- Poruka
- 43.076
da li vam osobe koje u restoranu vade aparat da uslikaju tanjir, idu na zhivce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isli su mi na nesto drugo... zivci su mi okej inace.
A onda sam i ja poceo da slikam. Kud svi turci tud i mali ja.
Pogledajte prilog 1031772
Ne moze,ovo je samoreklamisanje gatanja.Pogledajte prilog 1031858
može li ovo da prođe )))
Slane palacinke? Sta je unutra alpska salamaOvo je stara fotografija ali je uvek podelim zato što obožavam pohovane palačinke.
Pogledajte prilog 1031884
Nije cvece ali je voceslikam ali mora biti bash ono da me inenadi npr.pomeshaju ti cvetje u slatu i to onako lepo nadrapiraju
neshto nesvakodnevno neshto shto odudara od poznatog tad uslikam
Ma da.Predivno izgledaju ti tvoji sendviči. Mora masa da se odrzava
Da te pozivi bog dobri covece.Nije cvece ali je voce
![]()
Nije cvece ali je voce
![]()
aaa ne, nisu dve kafe , ono gore desno je šolja što sam pojeo ovesne pahuljice ,
Mene sad interesuje odkud dve šoljice za kafu i skim to @Manga Hilux ispija kafu ? U cvetnoj atmosferi ….,,,
Sos od pečuraka i šunka. Mljac.Slane palacinke? Sta je unutra alpska salama![]()
ja pijem bez shetjeraaaa ne, nisu dve kafe , ono gore desno je šolja što sam pojeo ovesne pahuljice ,![]()
![]()
, e sad su dve čik pogodi za koga je jedna od ove dve
![]()
isto i ja , samo gorka kafa , biće ovo dablja pijem bez shetjera
pa tako .......![]()
Jel ovo pecena paprika na sendvicimaIsli su mi na nesto drugo... zivci su mi okej inace.
A onda sam i ja poceo da slikam. Kud svi turci tud i mali ja.
Pogledajte prilog 1031772
Auf natrpao sam svastaJel ovo pecena paprika na sendvicima
Postavicu fotku, sad me mrzi da trazim![]()
Super izgleda( a sve sto volim-slanina, pecena paprika-a tesko je naci dobar hleb)Auf natrpao sam svasta
Ali znas kako, ovo sam nasao neki predobar hleb, skupa neka slanina, domaca jaja i preko samo pobacao pecenu papriku. Nisam se mnogo trudio oko dekoracije ali ukus je zato preedobar.