Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dovla:
Свака част стварно импресивно... само ми мало ова Сава боде очи... може ли она да издржи толику снагу? :?:?:?
Претпостављам да је то нека као зимска варијнта, а да су ове Bridgestone-ке оно право... :)
Verovatno. Ja sam sj ebao jednu GoodYear prednju pa sam stavio dve nove Save napred (nisu zimske), kakva razlika! Ako nisu bas dobro naduvane, auto oce da seta levo desno.

68Mustang428CJ:
Lepo od vas, baš mi je drago što me podržavate. Vidim da je i Dovla stavio... Počašćen sam...
e118.gif

Garwor:
on samo misli da ce da ga vozi tako...preporodice njega auto :D
Ja volim ubrzanje i malo oštrije kroz krivine, ali ne znam da li bih na Mišeluku imao strpljenja da to radim recimo tri kruga... Volim na momente, da me podseti koliko može. Inače, ima natpis na autu da posle oštrije vožnje i zaustavljanja potom, ne sme da se gasi auto još bar jedan minut... Nešto zbog turbine valjda, da dođe sebi. Zna li neko?

nista, sacekaj da zaspe pa onda se iskradi...

to sto se tice gasenja je vezano za sve visoko turazne i snazne motore, kada ga brzo vozis, ubrizgavas dosta goriva u motor i stvaras veliki pritisak, u pumpi, u trubini i samom cilindru ako ga posle klanja odmah ugasis, pritisak ostaje i razjebava dihtunge ( ne odmah ali brzo ) i svecice. zbog toga je najbolje da ga pustis u leru minut-dva da se ujednaci i onda ga gasi. cak je dobro da ga pustis da radi pola minuta pred gasenje i ako ga nisi gazio cisto da se turbina oduva...

HEMI 426:
nista, sacekaj da zaspe pa onda se iskradi...

to sto se tice gasenja je vezano za sve visoko turazne i snazne motore, kada ga brzo vozis, ubrizgavas dosta goriva u motor i stvaras veliki pritisak, u pumpi, u trubini i samom cilindru ako ga posle klanja odmah ugasis, pritisak ostaje i razjebava dihtunge ( ne odmah ali brzo ) i svecice. zbog toga je najbolje da ga pustis u leru minut-dva da se ujednaci i onda ga gasi. cak je dobro da ga pustis da radi pola minuta pred gasenje i ako ga nisi gazio cisto da se turbina oduva...
Pretpostavio sam da je nešto tako u pitanju.
A što se tiče snajke, sad sam joj rekao da me zoveš napolje i ne da. Kaže da iskuliram, prvi dan je... Obećavam ti da ćemo se videti neki od sledećih dana... Baš me zanima tvoj utisak.

jomini:
Ja volim ubrzanje i malo oštrije kroz krivine, ali ne znam da li bih na Mišeluku imao strpljenja da to radim recimo tri kruga... Volim na momente, da me podseti koliko može. Inače, ima natpis na autu da posle oštrije vožnje i zaustavljanja potom, ne sme da se gasi auto još bar jedan minut... Nešto zbog turbine valjda, da dođe sebi. Zna li neko?
da, tako je i kod kamiona sa intercoolerom, nasi majstori vole da isturiraju masinu pre nego sto ugase :D
Nisam siguran, ali ima veze sa kolicinom ulja za podmazivanje turbine. Ili sa hladjenjem iste, kao brzo hladjenje skodi.

Back