- Poruka
- 33.100
Kako neću bre. 

Si mi vid'o sliku u profilu? 8)
Si mi vid'o sliku u profilu? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad prolazis pored KGa javi se, da se potrkamo... 

![]()
Ajd' i ja da se po'falim...
2003, 2.0, 101ks
nova kosta 13000usd...I 101KW je, ne 101 ks.

To je Protege na slici? Ona se ne proizvodi niti prodaje u Americi vec neko vreme.

![]()
u mom drustvu poznatiji kao "manijacki auto" - ima jedna pricica vezana za par devojaka i automatsko zakljucavanje vrata u kolima,
pa ako nekog interesuje da pricam
u suprotnom da ne smaram
1.9dti 80ks kada nas je 9 u kolima spor je ko mazga, trosi ko upaljac.
i u kruznoj trci po bulevaru je sporiji od impreze![]()

74kw je, 101 ks
Фин аутић него, шта ће у шумарку
И да... причај причу...
Мој ујак има исто 1.9дти али има више коња... чини ми се 120 да рече... али је мртааааааааавввв катастрофа.... ја га са Бравом лешим на пола гаса... :?
, pita ih drug sto je bio samnom u autu "gde idete?" kazu ove u karlovce, i mi isto ocete s nama? i one se pogledaju i ajd sta ce, sednu u auto njih 3. i mi krenemo, kad odjednom vrata se zakljucavaju, a ove se zamislile nesto, i vide mene vadim toki voki i kazem "32 idemo za karlovce" , cuje se "31 primljeno". ove su pobelele. 
koji je cigla i vibrirao je, zvao me drug iz treceg auta koji je u medjuvremenu krenuo za nama. ja sam poceo da se smejem ko manijak, i onda sam uzeo telefon i opet rekao da idemo za karlovce. kad smo stigli tamo, ove izasle iz auta kao hvala ovo ono i brzim korakom se udaljile
.
manijaci![]()
tvoj ujak onda ima 1.9dci a ima 100ks. 120 na ovoj generaciji ne postoji.
elem,
prica kaze sledece:
letos, isli tako drustvo sa 2 auta vozikamo se po gradu od dosade i krenuli ka karlovcima, i ja uzeo motorole moje poneo, i pricamo. ide ispred drug i sad govori na toki voki u petrovaradinu "e skontaj one ribe na stanici...plavu..STOPIRAJU!! STOPIRAJU!!! SKRECI! " i oni propicili pravo i ja stao na stanicu, pita ih drug sto je bio samnom u autu "gde idete?" kazu ove u karlovce, i mi isto ocete s nama? i one se pogledaju i ajd sta ce, sednu u auto njih 3. i mi krenemo, kad odjednom vrata se zakljucavaju, a ove se zamislile nesto, i vide mene vadim toki voki i kazem "32 idemo za karlovce" , cuje se "31 primljeno". ove su pobelele.
i sad tako idemo mi, ja tu pokusavam nesto da pricam, posto su se zesce skenjale, kad odjednom ova pored mene na suvozackom sedistu pocne nesto da se mrda i vrpolji, i kaze "ovde nesto vibrira" , i od izmedju nogu vadi moj telefon koji je ostao na sedistu pre nego sto je selakoji je cigla i vibrirao je, zvao me drug iz treceg auta koji je u medjuvremenu krenuo za nama. ja sam poceo da se smejem ko manijak, i onda sam uzeo telefon i opet rekao da idemo za karlovce. kad smo stigli tamo, ove izasle iz auta kao hvala ovo ono i brzim korakom se udaljile
.
vozimo se mi nazad za novi sad, kad vidimo njih u karlovcima stoje sa nekim drustvom, i vide nas 3 auta idemo u konvoju a one :shock:...
hehehe bilo je smesno.
bar nama
Avetinjo,barabo,jel si ti postavio slike beshe tvojih dva lepotana?![]()
ok,tvog brata audiji?

hahah
manijaci![]()

![]()
u mom drustvu poznatiji kao "manijacki auto" - ima jedna pricica vezana za par devojaka i automatsko zakljucavanje vrata u kolima,
pa ako nekog interesuje da pricam
u suprotnom da ne smaram
1.9dti 80ks kada nas je 9 u kolima spor je ko mazga, trosi ko upaljac.
i u kruznoj trci po bulevaru je sporiji od impreze![]()