sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Kome?Meni? Tnx..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ne... $eri.... nije shto mi je zhena.. al tu mena shta da se ne svidja.. el ti mrachna mnogo... ili shto nema nishta sa natpisom gucci??? Ili ti mozda smeta shto je ostavila sliku u proporcijama a nije ko ti razvukla na potpunih 400x400... ma mislim... ionako tvoj izopacheni kriterijum lepote... obrnuto je proporcionalan tvojoj inteligenciji.... mah... shta ja tebe uchim shta je krug a shta je trougao...gucci_novosadjanka:ne svidja mi se bash...........
alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx deteeeeeeeeeee kontrolisi seAlexxandar:Daj ne... $eri.... nije shto mi je zhena.. al tu mena shta da se ne svidja.. el ti mrachna mnogo... ili shto nema nishta sa natpisom gucci??? Ili ti mozda smeta shto je ostavila sliku u proporcijama a nije ko ti razvukla na potpunih 400x400... ma mislim... ionako tvoj izopacheni kriterijum lepote... obrnuto je proporcionalan tvojoj inteligenciji.... mah... shta ja tebe uchim shta je krug a shta je trougao...
No use...
Alexxandar:ionako tvoj izopacheni kriterijum lepote... obrnuto je proporcionalan tvojoj inteligenciji....
Alexxandar:Daj ne... $eri.... nije shto mi je zhena.. al tu mena shta da se ne svidja.. el ti mrachna mnogo... ili shto nema nishta sa natpisom gucci??? Ili ti mozda smeta shto je ostavila sliku u proporcijama a nije ko ti razvukla na potpunih 400x400... ma mislim... ionako tvoj izopacheni kriterijum lepote... obrnuto je proporcionalan tvojoj inteligenciji.... mah... shta ja tebe uchim shta je krug a shta je trougao...
No use...
hahahahhahahhahaahahAlexxandar:Daj ne... $eri.... nije shto mi je zhena.. al tu mena shta da se ne svidja.. el ti mrachna mnogo... ili shto nema nishta sa natpisom gucci??? Ili ti mozda smeta shto je ostavila sliku u proporcijama a nije ko ti razvukla na potpunih 400x400... ma mislim... ionako tvoj izopacheni kriterijum lepote... obrnuto je proporcionalan tvojoj inteligenciji.... mah... shta ja tebe uchim shta je krug a shta je trougao...
No use...