Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
poz svima!

evo je moja mahina....Ford Taunus '77, napokom je u mojim rukama 8-)
Slike motora ce da dobijete tamo na prolece poshto treba malo poraditi, malo vishe...a za to treb para, takodje malo vishe 8-)

http://img103.imageshack.us/my.php?image=sta73394xv6.jpg
http://img69.imageshack.us/my.php?image=sta73393nu0.jpg
http://img261.imageshack.us/my.php?image=sta73392ib9.jpg
e dacho auto super izgleda moram priznati,super su mu oni pneumatici,izgleda ko neki Mustang iz shezdesetih. ;)

Ne hvalim ja sebe, nego auto. On je bre 1989 godiste... A ne brini se ti za moju voznju. I plus - nigde nikog nije bilo na putu.

ma gazi samo ja sam vozio 86 proizvodnje,a prva registracija 87 volvo 740 2.3L 8 ventila na plinu 200 na sat trkah se sa bmw x5...i to 4. brzinom. Elektronska peta je iscupana...i to bez servo pumpe *u kvaru je* al dobro... :) rec je o autu :D

Pošto sam i sam strastveni ljubitelj automobila došao sam da se malo družim sa Vama. Evo pokazaću Vam limuzine koje su u mom vlasništvu.

momce,vozih skoro jedan a6 isti motor od 180 konja 2003 godiste mislim da je auto. Presao je 100 000km...koza,dupla klina navigacija, 6 brzina...kratko receno full...

on 6.brzinom vozeci 100 na sat trosi manje od Yuga?!?! auto je zlo evo jedne slike:

pozdrav i nemoj nikad da ga prodas i radi SKUPOCENI servis redovno pozdrav

P.S. zameni mu gume :D odavde se cine ne bash tako dobre :)

Moj je tiptronic, mjenjač mi je otišao, treba mi 3000€ za popravku ali još uvijek ide i neću ga popravljat dok ne vrisne... inače diesel je 2003 god. kupio sam ga kad je bio star 4 mjeseca 23000€ još ga otplaćujem, imam još godinu dana kredita za njega...
inače prži na auto put ka zmaj...

bilo je reci o slicnim menjacima... nemoj kretati i puniti ga dok je hladan.Lagano ga vozi dok ne dostigne radnu temperaturu. I kada je vruc auto i kada ga startujes pusti par secundi da prodje da bi uljna pumpa na osovini dostigla zeljeni pritisak...to je kod svih tipova menjacha ... to je uglavnom uzrok kvara... < da me vidi sada bobanbmwbg, bio bi ponosan na mene :D > koliko je presao? koliko si ga max vozio?

svaka cast na kolima...

momce,vozih skoro jedan a6 isti motor od 180 konja 2003 godiste mislim da je auto. Presao je 100 000km...koza,dupla klina navigacija, 6 brzina...kratko receno full...

on 6.brzinom vozeci 100 na sat trosi manje od Yuga?!?! auto je zlo evo jedne slike:

pozdrav i nemoj nikad da ga prodas i radi SKUPOCENI servis redovno pozdrav

P.S. zameni mu gume :D odavde se cine ne bash tako dobre :)
I koliko obrtaja ima taj a6 kad ga vozis 6-om brzinom 100?

bilo je reci o slicnim menjacima... nemoj kretati i puniti ga dok je hladan.Lagano ga vozi dok ne dostigne radnu temperaturu. I kada je vruc auto i kada ga startujes pusti par secundi da prodje da bi uljna pumpa na osovini dostigla zeljeni pritisak...to je kod svih tipova menjacha ... to je uglavnom uzrok kvara... < da me vidi sada bobanbmwbg, bio bi ponosan na mene :D > koliko je presao? koliko si ga max vozio?

svaka cast na kolima...

Presao je 180000km što nije puno. Ja ga uzeo u auto salonu i imao garanciju 2 godine na njega ali prosle godine imadoh taj peh i vrisnu mi mjenjač. Vozio sam ga max. 210km može još ali meni nije sve jedno baš tako brzo da vozim. Što se tiče potrošnje, pa i nije baš neki ekonomista vrti se oko 10 l.
Stavio sam mu zimske gume, jer od ljetnjih, kako je Damjan i primijetio, nema ništa...
Inače ovaj peugeot mi je interesantniji, dok se njime vozim imam osjećaj da sam u spačeku, iživljavam se na njega a on sve trpi. Manjeg a izdržljivijeg auta imao nijesam, dao sam za njega golf 3 GTI sa ugradjenim plinom iz '93 god. i 50€. Pežo je '98 godište 1.1 l. troši oko 5 litara.

Ne znam bas za dizele pa zato pitam... :)

A zasto je bitno... pa to je potrosnja, mada ako je auto jak bas me zanima kako ga vozi neko sestom 100km/h :D mada moze ali zato pitam za obrtaje

Па ја сам возио Пасата 1,9ТДИ, А6 1,9 и 2,5ТДИ и Мерцедеса Ц 220ЦДИ. Сви они имају шест брзина и отприлике су им исте карактеристике. Сви могу шестом да се спусте на неких 70-80, али то је оно дно дна кад већ почиње да трза и да се гуши... на 100км/х мислим да праве неких 1,6-1,8 х 1000 обртаја...

hahah, ali golf 3 i 50eura

inace,moje ime je damnjan... :)

mhm, 180 000km...sad je razradio motor :) uz pazljiv servis i redovan servis moze preci dokle ga ne pojede vreme :) barem 600 000km bez da se dira nesto na veliko... sem turbine i slicnih sranja... motor kao motor... to je sestak. mazga izdrzljiva...

P.S. ima jedna stvar kod vw i audija kako da se prepozna na grubo da l je mator auto. To nije knjizeno niti sam procitao o tome negde,vec jednostavno sam zakljucio to:
npr passat b5 97godiste - 2000 godista,po koji i mladji do godinu - dve tamo gde ima crveno D ili crveno DI i ako je izbledelo dosta to sto je crveno, to je star auto, barem priblizno godiste sto napomenuh...

nadam se da ima istomishljenika, a ako mislite da sam lud proverite neki b5 npr... kod shvabe sam, i bez da je rekao, znao da je auto od 2000-2003 - jasno se vidi I crveno...
probajte i vi,videcete da je tako.
Ne bitan podatak,samo kazem...

Па ја сам возио Пасата 1,9ТДИ, А6 1,9 и 2,5ТДИ и Мерцедеса Ц 220ЦДИ. Сви они имају шест брзина и отприлике су им исте карактеристике. Сви могу шестом да се спусте на неких 70-80, али то је оно дно дна кад већ почиње да трза и да се гуши... на 100км/х мислим да праве неких 1,6-1,8 х 1000 обртаја...

tako nesto...ali garant idu ispod obrtaja na kome se pali turbina... ( oko 1800rpm-2200rpm, ovisi koji je auto...), i kad im ne radi turbina manja je potrosnja...

Back