Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.698
...da ne znash da tju postati mood, ne bi' mi se sad izvinjavala, samo bi' mi rekla "lazzovu jedan i kradovu"...ja se izvinjavam što ti protivrečim i što kvarim statistiku, ali... ja nisam...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da ne znash da tju postati mood, ne bi' mi se sad izvinjavala, samo bi' mi rekla "lazzovu jedan i kradovu"...ja se izvinjavam što ti protivrečim i što kvarim statistiku, ali... ja nisam...![]()
...da ne znash da tju postati mood, ne bi' mi se sad izvinjavala, samo bi' mi rekla "lazzovu jedan i kradovu"...![]()
ja se izvinjavam što ti protivrečim i što kvarim statistiku, ali... ja nisam...![]()
...shto ti mene ne volish, pa ja sam bash onako fin i sve...?
ja se izvinjavam što ti protivrečim i što kvarim statistiku, ali... ja nisam...![]()
pa sto?
pa šta znam... ja ipak više volim samo da posmatram...![]()
...e, ondak je okej...ma ko kaže da te ne volim... ja sam u najboljoj nameri rekla ono ne daj bože...![]()
...ja vishe volim da stavljam, ali nemam prilike chesto pa samo posmatram...a ja volim i da posmatram i da stavljam![]()
a ja volim i da posmatram i da stavljam![]()
...pa zato što voli da se prenemaže... žensko je...
...a već je spremola sliku da okeša...
...ajd, bre, rolnice, daj da vidimo...![]()
crkni...
evo ugledam se na kolegu minona i kačim i ja jednu pozadinsku...
čisto da imaš konkurenciju u izboru za naj guzu...
![]()
...aaa, neee, pa tu gledam svaki dan u profilu...
...daj nešto novije...![]()
pa..ne moze se bas dobro oceniti kvalitet iste...mnogo toga vara na slici....tange nisu merilo kvaliteta guze
pazi sad... ako ti dam i da je pipneš, moraćeš zbog regularnosti takmičenja da opipaš i minonovu...![]()
ako mi das..posle ces traziti jos, jos...i jos.......
pa ja bih možda i mogla da živim sa tim... ali šta ako i minon bude tražio još?![]()
crkni...
evo ugledam se na kolegu minona i kačim i ja jednu pozadinsku...
čisto da imaš konkurenciju u izboru za naj guzu...
![]()