Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ipak je definitivno ostao u porodici :)
100_8729-1.jpg

Čestitam i baci se na dijetu :lol:

Alal vera Avetinja! Pravi pi*ckolovac! :ok: hehe

Sad samo da zabacim udicu i čekam....

Onda nek je sa srecom i da te posteno sluzi! :ok:

Fala fala ;)

Perverzija od auta :ok:

;)

po trotoaru a :lol:
dobar je unutra.
jesu mu to Čelave gume?

Jesu zadnje nisam hteo da menjam dok nije definitivno ostao kod mene

Čestitam i baci se na dijetu :lol:

Ma to ti se samo čini :lol:

Nesto malo vise od mesec dana se druzimo i do sada sam prevalio oko 1000km u njemu. Za sada nikakvih problema, a ni kazni bilo. Jedino sto me malo tera na ceskanje po glavi je da cu morati uskoro da mu menjam ulje. Malo mi je cudo jer je mesec dana pre nego sto je auto kupljen uradjen veliki servis kad je sipano novo ulje i da se tako brzo menja, ali OK. Sta je tu je. . . Sa ostalim stvarima nema problema, tako da sam zadovoljan a najvise kad sam na auto putu i kad mu dodam gas. . . Auto jednostavno leti i ostavlja sve zivo iza sebe. . . Inace evo jedne slikice sa novim tablicama
phototej.jpg

Ne znam. . . To sad i mene malo brine. U Bentlijevom prirucniku kazu na 8000km (5000 milja) ili jednom godisnje. . . Inace dobra stvar je da ne trosi ulje. Kad god sam merio uvek je bilo na istom nivou. . . Za svaki slucaj raspitacu se i po BMW-ovim forumima da vidim sta bi moglo biti. Dokle god je samo servis OK je, samo da nisu kvarovi. . .
Nego, kako tvoja korola?

Evo mog karavana, malo modifikovan, ništa mnogo... :)
uvek su me nervirali seljaci koji kažu kao c jaoo karavan fuj, to je za lubenice to ne može kul da izgleda..... baš su ti dobre felne, ja sam na moj megan karavan bio stavio felne na sličan fazon a tražio sam otprilike ovake neke ko ti što imaš. Ne da je dobro bilo, pogotovu zadnji kraj kad gledaš.

Nesto malo vise od mesec dana se druzimo i do sada sam prevalio oko 1000km u njemu. Za sada nikakvih problema, a ni kazni bilo. Jedino sto me malo tera na ceskanje po glavi je da cu morati uskoro da mu menjam ulje. Malo mi je cudo jer je mesec dana pre nego sto je auto kupljen uradjen veliki servis kad je sipano novo ulje i da se tako brzo menja, ali OK. Sta je tu je. . . Sa ostalim stvarima nema problema, tako da sam zadovoljan a najvise kad sam na auto putu i kad mu dodam gas. . . Auto jednostavno leti i ostavlja sve zivo iza sebe. . . Inace evo jedne slikice sa novim tablicama

Hebte, to je bio poslednji dobar auto koji sam vozio, 3 soma kuba i bezbroj konja, u leruje radio ko ***** ali kad mu dodas gas, kao iz topa da te neko lansira. Nijedan majstor ga nikada nije namestio da radi kako treba... Emmmmmmm :)

uvek su me nervirali seljaci koji kažu kao c jaoo karavan fuj, to je za lubenice to ne može kul da izgleda..... baš su ti dobre felne, ja sam na moj megan karavan bio stavio felne na sličan fazon a tražio sam otprilike ovake neke ko ti što imaš. Ne da je dobro bilo, pogotovu zadnji kraj kad gledaš.
Meni je svaki audi karavan daleko lepsi nego sedan,jednostavno mu bolje chuchi da bude karavan.

Pričaju švaba amer i srbin.
Kaže amer,
ja zaRadim 5000$ svaki mesec, i uvek ostavim oko 1000$ sa strane, potrošim 4000.
kaže švaba ja zaradim 4000€ trošim 3 i ostavljam 1000€ sa strane.
kaže srbin ja zaradim 30.000din a potrošim 40.000din svaki mesec.
i ovi sad gledaju, pa odakle ti tih 10k ?
srbin: pa prodam 100evra

Back