Slike i reportaže sa izložbi

Eve me opet. :D

Mimi's mom hvala. :D Znam da Kraljevo nije bas blizu, ali nadam se da ces moci da svratis na izlozbu. Sa ili bez pasa, sve jedno. Povedi barem klinca da ga upoznamo i da malo uziva u ogromnom broju kuca. :lol:

Nego, kao sto vilus rece, cela ova prica je zamisljena kao jedno veliko zezanje i druzenje, pa tako nisu potrebne nikakve ring dresure niti bilo kakva priprema. Meni je iskreno poprilicno nedostajala izlozba prethodne 2 godine koliko je nismo organizovali. Jedino sto je stvarno vazno imati, je potvrda o vakcinaciji protiv besnila i pasos za psa. Koliko znam, svaki pas koji udje na CACIB mora to da ima.

Evo par fotki sa jedne od prethodnih izlozbi. Ova je bila na Tasu, 2004. godine. Mimi's mom, obradovace te Ristina persona u levom gornjem uglu druge fotke. :D

izlozba1kj0.jpg

izlozba3yb3.jpg

izlozba2gb1.jpg

Marsupilami, postujem svacije misljenje, pa tako i tvoje, ali ne razumem potrebu pojedinih forumasa, kako na zivotinjskom carstvu, tako ocigledno i ovde, da se svaka iole pozitivna tema, odmah na pocetku minira. Pratila sam tvoje postove na temi o besnilu u Raci i zakljucila (izvini ako nisam u pravu), da si u vezi (clan, saradnik, sta god) sa udruzenjem Help Animals. S obzirom da je dobro poznata netrpeljivost tog udruzenja prema Orki, ja te molim da celu tu pricu ne prebacujemo ovde, jer tome stvarno ovde nije mesto. Ako bas zelis da iskazes svoje stavove/misljenje/vidjenje Orke i Orkine uloge u sprovodjenju Strategije resavanja problema pasa lutalica 2006 i 2007 godine, molim te otvori posebnu temu za to.

Vilus, misliš na ovaj link na životinjsko carstvo? Iskreno, nemam želju da otvaram, tako mi je dosta uplitanja u sva ta spletkarenja i podmetanje nogu koja su nažalost tako prisutna u celoj toj priči oko zaštite životinja.

Lilium, lepo bi bilo da mogu da dođem, sa ili bez Gizma i Milice ali bojim se da to nije baš izvodljivo, moji će baš tog dana svi biti u poslu tako da ćemo nas troje biti prepušteni sami sebi a nisam baš sposobna za putovanje, naročito sa malim detetom i matorim psom u kompletu, i dok stignemo do mojih roditelja, treba mi još pola sata da se vratim iz mrtvih. I to Gizma negde na pola puta stpam u korpu od kolica, da odmori malo. :lol: Ristu sam poznala, mada odavno nisam bila u BG tako da nikoga iz te cele priče nisam viđala ali pokušavam još nekoga da prepoznam a ne ide mi. To je valjda ona standardna smena generacija.

I stvarno, ljudi, zašto spamovati?! Mica je otvorila temu o rešavanju problema pasa lutalica, idite tamo. Poslednji postovi su od juče pa tema nije pala.

Marsupilami, postujem svacije misljenje, pa tako i tvoje, ali ne razumem potrebu pojedinih forumasa, kako na zivotinjskom carstvu, tako ocigledno i ovde, da se svaka iole pozitivna tema, odmah na pocetku minira. Pratila sam tvoje postove na temi o besnilu u Raci i zakljucila (izvini ako nisam u pravu), da si u vezi (clan, saradnik, sta god) sa udruzenjem Help Animals. S obzirom da je dobro poznata netrpeljivost tog udruzenja prema Orki, ja te molim da celu tu pricu ne prebacujemo ovde, jer tome stvarno ovde nije mesto. Ako bas zelis da iskazes svoje stavove/misljenje/vidjenje Orke i Orkine uloge u sprovodjenju Strategije resavanja problema pasa lutalica 2006 i 2007 godine, molim te otvori posebnu temu za to.

Zaista nemam nameru da otvaram novu temu, a ni da skrecem ovu. Ovo je bila prilika za informaciju vise, koga zanima, a koga ne zanima ne mora da cita. Samo toliko.
Sad moram da odgovorim na tvoju opasku o Help Animals kad si je vec tako iznela. Nisam clan, samo pomognem kad im treba. To naravno nema veze sa netrpeljivoscu prema Orki, nemoj da pravis uopstavanja bez dovoljno informacija. Pratila si moje postove pa si to zakljucila, bas lepo da si pratila ..... :whistling:

Back