- Poruka
- 18.738
To zbog onih zmajeva? I da je kineska, sta ima veze...
missim kake veze ima
bitno je da ne smrdi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zbog onih zmajeva? I da je kineska, sta ima veze...
На оној првој подсећаш мало на Белика из Призон брејка.
I ti kupujes kod kineza?![]()
ovako sam Nato bio lud u subotu![]()
![]()
I ti kupujes kod kineza?![]()
Ja bogami ne. Mozda bi i kupovao al nikad nemaju moj broj.
![]()
Tako da China town je za Dragan-tura i njemu slicne.![]()
Ko je Prizon Brejk i iz kog Belika ?
I ti si sad faca. Ostali bas vole njihovu garderobu, to im je izbor.
I ti si sad faca. Ostali bas vole njihovu garderobu, to im je izbor.
Хелена, лепо ти стоје наочаре.![]()
Pa nek svako bira sta mu je najlepse ne kazem ja, ali ipak je opste poznato da je kinseska roba najlosijeg kvaliteta.. a neretko i najruznija.![]()
Pa nek svako bira sta mu je najlepse ne kazem ja, ali ipak je opste poznato da je kinseska roba najlosijeg kvaliteta.. a neretko i najruznija.![]()
idi onda baci taj racunar s kojeg (fuj PRC...) ...mudrujes...za pocetak...![]()
Naravno da kapiram... "bira" i ono sto mu je jedino i dostupno.Je l' ti stvarno ne kapiras o cemu se radi, ili sta? Ne bira svako sta mu je najlepse, naduvani...
HP brand... original.![]()
"Intel inside"
![]()
Naravno da kapiram... "bira" i ono sto mu je jedino i dostupno.![]()
HP brand... original.![]()
![]()
kaka si ti faca
iz kostolac bre))
aham...a sad ga lijepo otvori i napasi okice na PRC komponentama...ili si toliko...khmm...(
)
Pa to ti i pricam.. da ima bolji izbor kvalitetnijeg odela i vise love definitivno bi uzeo nesto bolje. Ali nije to bas uvek tako da uzimamo samo najbolje nekad iz ovih ili onih razloga uzmemo i nesto drugacije.Aham. Kako onda ono sto ti je jedino dostupno moze da bude tvoj izbor?![]()
Pa to si u pravu danas je 90% svetske proizvodnje tih stvari iz kine ili tajvana. Zalosno ali istinito, eto celom svetu se forsira najsklj kvalitet.aham...a sad ga lijepo otvori i napasi okice na PRC komponentama...ili si toliko...khmm...(
)
Pa to ti i pricam.. da ima bolji izbor kvalitetnijeg odela i vise love definitivno bi uzeo nesto bolje. Ali nije to bas uvek tako da uzimamo samo najbolje nekad iz ovih ili onih razloga uzmemo i nesto drugacije.
Pa to si u pravu danas je 90% svetske proizvodnje tih stvari iz kine ili tajvana. Zalosno ali istinito, eto celom svetu se forsira najsklj kvalitet.![]()