Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije stvar samo u oduvavanju, nego sto 90 % ljudi kad dodje do para kupi audi, bmw mecku..
Jer je to, eto po difoltu..
Kupi nesto sto je tebi zaista mocno i sto ti se svidja.
Ja samo kazem, da ja imam te pare, kupio bi audi, bmw, al sa 50 god..do tada, rock n`roll :D
Svaki put kad sam cuo imprecu kako prolazi, careee, instant osmeh na licu
Svaki put kad sam video a6 a8, cls, vau jeste lep auto alii
Na kraju, vase pare, vasa stvar, ja kazem sta bi ja :P

Napravio sam pre nekih mesec i po dana jedno 350 km Imprezom mk I sa 265 konja na tockovima i proveo sam se jako lepo :) Disko kugla od auta, kad zavrti turbinu, ajoj oci moje lepe sta se dogadja, al do tih 3300 obrtaja nista.
Meni vise lezi npr. 420SEC. mozes celog veka da vozis na <2000 obrtaja, al kad ga zabodes u kickdown otvaraju se grotla pakla koja prozdiru odrasle naoruzane muskarce, a o maloj deci da i ne govorimo.
I uvek se 8 cuje lepse nego 4, tu nema diskusije ;)
Poredio sam bas ova dva jer sam ih vozio, a dodju na isto. Oba se uzimaju jaaako dobra za <10.000, potrosnja je ista jer Benz ne pravi pitanje sto se plina tice, registracija je skuplja ali Impreza to kompenzuje skupljim uljem, gumama i sl.

Sve je stvar ukusa i stila voznje :)

jeste, impreza ide dobro, zato sto ima turbo...pogotov ga i na rallye voze, znaci auto je naprvaljen da ga gonis po brdima i krivinama i u startu nije lose.
ali ipak opet ga nebih kupijo. Prije njega bi kupijo Mitsubishi EVO 7 i ubacijo dao bi samo sa tuning preko 30'000 evra. Znaci tuning motora, sportsko kvaclo,
auspuh i ostale stvari. Tako da mu nabacim na njegov 2000ccm 280 konja jes jedno 200 konja :)

Da to moze, ali moras otici kod tuner-a koji zna sta radi. Jer auto nije napravljen da moze da izdrzi 450 konja i vise. Tako da moras mnogo toga da izmjenis da bi
izdrzo tu snagu.

Ma da sa te pare mozes maltene kupiti polovni e92 M3, ali nije to isto. Sa Evo koji ce da ima nesta vise od 450 konja imas "understatement" i ides samo da ganjas
porseje 911 turbo i druge sportcars kao Audi R8 V10, Ferrari F430 ili Lambo Gallardo 5.0, Superleggera ili LP 560. Znaci sve jednog ces da ostavis iza sebe, a oni
mogu samo da se fataju za glavu i da se pitaju "Sta je ovo bre, poludicu" :)

jeste, impreza ide dobro, zato sto ima turbo...pogotov ga i na rallye voze, znaci auto je naprvaljen da ga gonis po brdima i krivinama i u startu nije lose.
ali ipak opet ga nebih kupijo. Prije njega bi kupijo Mitsubishi EVO 7 i ubacijo dao bi samo sa tuning preko 30'000 evra. Znaci tuning motora, sportsko kvaclo,
auspuh i ostale stvari. Tako da mu nabacim na njegov 2000ccm 280 konja jes jedno 200 konja :)

Da to moze, ali moras otici kod tuner-a koji zna sta radi. Jer auto nije napravljen da moze da izdrzi 450 konja i vise. Tako da moras mnogo toga da izmjenis da bi
izdrzo tu snagu.

Ma da sa te pare mozes maltene kupiti polovni e92 M3, ali nije to isto. Sa Evo koji ce da ima nesta vise od 450 konja imas "understatement" i ides samo da ganjas
porseje 911 turbo i druge sportcars kao Audi R8 V10, Ferrari F430 ili Lambo Gallardo 5.0, Superleggera ili LP 560. Znaci sve jednog ces da ostavis iza sebe, a oni
mogu samo da se fataju za glavu i da se pitaju "Sta je ovo bre, poludicu" :)

Moze i evo, ima jedan u kraju, brutalan je..:D
vozi ga mehanicar koji drzi mali servis za egzotiku..non stop ga razmonitrava , namonitrava i dodaje..da se najezis kad je na ulici..
I kull je to ( barem meni), vozis tako "cudnu" zujalicu skoro niko se ne okece na ulici, nikakve face ne izazivas dok prilazis semaforu ( za razliku od cls i a6, a8 kompanije debelih direktora )..dok se ne upali crveno i krenes da turiras..upali se zeleno i ostavis sve te nafurane celavce u prasini :D
best feeling :)

Mozete vi svi da pricate sta zelite ali ovo je pravi auto. . .
img1630s.jpg

Kad sednem unutra, vise ni ocemu ne moram da razmisljam. . . Dobro, mozda samo o rupama i neravninama dok ne dodjem do autoputa, a posle toga. . .

po grilu napred bi reko da je to 3.2 litar sa 321konja...a ne 3.0 sa 286konja :)

ah sta se tice automat...ja ga ne volim!!! pogotov kad volis da vozis po brdima i krivinama je automat najvece sranje sto postoji.
Jer nije isti feeling ko sa mjenacom. Jer sa mjenacom auto mozes bolje da kontrolises, znaci ako ulazis u krivinu da ga prestaltas
prema dole itd. To sa automatom nemoze tako kontrolirano kao kod mjenaca, jer te u krivini zajebe i presalta prije gore nego sto zelis
i to je jako opasno. Jer nemozes nikad do limita da ga vozis.

ali svako kako zeli :) Nazalost danas super sport cars mozes samo dobiti sa automatom, znaci ima svoje sto i zasto. Ali to je steta!!!

Poslednja izmena:
Mogao si samo da pogledas da ima jos jedan red vrata a oni su proizvodjeni od '97 do 98' i tad je isao jaci motor (bar u evropi) :lol:
Ovo je USA verzija tako da je ispod haube doradjeni 2.8l motor (koji isto ima 3,2l) i 240bhp. . . Ekologija u SAD radi svoje skoro 40 godina godina, tako da su mnogi motori kod nas dosli puno slabiji nego sto su kod vas. . .

Pa mogo sam, ali gril napred je mi prvo doso pred oci :)

Da 96, 97 je kreno 3.2 321 konja i SMG automat. A jedno drugo pitanje, zasto ameri imaju te narandzaste smigavaci? Dal vama tablice napred ne trebaju, to sam uvek vec hteo da znam. :)
Nama iz evrope se cak i isplati kupiti auto u USA, jeftiniji su od 40 do 50% pogotov sportcars i SUV. Cak se BMW X5 i X6 preizvode u USA.

Ovde u evropi odmah znam ako je auto iz amerike, zbog ti narandzasti smigavaca sa strane, bas je ruzno. hehe.

Pa mogo sam, ali gril napred je mi prvo doso pred oci :)

Da 96, 97 je kreno 3.2 321 konja i SMG automat. A jedno drugo pitanje, zasto ameri imaju te narandzaste smigavaci? Dal vama tablice napred ne trebaju, to sam uvek vec hteo da znam. :)
Nama iz evrope se cak i isplati kupiti auto u USA, jeftiniji su od 40 do 50% pogotov sportcars i SUV. Cak se BMW X5 i X6 preizvode u USA.

Ovde u evropi odmah znam ako je auto iz amerike, zbog ti narandzasti smigavaca sa strane, bas je ruzno. hehe.

Isplati se kupiti auto samo ako je vrijednosti 40-50 hiljada ili više ;)

Back