Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pazi, lep je to novac kad ti se ispovraća po autu :lol:

A je l' ima neki zakon koji propisuje kaznu tj. od koliko do koliko smeš da naplatiš?
Nema zakona nego ide na procenu,najskuplje je ako ti se ispovraca po prednjim sedistima i ako zapadne izmedju sedista u vremenskom periodu izmedju 24:00 i 03:00 u subotu uvece,takodje mozes da ponudis da ta osoba sama opere auto na licu mesta,da plati odmah,ili da se auto tera u perionicu a da racun bude ispostavljen ovome sto se ispovracao,naravno varijanta 3 je najskuplja i vrlo lako moze da dostigne astronomske sume ako je zapalo pod sedista pa se moraju vaditi da bi se opralo.

Ne izgleda uospte toliko lose kako sam mislio po tvojim slikama..
inace pre neki dan silazim ja na slaviji iz basa, i posle 3 min, lik sa nekim audijem a8 al nije obican, nabudzen, rezi ko azdaja prolece kroz slaviju pri bar 90 - 100 na sat sat, i gazi ga dalje na terazije preko 100 po mojoj proceni..jaa se zgranuo kako je to izveo a nikog nije udario..i onaj zvuk sine, cela slavija odzvanjala..bruutalno !!!

Nema zakona nego ide na procenu,najskuplje je ako ti se ispovraca po prednjim sedistima i ako zapadne izmedju sedista u vremenskom periodu izmedju 24:00 i 03:00 u subotu uvece,takodje mozes da ponudis da ta osoba sama opere auto na licu mesta,da plati odmah,ili da se auto tera u perionicu a da racun bude ispostavljen ovome sto se ispovracao,naravno varijanta 3 je najskuplja i vrlo lako moze da dostigne astronomske sume ako je zapalo pod sedista pa se moraju vaditi da bi se opralo.

Onda ošini, pa nek povraća opet :mrgreen:
Stvarno kad se zamisliš jeste gadno. Reci po novom GLK ti neko povraća :rtfm:

Back