Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je bila samo iluzija.....reptilijanci uticu na nasu svijest iz utrobe zemlje... zar ti to u ta tri sata nije objasnio?
kava.gif

ko bwe "iLL" * ?
ma jok, on je fin...djecko...
drag, kulturan, dusevan...(bolesnik?)
samo kad sjedne na stolicu cija visina moz' da se regulira (vrlo bitan...psiholoski momenat...)
i otvori forum nesto u njemu prosto...odlepi...
slicno ko "Madona6" u 3 ujutro kad "nitko ne gleda" kako pise/brise svima od nekud poznate psovke....i tako...fini neki ljudi ...:mrgreen:

jel ima tu onih cokolada Braco i Seka? ne znam otkud mi padose na pamet, al bile su bas...dobre...nikad.

*nadam se da je do sada skapirala sta to dodje na englestini; ill = bolesan, zao... :roll:

ko bwe "iLL" * ?
ma jok, on je fin...djecko...
drag, kulturan, dusevan...(bolesnik?)
samo kad sjedne na stolicu cija visina moz' da se regulira (vrlo bitan...psiholoski momenat...)
i otvori forum nesto u njemu prosto...odlepi...
slicno ko "Madona6" u 3 ujutro kad "nitko ne gleda" kako pise/brise svima od nekud poznate psovke....i tako...fini neki ljudi ...:mrgreen:

jel ima tu onih cokolada Braco i Seka? ne znam otkud mi padose na pamet, al bile su bas...dobre...nikad.

*nadam se da je do sada skapirala sta to dodje na englestini; ill = bolesan, zao... :roll:

ne znam, ovdje u lokalnoj je Smijesak :)
a na bata i seku sam naisla i u cg, poklanjali su mi ja kad sam bila mala i ljutila sam se
jer mi samo ime kaze da nije samo za mene nego za mene i brata :evil:

a ja sam na divnom otoku ali takodje sam i bloody mary citavo vrijeme :confused:

laminat... je za gazenje, kako onda da se neko ljuti sto to radimo?

ne znam, ovdje u lokalnoj je Smijesak :)
a na bata i seku sam naisla i u cg, poklanjali su mi ja kad sam bila mala i ljutila sam se
jer mi samo ime kaze da nije samo za mene nego za mene i brata :evil:

a ja sam na divnom otoku ali takodje sam i bloody mary citavo vrijeme :confused:

laminat... je za gazenje, kako onda da se neko ljuti sto to radimo?
Dobro je. Trudna nisi ako si dobila ~!
A sa Laminatom sam bio sinoc u drustvu. Samo da znas da cu da mu kazem da bi ga GAZILA (trampling) ;)

Dobro je. Trudna nisi ako si dobila ~!
A sa Laminatom sam bio sinoc u drustvu. Samo da znas da cu da mu kazem da bi ga GAZILA (trampling) ;)

ovo nagadjam, al ajde;
i to Martama, onim s metalnim vrhom...? :mrgreen:

ps nista, Cizmice sad ga turi u onaj svoj virtealni muzej vostanih figura:
"ja i Zdravko Colic", "ja i Papina slika"...
code name - "ja i patuljak Glupko"

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back