Slike i reportaže sa izložbi

Super im je u ovim kavezima :super::super:

Па кажи то власнику, нисам их ја стрпала ту. Искрено, не свиђа ми се кад то видим али шта да радим?

Tsymish, била је категорија за најнепослушнијег пса :lol: и ајд, нек ти се посрећи следећи пут, важи?;)

bilo je jako zanimljivo i slatko//pogotovo za izbor najneposlusnijeg psa...kad se onaj pobednik iskakio ..haha
svi su ko seceri..lepi ko lutke..
samo mi je jako krivo sto nije pobedio neki tiopican mesanac onako najobicniji..jako mi je bilo zao jedne kuce.samo sto nisam zaplakala..stariji covek je doveo kuca je skroz crna sa puno sedih na njuski,stara.vidi se da je sterilisana.onako debeljuskasta,.najobicnija mesanka..najprostoija..crna spicaste klempave usi..ni za sta je nisu ni prozvali..a ko lutka je..ona je trebala da bude naj mesanac.jer je mesanmac..a cufta je naravno ko igracka:)
a ja sam se do kuce pitala da li smo toliko ruzne da nista nismo osvojile:)
imam dva psa,dve sanse i nista..al ajde..bar smo se proveli lepo..

bilo je jako zanimljivo i slatko//pogotovo za izbor najneposlusnijeg psa...kad se onaj pobednik iskakio ..haha
svi su ko seceri..lepi ko lutke..
samo mi je jako krivo sto nije pobedio neki tiopican mesanac onako najobicniji..jako mi je bilo zao jedne kuce.samo sto nisam zaplakala..stariji covek je doveo kuca je skroz crna sa puno sedih na njuski,stara.vidi se da je sterilisana.onako debeljuskasta,.najobicnija mesanka..najprostoija..crna spicaste klempave usi..ni za sta je nisu ni prozvali..a ko lutka je..ona je trebala da bude naj mesanac.jer je mesanmac..a cufta je naravno ko igracka:)
a ja sam se do kuce pitala da li smo toliko ruzne da nista nismo osvojile:)
imam dva psa,dve sanse i nista..al ajde
..bar smo se proveli lepo..

idi bre mina bas si me rastuzila... znas sta i eli je ko secer pa nije nista osvojila... nema to nikakve veze... ovo je vise promocija mesanaca da bi ih vise ljudi usvajalo, da se razbije malo trend markiranih pasa, a ne neko beauty takmicenje... znaci ovde je stvarno najvaznije ucestvovati :) postavi slike tvojih kucova ja sam sigurna da ce meni biti lepi :)

Back