VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
nista posebno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:jeste vidjeli moju slicicu????:wink:
Kako si ti jadno kreativna...sofffy:jeste vidjeli moju slicicu????:wink:
sofffy:HVALA,hvala,a hoces nesto drugo???? evo ti za 1 min
reci mi nekpliko mojih,molim te!! 8)Miss_worms:sofffy:HVALA,hvala,a hoces nesto drugo???? evo ti za 1 min
Ma nemoj molim te ubi me u pojam svojim slicicama...
:wink:Kome bre ti pedofil??Miss_worms:Jbte sta je pedofila.
Nego kad sam ja vec zabrljala pri registrovanju sad imam i crva kao slicicu... :wink:![]()

Alexxandar:A moja slicica???![]()
jOJ OVO JE ZAKONNNN.cAK MI JE SKRENULO MISLI SA PEDOFILA.Black_Swan:
i DA ZNAS DA TI JE TO NAJPAMETNIJA ODLUKA U ZIVOTU.sofffy:slusaj,necu se s tobom prepucavati!:wink:

Kome se bre ti obracas?Cheaf:Kome bre ti pedofil??Miss_worms:Jbte sta je pedofila.
Nego kad sam ja vec zabrljala pri registrovanju sad imam i crva kao slicicu... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se samo da nisi mislila na mene da sam pedofil.Posto sam ja tako razumeo iz tvoje poruke.Miss_worms:Kome se bre ti obracas?Cheaf:Kome bre ti pedofil??Miss_worms:Jbte sta je pedofila.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja slucajnom prolazniku...
Samo se ti nadaj...Cheaf:Nadam se samo da nisi mislila na mene da sam pedofil.Posto sam ja tako razumeo iz tvoje poruke.Miss_worms:Kome se bre ti obracas?Cheaf:Kome bre ti pedofil??Miss_worms:Jbte sta je pedofila.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha znaci tako!!!!!Miss_worms:Samo se ti nadaj...Cheaf:Nadam se samo da nisi mislila na mene da sam pedofil.Posto sam ja tako razumeo iz tvoje poruke.Miss_worms:Kome se bre ti obracas?Cheaf:Kome bre ti pedofil??Miss_worms:Jbte sta je pedofila.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

:shock: Nisi bas morao da me uplasis svojom slicicom QchCK*a!!!QchCK*a:Alexxandar:A moja slicica???![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. ..jbt................HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..... ...ne mogu da se vratim u normalu posle smeha.......super je :wink:

Ana-Marija::shock: Nisi bas morao da me uplasis svojom slicicom QchCK*a!!!![]()

Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.
Dakle,sta mislite o tome...i chije vam se slike svidjaju?
P.S. pogledajte moju novu![]()
snaja88:Zaista nikada nisam zledaLA nicije slike.Jednostavno zaboraavim
Arsenalovka:Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.
Dakle,sta mislite o tome...i chije vam se slike svidjaju?
P.S. pogledajte moju novu![]()
do yaya ti slika![]()