Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U suštini Škode baš nisu na glasu kao udobni automobili, osim Superba.

Da, tu su sedišta šira, duža i pristojna.

Za pravog vozača udobnost nije bitna, za one koji vole da voze. Udobnost je za babe i dede.

Malo je glupa podela na prave i lažne vozače, složićeš se. Takođe, bitno je koja relacija se prelazi. Ako odvezeš 700 kilometara u autu, onda shvatiš da je bitno. A, ako ti auto služi da odeš do grada na piće, onda može i električni trotinet, za toliko je sve dobro.

Može da priča ko šta hoće, ja u R.Srpskoj vozim i nisam u rupu upao, ovde po Dorćolu vozim 30 na sat da točak ne izgubim...
Ето, ми смо сад у златном добу :whistling:

Труде се да праве нове аутопутеве и слично, а одржавање већ постојећег... па... :think:
И мени је чудно на шта неке улице личе.
У Краља Милана постоје чуда која не бих очекивао ни у ћоравој улици.

Труде се да праве нове аутопутеве и слично, а одржавање већ постојећег... па... :think:
Ekonomski tigar ,gorivo nam skuplje nego u Eu.

Ma, koji autoputevi, čoveče otvaraju put do Čačka 7 puta, a ispadne kao da svaki dan otvore novi. Kao, otvara se deonica autoputa od 18 kilometara, završi ga celog rođeni i otvori ga celog, šta ga deliš na kilometre.

I ono što mi je posebno fascinantno, ko god je gradio infrastrukturu nije normalan, svaki prokleti šaht i odvod je tačno na točku, ne daj Bože da je na sred trake, nego je ili kod jedne linije ili kod druge, počesto kod obe. Pre neki dan vozim gore po Dorćolu, nema teoretske šanse da ne upadneš u rupu jer je gužva, ne možeš zaobići. Katastrofa, kao Bangladeš.

IMG_20210813_235710.jpg

Jos neko vreme ce biti moj...

Ma, koji autoputevi, čoveče otvaraju put do Čačka 7 puta, a ispadne kao da svaki dan otvore novi. Kao, otvara se deonica autoputa od 18 kilometara, završi ga celog rođeni i otvori ga celog, šta ga deliš na kilometre.

I ono što mi je posebno fascinantno, ko god je gradio infrastrukturu nije normalan, svaki prokleti šaht i odvod je tačno na točku, ne daj Bože da je na sred trake, nego je ili kod jedne linije ili kod druge, počesto kod obe. Pre neki dan vozim gore po Dorćolu, nema teoretske šanse da ne upadneš u rupu jer je gužva, ne možeš zaobići. Katastrofa, kao Bangladeš.
А шта ћеш... ја сам већ научио све изазове по мом крају :roll:

Ja Fordove nisam voleo kao klinac ,ali posle toliko godina me odusevili posebno Mondeo i dizajnom i kvalitetom udobnoscu.
I meni je ovo prvi ford,i prvi dizelas... Da je mladji ne bih ga menjao, mada nisam imao nekih problema sa njim (ako izuzmem turbinu :D). I kupio sam ga slucajno,otisao da pogledam sasvim drugi auto,video ga na placu ,probao i kupio. I verovatno cu uzeti ponovo fiestu ali mladju, naravno.

Pa vidi, to se ne pravi već više od 20 godina tako da ...
Pa dobro i mnogi auti se ne prave pa se kotrljaju dalje i u solidnom stanju .
Danas gledam jednu mecku 190 ono kao da je izaslo iz vijetnamskog rata ,auto koji je u najgorem stanju koji sam video a prosao registraciju ,samo ne znam kako.
A pre jedno 10 tak dana sam video isto 190 e 2.3 kao lutka izgleda ,perverzija od auta.

4EC8237E-8E49-4C53-B1FE-3304D39A48B3.jpeg
To je taj model ista boja isto sve.

Back