Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sunbeam otisao, Audi jos uvek neregistrovan... Back to basics :)

15s4p46.jpg

Pa i nije. To je ustvari jedna raga koja nikad za ovih 10 godina i 200+ hiljada kilometara nije odbila da upali, stala negde, ili bila na neki drugi nacin onesposobljena za voznju. Nikad nije postojao ni tracak sumnje u to da li ce Golf izdrzati do neke destinacije, tipa ajmo do mora - ajmo. A bilo bi sasvim normalno, buduci da je star 20 godina i da je stigao do Meseca i krenuo nazad. Sve ima pozitivne i negativne trenutke, samo Golf uvek brekce.

Tako da, ako za pojam automobila uzmemo ono sto najveci broj forumasa sirom interneta smatra autom, onda Golf II D to definitivno nije. :)

Sam si rekao - vredi koliko vredi. A koliko ja znam, neka stvar vredi tacno onoliko koliko je neko spreman da plati za nju. Golf je u celoj Evropi skuplji, ne samo kod nas, tako da argument "zemlja seljaka na brdovitom Balkanu" pada u vodu. I kad je nov skuplji je od konkurencije, pa se opet prodaje bolje od svih ostalih.

Ja vec imam Audi 100. :dontunderstand:

Da, vredi koliko vredi. Sto ljudi, sto ćudi. Neću da komentarišem ljude koji su spremni toliko da daju za Golf II. Moj drug je prodao za 2700 eura Golf II i kupio Golf III 1.9 SDI, i ostalo mu 200 eura. Ovde Golf II vredi kao Golf III i to je do ljudi. Jedan poznanik je kupio Golf III u odličnom stanju, 2800 eura, '97. godište. Takodje SDI.

Mislio sam na C4, nisam pomenuo.

Back