Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1hotfrajerus0.jpg

Za moje dame... 8) Koje imaju kesha da me plate!

Jel ce dobiti neki popust zbog spojenih obrva :D:D:D

Da da sve pljujete ribe koje su doterane, atraktivne i ne koje se tipovi loze... :lol: A ne shvatate kako ste smesne pri tome...

99% vasih tipova, ako ih imate bi se okrenulo i pozelelo da kresne takvu ribu... ;)

Uopste ih ne pljujem...
I uopste ne bih zelela tipa koji se lozi na takve ribe..
Sta god mislio,nije u pitanju zavist.
Nemam razloga da im zavidim,meni su smesne...
Ali ok,videla sam i tebe,a i citala sam sve sto pises ovuda na kojekakvim temama,tako da me ovaj tvoj odgovor ni na sekund nije iznenadio. Sta vise, bio je ocekivan. Tako si predvidiv...

Uopste ih ne pljujem...
Ali ok,videla sam i tebe,a i citala sam sve sto pises ovuda na kojekakvim temama,tako da me ovaj tvoj odgovor ni na sekund nije iznenadio. Sta vise, bio je ocekivan. Tako si predvidiv...

muska sponzorusa je iskren samo i tacan u onome sto kaze...a ti sigurno ne poznajes muskarce...to nam je u krvi,mozgu i preponama

istina i to suva....sta tek reci za plavuse sa sajma automobila...

Tacno tako. Nema normalnog muskarca koji nece poszeleti takvu ribu... To je tako...

Uopste ih ne pljujem...

Naravno da ih pljujes. Neces propustiti priliku da komentarises kako su jadne ofrbane u plavo fuxe, kako su smesne, itd... :wink:

šta hoćete vi ... one su baš fine i normalne cure. Istina je da fotografija nije baš uspela jer je objektiv bio okrenut prema suncu i da je bio neki niđe veze neuspeli blic i da nisu bile skockane 100% ... ali to je ljudi na plaži, samo što su iz vode iskočile :roll:

A tek da ih vidite sve tri zajedno skockane sa opeglanom i suvom kosom :mrgreen: :lol:

šta hoćete vi ... one su baš fine i normalne cure. Istina je da fotografija nije baš uspela jer je objektiv bio okrenut prema suncu i da je bio neki niđe veze neuspeli blic i da nisu bile skockane 100% ... ali to je ljudi na plaži, samo što su iz vode iskočile :roll:

A tek da ih vidite sve tri zajedno skockane sa opeglanom i suvom kosom :mrgreen: :lol:
Evo odaberi jednu za sebe meni ostatak... moze? :D

e jedino ako normalno zensko treba da bude ljubomorno na ovakve...
tri Dare Bubamare na jednom metru kvadratnom,strasno....
hahahaha.....

Jao kako reshse...
Devoje nimalo nisu gradjene kao Dara gnom na kojoj je sve pochev od lica do tela komichno
Dobro, izgledaju malo shablonski, ali to su mlade devojke, ne bih ja to toliko zamerao.
I zgodne su
I Avetinja je mlad
I ....samo tako Avetinjo 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back