Nije M3, ali nesto slicno

Dakle bio je u pitanju BMW E46 sa
ZHP paketom. Dokle god je BMW popularan ne vredi kupovati polovnjaka. Cene su im svima nabijene da boli glava. Dok za 15000$ jedva nadjes neki koji je u OK stanju (da ima kakvu-takvu servisnu istoriju i sta je radjeno sa autom, da ga nije posedovalo pola Hjustona i sl.) Mercedesa ces naci komotno (cak sta vise uspeo sam naci i jednog C32 AMG sa 70000milja na satu i oko 8 godina star). Za 17000$ mozes da uzmes i novu Mazdu 3 ili novog Lansera (jeste da nisu u istoj klasi ali ovo samo kazem jer su oni glanc novi dok je BMW ipak polovan i na satu je stavio preko 100000km 100%). . . A sto je jos i najgore servisne knjige se ne nalaze nego se u carfaxu gleda da li je auto odrzavan ili ne (svojevrstan izvestaj o kolima) gde skoro nikad nista ne pise, a kako su ovi noviji imali besplatno odrzavanje (ulje se menjalo iskljucivo na 15000 milja, ulje u diferencijalu i automatskom menjacu se nikad ne menja; pola filtera takodje) onda nisu bas ni najbolje odrzavani. . . Tako da onda najbolje da se strpim da doktoriram, nadjem posao i onda uzmem nesto novo i nemam problema sa tim ko ga je i kako vozio i odrzavao, ja sam glavni i odgovorni krivac za sve. . .