- Poruka
- 89.564
pozdrav za sve.... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto ne gledam slicice? :shock:cLick - OR - Die:snaja88:Zaista nikada nisam zledaLA nicije slike.Jednostavno zaboraavim
... tvoja najveca gre$ka u zhivotu![]()
![]()
![]()
Dasnaja88:To sto ne gledam slicice? :shock:cLick - OR - Die:snaja88:Zaista nikada nisam zledaLA nicije slike.Jednostavno zaboraavim
... tvoja najveca gre$ka u zhivotu![]()
![]()
![]()

Beretta:Znaci imam NAJACU SLIKU!!
iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
Samo se vi zabavljajte deco.![]()

Sasha85:iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
Ma,nemoj...![]()

Stavicu je uskoro... :wink:iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
cLick - OR - Die:iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
Ako bude$ hrabar i clickne$ na CLICK OR DIE otvorice ti se strana sa slikom neslucene lepote 8)
E sad.. nisam ja moodonya zato $to sam ne$to posebno lep i vitak i sve ostalo, vec zato $to imam shiny disco ballz da okachim pravu sliku, dam link na svoju stranicu gde ima jo$ brdo mojih slika, muzike, radova i poezije.. $to stojim iza svojih rechi i ostale stvari zbog kojih sam H E R O J CH I N A 8)

iluzionista:Sasha85:iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
Ma,nemoj...![]()
Pa, dobro.To se ne odnosi na tebe.
![]()
![]()
:wink:Sasha85:iluzionista:Sasha85:iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
Ma,nemoj...![]()
![]()
![]()
I know bre...:wink:
(ili ti: ma nemoj)
Nije tako zvucalo. iluzionista:Sasha85:iluzionista:Sasha85:iluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.![]()
Ma,nemoj...![]()
![]()
![]()
I know bre...:wink:
Well, don't![]()
![]()
(ili ti: ma nemoj)
Nije tako zvucalo.
![]()
znaci da nisam ozbiljna... :wink:Eвo ја сам ставила нову сличкуiluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
Oho,bas lepa slicica.Bliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличкуiluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
![]()
ops: ti mislis da ono nisam jailuzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.

Cheaf:Oho,bas lepa slicica.Bliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличкуiluzionista:Ccc... Raspisali ste 26 strana o slikama u profilu, a niko se nije usudio da stavi svoju pravu sliku u profil.
![]()
![]()
![]()
![]()
vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:
mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:
Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:
Cheaf:Pa naravno da se znamo.Ja poznajem njih obadve.mortishaaa:vi se znate??? :shock:Sasha85:Ne licis na sebe... Ali lepa slicica.... :wink:![]()
![]()
vise mi se svidjala proslaBliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличку![]()
Кристина? :?DJ_MaRe:vise mi se svidjala proslaBliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличку![]()
![]()
Ma kakva xtina lepsa si ti od njeBliznakinja:Кристина? :?DJ_MaRe:vise mi se svidjala proslaBliznakinja:Eвo ја сам ставила нову сличку![]()
![]()