Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
Shinoda:I kakav je to smajli? :-8 ko da je popushio **** pa mu jaja vire iz usta!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shinoda:I kakav je to smajli? :-8 ko da je popushio **** pa mu jaja vire iz usta!![]()
Keeper:shta si se navrzao na Chupku? krivo ti je shto je bolja riba od tebe?....
i ti bi voleo da imash kovrdzhice ko ona?
a shto se qrca iz usta tiche.... isqsno... isqsno.... 8)
jao..me to....ali ja najvise crni....crveni se nisam usudjivala da stavim.... ipak sam ja u nekom rock stilu...crveno ne ide uz to....jos kad me prozivaju kao darkerku...shushu:@hvaaalaaa ljudi
a lakove obozavam, posebno crveni, rozLe, ljubichasti, bordo, crni... weeeee.... shareno![]()
Takvih seljackih klupa ima samo na tom mjestu,jebg imam oko sokolovo nisam bio 100% siguran pa sam je zato pitao...Shinoda:Kako si ti provalio da je to Ekskluzv, da me ebes nije mi jasno!:shock: vidi se neko parche drveta iza Sare i to je to..
![]()
kad bude novi kupaci.... ili nova majca sa dekolteom...Kad_LupimLupim:Jebesh friz, spusti malo kadar dole![]()
ma tu su loknice,ovo juce od frizera,pa ispravljala kosu..... nisam odavno (nekih pola god) pa reko da promijenim... loknice ce za 2-3 dana... kad operem kosu... :-DElectra:@nb: a gde su loknice?![]()
@Cupka@:...sto ja ne mogu ispraviti kosu....
![]()