Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ja...pre par minuta uslikano...
picture.php

hellen je dobra cica:)

:eek::eek::eek: Da znaš. :D Šta bi tek rekao da je vidiš uživo? :lol: Pa okreću se tipovi za njom, okreću...:)...visoka, vitka, elegantna i đavolski lepa... :rumenko:
:eek: A ovo je i najbolji dokaz da čovek više ne može ni da se okrene, a da ne naleti na poznatu facu...:eek:
Ovaj Internet je od sveta napravio takvu selendru, da to stvarno nije normalno...:evil::otkacio:

Poslednja izmena:
do sada sam nosio SMB, M89, M93 i M03 ( sluzim od `94 u VJ, VSCG i VS ... i dalje joj sluzim ) za 3 godine mi je pobegla i JNA ... ali uniforma nema potrebe da mi se zahvali ... ja sam zahvalan njoj , jer obezbedila mi je besplatno skolovanje od 4 godine, skijanje , more, logorovanja , posao , benificiran staz , solidnu platu .... jedino su mi stan ostali duzni , mada svima se vise u danasnje vreme dopada civil ... ali stvar ukusa :ok:

Šta da ti kažem momčino, nisi puno propustio...dobro je što si promašio te najružnije godine, i drago mi je da radiš posao koji voliš, valjda ćeš dobro proći sa tom profesijom, nadam se...:) :ok: :bye:

Joj slatkis mali.

A ova riba iza njega je visa za glavu :D:D

Postaješ dosadan sa tim jednim te istim pričicama. Ova riba se pridigla, a on se opustio na ležaljci. Koji si ti kompleksaš, pratiš me u stopu na forumu i svud ispadaš patetičan.

UUUU, jel si se nalozio?
Da nije previse matora za tebe?
Mislim, ipak je devojka punoletna.

Jeste previše matora za mene. Šta ćeš sad?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back