Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
milicaanchy:Ma bilo bi bolje da imamo avatare kao na drugim forumima
pa borili smo se za to onomad,al dzaba...
vidis da ni potpisi ne rade,a ne nesto drugo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milicaanchy:Ma bilo bi bolje da imamo avatare kao na drugim forumima
bas ta!... samo... izgleda da je ona luda zelena bila u mojoj glavi, ili sam videla neku slicnu...Peta W.:Jel' ova? :wink:Alexandra9:na njoj je Peta nasmejana (soroki kez, ali simpa)... i oko nje neka ludo zelena svetlost...Sasha85:Alexandra9:lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
ali meni je opet najlepsa ona sa ,,matrix'' tripovima... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Koja je to slika? :? Nisam je videla....![]()
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Ova ti ja najbolja svakako... :wink: POP Mare:Imam i ja novu sliku najsmesnija na svetu moj rucni rad![]()

ala si mi skupio glavu... kao da sam se limunskom kiselinom umivao... :? Znao sam da ce biti losa ideja kada sam ti dao sliku... (inace, Pop Mare je ovaj kreten levo, a ja sam ovaj lepotan desno...) 8)POP Mare:Imam i ja novu sliku najsmesnija na svetu moj rucni rad![]()
ops: iskrena!!!:wink:POP Mare:Ja sam sad video profil Apotekarke WOW :shock:![]()
apotekarka::wink:POP Mare:Ja sam sad video profil Apotekarke WOW :shock:![]()
Pozdravi od tete apotekarke :wink:
Sasha85:apotekarka::wink:POP Mare:Ja sam sad video profil Apotekarke WOW :shock:![]()
Pozdravi od tete apotekarke :wink:
Crno dete,jedi nesto... :shock:
a moju 8)Black_Swan:![]()
![]()
Vidite moju slichicu...
mortishaaa:a moju 8)Black_Swan:![]()
![]()
Vidite moju slichicu...![]()
Black_Swan:Vidite moju slichicu...
The Last Unicorn:Black_Swan:Vidite moju slichicu...
It's very nice!![]()
A sta kazete za moju slicicu....mada bas i nije neka,mogla bih da probam da nadjem bolju...
mortishaaa:
Black_Swan:Vidite moju slichicu...
lepa je... kosa posebno :wink:Black_Swan:Vidite moju slichicu...
hehe... 8) 8) 8)mortishaaa:a moju 8)Black_Swan:Vidite moju slichicu...![]()

E jos kad bi ti stvarno onako izgledala bilo bi super.Naravno salim se.Lepa si ti i bez one slike.milicaanchy:A moja?

Pa shefe imash moju pravu sliku u albumu(moram ovo shifrovano da kazem ubica me Sasha,zato chitaj otpozadi:udeedni an mubla)Cheaf:E jos kad bi ti stvarno onako izgledala bilo bi super.Naravno salim se.Lepa si ti i bez one slike.milicaanchy:A moja?![]()
:wink: