DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.398
Kakav taxi, gde ti vidis 306 taxi?Pa dobro on se takmiči u taksi grupi i vrlo je romantičan lako se zaljubi![]()
Taxi ko je vozio to su bili dizelasi, isto kao 406.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav taxi, gde ti vidis 306 taxi?Pa dobro on se takmiči u taksi grupi i vrlo je romantičan lako se zaljubi![]()
Honda nije bas za dizel motore, vise su oni za benzinske.malo je drugaciji raspored nego u pezoa..pametni google kaze da nije pezo motor...nego, jel honda ima generalno dobre dizele il benzince..
To ne mora da znaci nista, neki automobili imaju poklopac iznad ventila pa to sprecava da izbacuje ulje jer naravno radilica vrti pa mora negde da izbaci ulje pogotovo kad se otvara cep a motor radi, ali dim to nije bas dobro.u uk ga sklepali..nego odavno vozio benzinca...pa me cisto zanima za dizelase. gledo jednog audija..nakon voznje mu sklonip cep od motora tj gdje se sipa novo ulje..kad ga odvrnem i onako ostavim, malo ga izbacuje iz mjesta i malo dim izlazi ko da biraju novog papu..kontam da to nije dobro..
..Ide zamena ulja u menjaču i diferencijalu ..Ulje u menjaču ok menjano ali u diferencijalu nije nikad..Prema auto dati ovaj menjač uzima 9l ulja 
Nisam se ja pitao inače bi se uzeo plavi boš koji traje 8 god. Exide je đubre prva ugradnja je zezao od prvog dana i crkao posle dve godine.A sto ne uze Vartu,Bosch,Exide i tako zvucnije akumulatore?
Isto tako ti je i sa telefonom i onda nam ovde kukas kako nevalja ovo te ne valja ono.
Pa naravno da ne valja kad uzimas redovno najjeftinije.
I nema akumulatora za 4000 te amperaze a ni bilo koje druge.
Ima da biraš nego ti ne znaš da nađeš. Mi smo tada kupili najjeftiniji jer su nam ispred skupštine srbije na parkingu obili auto i ukrali vartin akumulator.I nema akumulatora za 4000 te amperaze a ni bilo koje druge.
To ovi zvaljini lopovi, sve zivo pokradose i gace bi nam uzeli.Ima da biraš nego ti ne znaš da nađeš. Mi smo tada kupili najjeftiniji jer su nam ispred skupštine srbije na parkingu obili auto i ukrali vartin akumulator.
Pogledajte prilog 1788455
Pre 6 godina je bio 4000 din
Pogledajte prilog 1788456

Ne možes doći do njega .. korozija na sve strane sarafi matice pola istrunuii ..Nzn jel ovo normalno ili je to tako kod njih ..Za razliku od njega kod Mecke nema korozije na sarafina maticama ..Izgleda da Mečka koristi mnogo bolje materijale ...Ne izgleda nego je to takoVidiš kako je audi truo ko kruška a ti me nabeđivao da nije. Nađite neku spretniju ženu sa tankim prstima i rukama ili dete da vam zamene anlaser