,,,, Ja ga ne podnosim, ali... Moracu da navijam za njega. :D

:

Nadamo se da ce se vratiti. :) Zamisli kroz koju godinu odes na www.chelsesafc.com i procitas: "Back to back: The Special One is in the house, again! "
O, divne li recenice...:heart:

Ali i to sto kazes... Tu je Calco! :) Nikada ih nisam volela (malo samo Romu), ali vidis..Covek uci dok je ziv, tako da sada bas nalazim nesto sarmatno u Italijanskom fudbalu :mrgreen:

Hm...:think: Pitam se sta je to...:mrgreen:

Jaoj cuti...Meni pricas,,,, Ja ga ne podnosim, ali... Moracu da navijam za njega. :D

Pa i on je nesto mator, valjda ce u penziju uskoro.

@Car
Nismo zavrsile, nitit cemo da zavrsimo. Tema se zove "slike", znaci mogu se kaciti slike fudbalera i trenera. Svako moze kaciti koje slike hoce i koliko hoce.
A tebi niko ne brani da zakacis koju god hoces sliku.
Uostalom ako vas smaramo, vi izbegavajte ovu temu. Prosto.

P.S Dobro samo kad ti nisi smorio onom recenicom: "Borac Klisa ***** sisa" . Kad to nije bilo smorno onda svaka cast. (a niko se nije zalio da smaras)

7256378_7_1-1.jpg

He he, a jesmo smorile malkice ;) Covek ocekuje da vidi slike, a tamo... mnooogo Murinja :) Bolje da smo otvorile temu 'Murinjo', pa kome se ne svidja - neka ne ulazi...............(sreca pa nam Jeka moderator:mrgreen:)

f_mour127m_0df8821.png
vidite...:whistling:

@Nevidjeni car
Talk to the hand
f_000m_9546824.gif

Back