MrGiovanni
Primećen član
- Poruka
- 637
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako će dolaziti zbog riba 3500 km, dođavola!
A on u Srbiji ima devojku, tako da sve ovo što pričamo otpada![]()
Šta i njemu fali tako? 
Ništa mu ne fali, nego neće, sve da mu GLK zavisi od toga![]()

Hehe,sta da se radi,taki sam***, to je zaljubljenost i to je za pohvalu, al se tako nešto najčešće obije o glavu, nije da nemam iskustva![]()
Meni dosta ova moja,taman posla da sa jos nekom vrsljam...Hehe,sta da se radi,taki samMeni dosta ova moja,taman posla da sa jos nekom vrsljam...

Čuo si šta sam rekao... to zaista jeste za pohvalu i danas je rijetkost... Al, šta znam, ja sam se tako par puta zajebao![]()

TakođeZnas kako ono kazu,svaka se skola placa,videcemo dal cu se kajati ili cu se radovati sto sam ovakav,za sada mi je super ovako.![]()

Znas kako ono kazu,svaka se skola placa,videcemo dal cu se kajati ili cu se radovati sto sam ovakav,za sada mi je super ovako.![]()

Ma to mi nikad nije ni na kraj pameti,uvek na prvom mestu su €€€€€€€kolko me je njih pitalo jel moze da se plati na neki drugi nacin,ali to kod mene ne pali,samo pare.

Uu, pa i ne isplati se voziti taxijem kad piješ
Skupa povraćka![]()

pa jest. a tek što mu je džaba gorivo
lako je barabi . on zivi u normalnoj zemlji
njemu nije registracija za ovakav dzip 6 radnickih plata kao kod nas![]()

55 dinara litar valjda ?
Sverceru koliko je kod tebe trenutno litar benzina?
Za neupucene Tihi se bavi preprodajom benzina, svercuje malo sa Kosmeta i dosta je solidan sa cijenama...

ode crnogorski siptar u tri lepe siptarske![]()
Nego ne spamuj i lijepo ljudima reci koliko kosta kod tebe litar benzina i reci koliko je procenat vode unutra...@ baraba
Svaka cast za izbor! Ja imam Alpinin radio i prezadovoljan sam![]()