Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iluzionista:
Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil. :lol:

Samo se vi zabavljajte deco. ;)

Ako bude$ hrabar i clickne$ na CLICK OR DIE otvorice ti se strana sa slikom neslucene lepote 8)

E sad.. nisam ja moodonya zato $to sam ne$to posebno lep i vitak i sve ostalo, vec zato $to imam shiny disco ballz da okachim pravu sliku, dam link na svoju stranicu gde ima jo$ brdo mojih slika, muzike, radova i poezije.. $to stojim iza svojih rechi i ostale stvari zbog kojih sam H E R O J CH I N A 8)

cLick - OR - Die:
iluzionista:
Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil. :lol:

Ako bude$ hrabar i clickne$ na CLICK OR DIE otvorice ti se strana sa slikom neslucene lepote 8)

E sad.. nisam ja moodonya zato $to sam ne$to posebno lep i vitak i sve ostalo, vec zato $to imam shiny disco ballz da okachim pravu sliku, dam link na svoju stranicu gde ima jo$ brdo mojih slika, muzike, radova i poezije.. $to stojim iza svojih rechi i ostale stvari zbog kojih sam H E R O J CH I N A 8)

Video sam ranije... Nije upuceno onima koji vec imaju slike. ;) Tako da nema potrebe da se pravdas. :lol:

iluzionista:
Sasha85:
iluzionista:
Sasha85:
iluzionista:

Ma,nemoj... :)

Pa, dobro. :roll: To se ne odnosi na tebe. ;) :P

I know bre... :P :wink:

Well, don't :P :P :P (ili ti: ma nemoj) :lol: Nije tako zvucalo. ;)

Ma cim je tu :) znaci da nisam ozbiljna... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back