Slike

ako hocete malo mesetine

HBWrxAqJ_Pxgen_r_467xA.jpg

l8071774033_1670.jpg

O daaaa.. :) Tacno. Ima nesto elegantno u sebi.
Jel' znas ma koga me podseca? Ako si gredala One tree hill - E pa Den iz OTH-a. Original.
Pogledaj Dena:
300x200_oth_dan-1.jpg

Djukic mi se nesto ne svdja. Tj. na momente ali mi je generalno ruznjikav. A Zoze je van konkurencije. Najzgodniji menadzer. :)
Slusaj pricu:
Sven G. Erikson dok je bio u M.City-ju pricao igracima kako mu se mnogo svidja neka manekenka od 24g. i kad je ona cula, ladno prokomentarisala u novinama:" Sven? On je mator i odvratan. Jedini menadzer sa kojim bi mogla da budem je Zoze Murinjo" :mrgreen:

gledala sam OTH...to je jedno gowno od covjeka ako se ne varam (on je otac onoga tipa koji se tebi svidja :) )...taj Den.
Sjecam se te izjave nije bila bas tako bila je Sven Jeren Erikson je deda.Jedini menadzer sa kojim bi mogla da budem je zoze Murinjo.
Inace...Sven je poznat sarmer :mrgreen: A meni je odvratan.

Sven je odvratan. Znaci ljigav. Ne znam sta pojedine vide u njemu. Fizicki bar nije nikakav.
A za ovu izjavu, ja sam je tako procitala. E sad novinari su mozda nesto menjali..

Jekice, gde je taj toliko najavljivani "sledeći broj" o Johnu Terryju? :)

Nego, dok čekamo...
FrankLampard90-1.jpg

FrankLampard420-1.jpg

FrankLampard400-1.jpg

FrankLampard397-1.jpg

FrankLampard325-1.jpg

FrankLampard316-1.jpg

FrankLampard284-1.jpg

FrankLampard215-1.jpg

Mmmm, Fraaank... :smajlikojibalavi: :)

Poslednja izmena:
I evo... Ladies and Gentlemen - John George Terry - PT.1 (bice ih jos nista ne brinite :P ) :

Hmmm...
normal_John_Terry_England-1.jpg

Ljuti Terry:
5760316_POLFOTO-1-1.jpg

Daddy Terry:
1-4-1.jpg

6301618_POLFOTO-2-1.jpg

63-1-1.jpg

Handsome Terry:
010268316247500-1-1.jpg

01-1.jpg

Funny Terry:
FrankLampardJohnTerryandJamieReddkn-1.jpg

Just Terry:
b364_094678_0052-1-1.jpg

usaw5-1.jpg

Joj, najzad su poravili onaj kvar, ceo dan nisam imala ni kablovsku ni internet...!!! :(
Jeko, stvarno su super sličice... Željno očekujem nastavak...

P.S: Pogledajte šta mi je napravila mlađa sestra koju sam takođe navukla da navija za Čelsi:
untitled-1.jpg

Zar nije baš slatko?!?

Back