Ја не знам шта треба да урадим да би неки људи схватили неке ствари... тему враћам искључиво због старих чланова који поштују њен смисао и овом приликом дајем ПОСЛЕДЊЕ упозорење у првом реду gucci_novosadjanka, а за њом :idol: и vanesssa, а и СВИМА ОСТАЛИМ, да ова тема неће бити трајно закључавана због спама, и уништавања већ ће чланови који је уништавају бити кажњавани.
Дакле, у овој теми се КОМЕНТАРИШУ слике што има за последицу такву чињеницу да се овде слике НЕ ОЦЕЊУЈУ!!!
Ја сам покушао лепо, реко' ајде омакне се некоме не обрати пажњу на то да ли је на Сваштари или на Тинејџерима па случајно остави оцену уместо коментара, али евидентно да неки не могу само мало да се укључе и размисле пре него што напишу пост...
Значи, овде престаје свака расправа о овоме и наставља се са темом. Свако ко има нешто да дода-каже-искоментарише нешто у вези овога може то учинити на ~За нас или мени на ПП. Први следећи који буде кршио правила теме биће упозорен на ПП, а потом и кажњен од стране администратора.