Slike

hahahahahahahhaha Paja Legenda
t0819-1.gif

Dobro saro tu je debilan, kao i na vecini fotografija - ali ponekad, samo ponekad nije los. To je obicno kad ne zna da ga sklikaju. Kad zna, onda nabaci onu manekensku tupavu pozu.

A i overeni je narcis. Evo potvrde:

Mr. Playboy, that is the nicknames given by Manchester United defender Patrice Evra for his team-mate Cristiano Ronaldo. “Cristiano makes me laugh because he is the only one to have his personal mirror in the dressing room. He spends hours doing his hair and putting on his gel. He loves his body", Evra said.

A i overeni je narcis. Evo potvrde:

Mr. Playboy, that is the nicknames given by Manchester United defender Patrice Evra for his team-mate Cristiano Ronaldo. “Cristiano makes me laugh because he is the only one to have his personal mirror in the dressing room. He spends hours doing his hair and putting on his gel. He loves his body", Evra said.

ima i sta da voli. sto se tice ogledala ja ih imam oko 20. a jedan decak nosi ronaldovu sliku u novcaniku. a sto se tice narcisa poznajem jednog najjjveceg, ne mogu da ga ogovaram javno na forumu jer ce svi da ga prepoznaju.:heart:

terry-1.jpg

0423668700-1.jpg

Lampard-1.jpg

Lampard-1.jpg

balack-1.jpg

Slike swe kazu...
Mada mi fali Bambi... Ali me mrzi da postawljam sliku jer treba da je prwo aplodujem...
Ali ewo moje bishe ljubawi...
david-beckham.jpg

david-beckham-1.jpg

david-beckham-3.jpg

Jeli dosta...
Sa kim da nastawim???

Ajde malo Stivija da odmaramo oci: (ne preporucujem dial-upovcima da otvaraju ovo :mrgreen: )

mali Stivi
codland_35890553-1.jpg

Stivi na bazenu:
32qx5-2.jpg

StevenGerrard2-1.jpg

Tata Stivi:
209817503_a3f4ddb48d-1.jpg

5890956-1.jpg

Zgodni Stivi:
zsssw-1.jpg

209918400_04b5a01825_o-1-1.jpg

Stivi pijandura :lol: :